clockwork Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Cóż za samopieszczące się słownictwo :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B];);) jeszcze tu jestem... i tak nie zdąże na 9-tą :roll::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]o bidulko z Klubu AK .....:hmmmm: czyt. Anonimus Komputerowcus :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jo ni ma anonimowa .... alem na odwyku jest.:angryy:.. odwykus komputerowcus :placz::placz: czyli OK :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]o bidulko z Klubu AK .....:hmmmm: czyt. Anonimus Komputerowcus :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To zabrzmiało prawie jak Dziecko Neostrady :diabloti: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B];);) jeszcze tu jestem... i tak nie zdąże na 9-tą :roll::evil_lol::evil_lol: [COLOR=Red]noooo lekko po 9 tej ....:grins: [/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jo ni ma anonimowa .... alem na odwyku jest.:angryy:.. odwykus komputerowcus :placz::placz: czyli OK :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no dopsz ...przecie wiem żeś OK :cool2:....ale ile potem radości jak odwyk minie :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Menrzuś']To zabrzmiało prawie jak Dziecko Neostrady :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dziecko powiadasz :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi::multi: takie stare i zbutwiałe :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Menrzuś']To zabrzmiało prawie jak Dziecko Neostrady :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] już tak nie kokietuj :roll:...wiem ze kobity lubią jak się im lat ujmuje :razz::razz:ale zeby aż tak :crazyeye:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]dziecko powiadasz :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]:multi::multi::multi: takie stare i zbutwiałe :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wszystkie dzieci nasze są :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Wszystkie dzieci nasze są :evil_lol:[/quote] [CENTER][IMG]http://www.pic4ever.com/images/grouphugg.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]już tak nie kokietuj :roll:...wiem ze kobity lubią jak się im lat ujmuje :razz::razz:ale zeby aż tak :crazyeye:;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] dobra, dobra - powiedz lepiej, żeś zazdrosna, że Klockowej odejmuję :diabloti: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Menrzuś']dobra, dobra - powiedz lepiej, żeś zazdrosna, że Klockowej odejmuję :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:aleś mnie rozgryzł :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:oops:aleś mnie rozgryzł :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ale ze mnie Kosiarz kobiecych Umysłów :diabloti:.....normalnie miszcz :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Menrzuś']ale ze mnie Kosiarz kobiecych Umysłów :diabloti:.....normalnie miszcz :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no nic się przed Tobą nie ukryje :roll:..............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no nic się przed Tobą nie ukryje :roll:..............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Chyba sobie kozetke kupię i za psychoanalityka zacznę robić :diabloti: Quote
Agniest Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Menrzuś :multi::multi: a ja spóźniona na twój powrót :oops:..... nic to ;) cieszę się, że już lepiej. Teraz dbaj o siebie ;) Quote
AgaiTheta Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Chcialam osobiście sie z Wami pożegnac. Trzymajcie sie cieplutko :loveu: Ja sie wynosze z dogo na dobre! Jakby co to wiecie gdzie mnie mozna znaleźć. Buziaki Pa pa Quote
Agniest Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Aguś, no co ty ????? większość z nas tutaj nie wyobrażą sobie, że mogłoby cię nie być ! :loveu: a resztą się nie przejmuj...... Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Agniest']Menrzuś :multi::multi: a ja spóźniona na twój powrót :oops:..... nic to ;) cieszę się, że już lepiej. Teraz dbaj o siebie ;)[/quote] Cześć Agniestka :multi: Staram się dbać, ale jak to zrobić widząc wpis Agnieszki? :shake: [quote name='AgaiTheta']Chcialam osobiście sie z Wami pożegnac. Trzymajcie sie cieplutko :loveu: Ja sie wynosze z dogo na dobre! Jakby co to wiecie gdzie mnie mozna znaleźć. Buziaki Pa pa[/quote] Dzięki, że zrobiłaś to tutaj.....ale wiedz, że nie przyjmuję Twojego odejścia, przynajmniej z tego wątku :shake: Quote
Agniest Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 też jestem zaskoczona i jest mi przykro....... nie znam sytuacji, ale pewnie chodzi o komentarze różnych "przyjemniaczków", którzy lubią "uprzyjemniać" życie innym...... o rany !!!! śnieżycę mam za oknem ! :-o Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Agniest']też jestem zaskoczona i jest mi przykro....... nie znam sytuacji, ale pewnie chodzi o komentarze różnych "przyjemniaczków", którzy lubią "uprzyjemniać" życie innym...... o rany !!!! śnieżycę mam za oknem ! :-o[/quote] Założycielka naszych wątków chce odejść - głupio jakoś. Pełno Ptasiorków odeszło, ale Aga? U mnie leje :shake: Quote
Agniest Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 głupio....... może zmieni zdanie.....może to chwilowa złość, zwątpienie (?)...... :shake: dla nas jest kimś więcej niż dogomaniaczką..... u nas burza śnieżna - a ja miałam dziś po pracy jechać po wyniki badań Bety :shake: - chyba odłoże to na jutro. Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Agniest']głupio....... może zmieni zdanie.....może to chwilowa złość, zwątpienie (?)...... :shake: dla nas jest kimś więcej niż dogomaniaczką..... u nas burza śnieżna - a ja miałam dziś po pracy jechać po wyniki badań Bety :shake: - chyba odłoże to na jutro.[/quote] ......zobaczymy.....na samą myśl i mnie zwątpienie ogarnia:shake: Ostatecznie jeszcze mamy kalendarzową zimę ;) Quote
Agniest Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 i tak na koniec chce się jeszcze pokazać z dobrej strony (zima) :evil_lol: żeby ją źle nie zapamiętać :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Agniest']i tak na koniec chce się jeszcze pokazać z dobrej strony (zima) :evil_lol: żeby ją źle nie zapamiętać :evil_lol:[/quote] To u Ciebie.....u mnie mokra wiosna już tą białą zimę pogoniła :roll: Quote
Agniest Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 bo ty masz inny klimat - nadmorski :cool3: oooo, już się przejaśnia ;) Pani zimie mówimy do widzenia :p ja też się żegnam ( na dzisiaj ;) ) Quote
Menrzuś Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Agniest']bo ty masz inny klimat - nadmorski :cool3: oooo, już się przejaśnia ;) Pani zimie mówimy do widzenia :p ja też się żegnam ( na dzisiaj ;) )[/quote] Trzymaj się ciepło :multi: Quote
Iza i Avanti Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Agniest']głupio....... może zmieni zdanie.....może to chwilowa złość, zwątpienie (?)...... :shake: dla nas jest kimś więcej niż dogomaniaczką..... u nas burza śnieżna - a ja miałam dziś po pracy jechać po wyniki badań Bety :shake: - chyba odłoże to na jutro.[/quote] Ja bym raczej nie wróciła :shake: A Agnieszcze wcale się nie dziwię! Quote
Recommended Posts