Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Juz jestem, powiedzcie dlaczego to jest takie cholernie nudne, eh starej babie zachcialo sie zostac ksiegowa, a teraz musi wkuwac takie o to rzeczy np co jest wyłączone z opłaty skarbowej, jakie sa stawki podatkowe podatku Vat.No co mnie podkusilo, nie wiecie przypadkiem? Nie wystarczylo byc niezbyt utalentowanym informatykiem. Oj czlowiek na stare lata durnieje. Argon jest sliczny, Sylwa tez, a jeszcze troche i beda tak lezec jak te dwa moje baranki. Podobaja sie maluszki??

Posted

dzieńdoberek:multi: my też już po deszczowym spacerku:cool3::evil_lol:
[IMG]http://img135.imageshack.us/img135/999/pic0255te5.jpg[/IMG]
a u mnie się boksery rozmnażają:diabloti:

Posted

Imbir1 - a jaka jest ilość docelowa??
Iza i Avanti - cześć Wam. A jak z Twoimi przeżyciami na dzisiejszym wietrze? :evil_lol: Bo mnie i Sylwę jakoś Argon dociągnął do domu :)

Posted

hehe, szkoda że nie wszystkie są moje tylko w gości do mnie przyszli:lol:
a jeśli chodzi o zaprzęg to Imbir jeden wystarcza, na tym błotku nawet nieźle za nim jade:cool3::evil_lol:

Posted

na butach:diabloti: całe szczęście:eviltong:

a sześć mordek przy michach naraz nie widziałam, ale na spacerkach wyglądają bowsko kiedy któraś z nas wyciąga smaczka i całe towarzystwo do niej biegnie, grzecznie siada i się ślini:loveu::diabloti: