Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

no Ok Ok Goniaczku, siadaj jak równy z równym :loveu:

[IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/pogaduchy.gif[/IMG] a potem [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/couch.gif[/IMG]

Buziaki for all [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/aJezyk.gif[/IMG]

Posted

n6a mojej rogówce też ciasn6o... ale pomału rob5i się już luźn6iej! wyadoptowałam dziś pręgusiątko... szanse na dom nma Dzikun nawet! a wiewiórki jadą do domków w n6astępnym tygodniu, także na Święta będą już skakać po choinkach u siebie!

Posted

[quote name='halbina']n6a mojej rogówce też ciasn6o... ale pomału rob5i się już luźn6iej! wyadoptowałam dziś pręgusiątko... szanse na dom nma Dzikun nawet! a wiewiórki jadą do domków w n6astępnym tygodniu, także na Święta będą już skakać po choinkach u siebie![/quote]

Gratulacje :multi:.....jak zawsze szczęśliwą rękę masz. Ale czy nie za szybko zaczęłaś świętować, bo Twoje pisanie jest takie jakieś.....hmmmmmm.... powiedzmy oryginalne :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbirka']Elołł :p

widzę, ze coś ciasno się tutaj robi na kanapie... :razz: dobrze, że ja mam swój fotelik:p:eviltong:;)[/quote]

Sofka jest Agi i Jej sprawa kto tam siada :eviltong:.....mam nadzieję że ten różowy fotelik jest wygodny :razz:

Posted

[quote name='halbina']Kindżał zalał klawiaturę słodką herb5atą i teraz mam kompatyb5iln6e klawisze... n6 b5 :evil_lol:
A świętowałam... grzan6ym win6em podwójn6ym...[/quote]

....i pewnie Kindżał pomógł Ci wypić.....ładnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Sofka jest Agi i Jej sprawa kto tam siada :eviltong:.....mam nadzieję że ten różowy fotelik jest wygodny :razz:[/quote]
A czy ja się czepiam sofy?:cool3: Tylko stwierdzam fakt :eviltong: Ja mam swój fotelik [COLOR=Magenta][B]różowy:loveu:[/B][/COLOR] i jest mi b.wygodnie

Posted

[quote name='halbina']Nie... An6ia_w n6a spotkan6iu n6aszej fun6dacji n6a rzecz zwierząt...[/quote]

Ty to jednak nie możesz pić - widzisz jakie to przynosi efekty :eviltong:

[quote name='Imbirka']A czy ja się czepiam sofy?:cool3: Tylko stwierdzam fakt :eviltong: Ja mam swój fotelik [COLOR=magenta][B]różowy:loveu:[/B][/COLOR] i jest mi b.wygodnie[/quote]

No już dobrze, dobrze.....masz ten fotelik z zagłówkiem i podnóżkiem w pięknym, różowym kolorze. A tak w ogóle to muszę Karolinową sofkę wytrzepać, bo obiecała wpaść do nas w tygodniu

Posted

[quote name='halbina']1|pic jak pic... ale pisac mn6a pewmn6o już mn6ie mogę.. :placz:[/quote]

teraz "n" to chyba "mn6"
chyba się skończy kupnem nowej klawiatury pod choinkę :shake:
to kasuj niepotrzebne znaki

Posted

[quote name='GoniaP']halbina :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ponieważ ja tu nowa, to proszę mi napisać ile osób na tej sofce siedzi?? :cool3::cool3:[/quote]

Halbinka Ci nic nie powie, bo Jej klawiatura siadła :shake:

Posted

[quote name='GoniaP']halbina :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ponieważ ja tu nowa, to proszę mi napisać ile osób na tej sofce siedzi?? :cool3::cool3:[/quote]
:mad::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: