Agniest Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Doberek wszystkim :multi: ...... i tak jak Iza chcę wam powiedzieć, że świat jest piękny bo wiosna idzie ! :loveu:.......... choć zdarzają się pochmurne dni..... Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Agniest']Doberek wszystkim :multi: ...... i tak jak Iza chcę wam powiedzieć, że świat jest piękny bo wiosna idzie ! :loveu:.......... choć zdarzają się pochmurne dni.....[/quote] Cześć Agniestka :multi: Fakt - nareszcie słońce wyszło po kilku dniach szarugi.....i od razu lepiej widać przebiśniegi i krokusy, a i żonkile zaczęły tworzyć główki pąków ;) Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Czy Was porąbało? To jakaś epidemia, cycuś? Co się stało?[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ehhh szkoda gadać....wsio przeciwko mnie.....nawet mój osobisty prywatny małzonek....ehhhhhhh:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ehhh szkoda gadać....wsio przeciwko mnie.....nawet mój osobisty prywatny małzonek....ehhhhhhh:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] eeee tam - grunt, że ja jestem z Tobą :razz::evil_lol: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Menrzuś']eeee tam - grunt, że ja jestem z Tobą :razz::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tak...to jest pocieszające:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:..posłałam coś ;):oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tak...to jest pocieszające:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] reszta to betka....szturmem zwalczysz przeciwności ;) [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:..posłałam coś ;):oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] i doszło...dzięki :multi: Quote
halbina Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A ja sie pochwalę... kolejnym domkiem dla mojego tymczasowicza amstaffka Merlina! Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A ja się cieszę razem z Halbinką :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='halbina']A ja sie pochwalę... kolejnym domkiem dla mojego tymczasowicza amstaffka Merlina![/quote] A już chciałaś się zbanować :eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='halbina']:oops: :ices_bla::scared:[/quote] ..... no ale na szczęście znowu zaczęłaś czarować....i już jest efekt :razz: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='halbina']:oops: :ices_bla::scared:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: :oops:....hepło Ci się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halbina Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 już biegam po pwp... nerwowo szukając maluchów... RATUNKU!!!! Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='halbina']już biegam po pwp... nerwowo szukając maluchów... RATUNKU!!!![/quote] nie przejmuj się - to i tak jest nieuleczalne :calus: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='halbina']no toś mnie pocieszył... :eviltong:[/quote] przynajmniej nie musisz się martwić jak to leczyć :evil_lol: Quote
halbina Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Optymista... idę na spacer z psami, pod prysznic... i spac... jutro pracuje, buźka! Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='halbina']Optymista... idę na spacer z psami, pod prysznic... i spac... jutro pracuje, buźka![/quote] śpij dobrze Halbinko :hand: Quote
apple Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeeeść Menrzuś...no i co.......obiecałeś mi kiedys okienka opykac i co?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dobereczek Menrzuś [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG]..co dziś na obiadek [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-423.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
halbina Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [CENTER][IMG]http://www.poezje.hdwao.pl/mkartki/Przyjazn/005.jpg[/IMG][/CENTER] teraz, kiedy wróciła Melancholia, pożegnam się... z Wami... na czas jakiś... czasem trzeba spojrzeć w czarne zwierciadło swego wnętrza... w swoje intymne bajorkowo... i dla mnie nadszedł ten czas... Quote
Menrzuś Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czeeeść Menrzuś...no i co.......obiecałeś mi kiedys okienka opykac i co?:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tak mówiłem? :hmmmm:..... chyba cuś Ci się wydawało :p [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Dobereczek Menrzuś [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG]..co dziś na obiadek [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-423.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] To Ty bladym świtem już o obiadku myślisz? Dzisiaj obiadku nie robiłem, bo na robótce u mamy byłem ;) Quote
Menrzuś Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='halbina'] teraz, kiedy wróciła Melancholia, pożegnam się... z Wami... na czas jakiś... czasem trzeba spojrzeć w czarne zwierciadło swego wnętrza... w swoje intymne bajorkowo... i dla mnie nadszedł ten czas...[/quote] Zrobisz jak uważasz..... szkoda :shake: Quote
Recommended Posts