Menrzuś Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jestem- cieszysz się:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jak chorera :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']nie wiem jak Menrzuś, ale ja tak :p[/quote] no ja przecież też :multi: Quote
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Menrzuś']jak chorera :diabloti: no ja przecież też :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jak chorera?:cool1: Ale z ciebie Dogokolega....ja tam się zawsze ciesze że JESTEŚ:roll: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jak chorera?:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale z ciebie Dogokolega....ja tam się zawsze ciesze że JESTEŚ:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] przecież "jak chorera" to więcej niż normalnie.....nie wyczuwasz tego? :razz: Quote
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Menrzuś']przecież "jak chorera" to więcej niż normalnie.....nie wyczuwasz tego? :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Przyjęłam do wiadomości i juszzz bede wiedzieć:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przyjęłam do wiadomości i juszzz bede wiedzieć:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nareeeeeeszcie :evil_lol: Śmigam do kuchni :hand: Quote
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Nareeeeeeszcie :evil_lol: Śmigam do kuchni :hand:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ja też- to śmigajmy :hand:Dość tych plotóf:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A ja Wam przesyłam buziaczki i papa!!! Quote
e.v.a Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Menrzuś']to co ciekawego powiesz?[/quote] poszłam spac:grins: babciu babciu a dlaczego te piesy maja takie wielkie łoczyy???? Quote
halbina Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Dzikunek pojechał wczoraj do Jayo na oswajanie... Dziś państwo z Wrocławia zabrali Toto... Melduję stan stada: Inka, Plato, Byron i Junior... pusto jakoś... :roll: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='evaxon']poszłam spac:grins: babciu babciu a dlaczego te piesy maja takie wielkie łoczyy????[/quote] wnusiu - bo to jest fotomontaż :evil_lol: [quote name='halbina']Dzikunek pojechał wczoraj do Jayo na oswajanie... Dziś państwo z Wrocławia zabrali Toto... Melduję stan stada: Inka, Plato, Byron i Junior... pusto jakoś... :roll:[/quote] czyli stan wyjściowy....teraz pewnie się czujesz jakbyś na hektarach mieszkała :p....zwierzaki też odpoczną ;) Quote
e.v.a Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Menrzuś']wnusiu - bo to jest fotomontaż :evil_lol: [/quote] buahahahaha tego sie nie spodziewałam :lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='evaxon']buahahahaha tego sie nie spodziewałam :lol:[/quote] A widzisz :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='GoniaP']Wpadam, by powiedzieć Wam dobranoc :)[/quote] A ja Ci powiem za to dzień dobry :razz: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/quote] :crazyeye::crazyeye:.... a to z jakiej okazji? Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']:crazyeye::crazyeye:.... a to z jakiej okazji?[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Za nieprzespaną noc:Rose::Rose::Rose:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Za nieprzespaną noc:Rose::Rose::Rose:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To aż tak chrapałem, że do Ciebie doszło? :crazyeye: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']To aż tak chrapałem, że do Ciebie doszło? :crazyeye:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ano ja mam uszko na szpileczke więc siłą rzeczy syszałam:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Od dzisiaj będę używał antychrapacza - obiecuję Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Od dzisiaj będę używał antychrapacza - obiecuję[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Trzymam za słowo :evil_lol: Menrzuś rzuć no jaką nową fote:razz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Trzymam za słowo :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Menrzuś rzuć no jaką nową fote:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] zimną, czy ciepłą? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']zimną, czy ciepłą? :razz:[/quote] Taką i taką :loveu: Doberek! Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Taką i taką :loveu: Doberek![/quote] Dla Was prawie wszystko ;) zaraz coś znajdę Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']zimną, czy ciepłą? :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]wsio jedno pies się liczy :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts