Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Asior'] [/quote] Jeszcze trochę zdjęć Kacperka wstawisz, a napiszę do Agi, żeby zmieniła tytuł wątku na "Klinika Szczęśliwych Porodów, Menrzuś & Ptasiory - gwarancją pięknistych potomków" :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Imbirka']No Menrzuś, nareszcie są fotki futrzaków:multi::multi::multi::multi: tylko czemu tak mało?:roll:... Co z Argonkiem? Jak się ma mój Nunuś?[/quote] Cześć Imbirko :razz: Argonek ma długoutrzymującą się leukocytozę. Weci myśleli, że to było związane z czerniakiem, ale gdy to odpadło, po różnych badaniach, padło na odalergiczne sprawy. Jest teraz czasowo na sterydzie i antybiotykach. Mam wrażenie, że doszło jeszcze zapalenie pęcherza, bo się chłopak nie może wysiusiać. Trzeba znowu do weta :shake: Po jednym dniu przerwy znowu wrócił mu humorek i znowu ganiał jak dziki po łąkach i lesie :lol: [quote name='Iza i Avanti']Asiorka! Mały jest cudny... Rośnie kawaler dla mojej Zuzi ;-) Cześć Menrzuś :-)[/quote] Na to jeszcze "trochę" trzeba poczekać :roll: Cześć Iza :multi: [quote name='Agniest']witajcie :multi: widzę, że wam też dogo nie działało wczoraj :angryy: Asiorku - po prostu rozpływam się patrząc na Kacperka :loveu: Menrzuś - zmobilizowałeś się, no no :evil_lol: ładny las ;) aaaa, Sylwa jakby trochę szczuplejsza :evil_lol: a Argonek piękny - jak zwykle :cool3:[/quote] Tak, trochę spadło jej....i szelki się nie rozciągnęły :eviltong: Witanko Agniestko :multi: Quote
Agniest Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 nie możesz nam tu chorować Argoniasty ! :mad: ;) Menrzuś dbaj o niego ;) Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Agniest']nie możesz nam tu chorować Argoniasty ! :mad: ;) Menrzuś dbaj o niego ;)[/quote] Staram się jak mogę ;).....jeszcze wyciągnę go na...psa :evil_lol: Je za to jak nigdy - Sylwa nawet zapachu z jego miski nie ma do wylizania Quote
Agniest Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 no to teraz schudnie bez wysiłku :evil_lol: PS: a znasz może weta w Gdańsku co ma bokserka ? (tak na marginesie pytam) Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Agniest']no to teraz schudnie bez wysiłku :evil_lol: PS: a znasz może weta w Gdańsku co ma bokserka ? (tak na marginesie pytam)[/quote] Jeszcze jej sporo brakuje, ale widzę, że idzie w dobrym kierunku Moje wetki nie mają, a innych się nie pytałem A co to za quiz? :lol: Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='GoniaP']Cześć Wam!! Padam na pyszczek :([/quote] .... oby na poduszkę :roll: Witanko :multi: Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Jejku, jejku, no dzieje się, dzieje!!! Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='GoniaP']Jejku, jejku, no dzieje się, dzieje!!![/quote] :crazyeye:.................czekaj, bo nie kumkam.....co sie dzieje? Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']:crazyeye:.................czekaj, bo nie kumkam.....co sie dzieje?[/quote] Wywiady, kamery, dukanie i cyrki ;) Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='GoniaP']Wywiady, kamery, dukanie i cyrki ;)[/quote] A wszystko zaczęło się od Ciebie.......Fafel od początku był moim faworytem..... ale to już wiesz Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']A wszystko zaczęło się od Ciebie.......Fafel od początku był moim faworytem..... ale to już wiesz[/quote] No bo ja juz tak mam, że lubię mącić :eviltong: A w TV będzie Fafel i Szeki z BwP:) Będą też inne psy... Husky i Korek z Gaju, nasza tymczasowiczka Tinka, no i moje dwa diabełki :lol: W rolach głównych wystąpi Kajetan (Donvitow) oraz moja skromna, zzieleniała ze stresu osóbka ;) Można będzie też zobaczyć Hakitę z dogo oraz mój najlepszy dt :) I Bogu ducha winnych potencjalnych, nowych wlaścicieli :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='GoniaP']No bo ja juz tak mam, że lubię mącić :eviltong: A w TV będzie Fafel i Szeki z BwP:) Będą też inne psy... Husky i Korek z Gaju, nasza tymczasowiczka Tinka, no i moje dwa diabełki :lol: W rolach głównych wystąpi Kajetan (Donvitow) oraz moja skromna, zzieleniała ze stresu osóbka ;) Można będzie też zobaczyć Hakitę z dogo oraz mój najlepszy dt :) I Bogu ducha winnych potencjalnych, nowych wlaścicieli :evil_lol:[/quote] Zgrabnie to wyreżyserowałaś :lol:....z tym zielonym makijażem będzie naprawdę ciekawie (sama na to wpadłaś?) Teraz to już muszę to oglądnąć - tyle znanych osób i psiaków :p Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Zgrabnie to wyreżyserowałaś :lol:....z tym zielonym makijażem będzie naprawdę ciekawie (sama na to wpadłaś?) Teraz to już muszę to oglądnąć - tyle znanych osób i psiaków :p[/quote] A mnie wtedy nie będzie :-( Chociaż napiszcie mi smsa jak wyszło :oops::oops::oops: Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='GoniaP']A mnie wtedy nie będzie :-( Chociaż napiszcie mi smsa jak wyszło :oops::oops::oops:[/quote] Taaaa....pewnie. Chyba na tam-tamie :cool1: Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='GoniaP']Cemu? Tobie też psy zeżarły komórkę??[/quote] nieeeee.....ale wylizały numery telefonów :shake: Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']już wklikuję :lol:[/quote] to teraz usuń swój post ;) Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='GoniaP']to teraz usuń swój post ;)[/quote] który? :crazyeye: Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']który? :crazyeye:[/quote] wrrrrrrrrrrrrrrr, z numerem, wrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='GoniaP']wrrrrrrrrrrrrrrr, z numerem, wrrrrrrrrrrrrrrrrr[/quote] Przecież numer jest w Twoim :-o Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież numer jest w Twoim :-o[/quote] Zacytowałeś mnie BLONDYNO!!!! Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='GoniaP']Zacytowałeś mnie BLONDYNO!!!![/quote] Ty cytujesz, to i ja cytuję :oops: :eviltong: Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty cytujesz, to i ja cytuję :oops: :eviltong:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti: Ptasiorki górą!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts