Agniest Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 pada, pada, pada :multi: śnieg - oczywiście :multi: witam ;) Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 A u mnie nie....suchutko jest Cześć Agniestka :multi: Quote
Agniest Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 zapraszam na południe ;) a tak na marginesie, byłeś kiedyś w moich okolicach ? (bo ja byłam w Gdańsku kilka razy). Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Najbliżej Ciebie, to byłem w zeszłym roku, jadąc z pólnocy przez Olkusz :razz:, Wadowice do Limanowej Kiedyś to byłem wiele razy w rejonie Katowic i Krakowa Quote
Agniest Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 wow ! to prawie obok mojego podwórka :evil_lol::evil_lol: (a jeśli trasą szybkiego ruchu przez Częstochowę potem zjazd na Kraków-Olkusz, to musiałeś też przejeżdżać przez Sławków - tylko pewnie przeoczyłeś :eviltong: ) Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Niestety - Częstochowa, Myszków, Zawiercie i Olkusz.....więc Ciebie ominąłem :shake::eviltong: Quote
Agniest Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 aaaa, to przez te zad.....pia jechałeś :evil_lol: ;) zamiast prosto trasą :evil_lol: właśnie przed chwilą ubrałam w biurze choinkę - mamy taką dużą, większą niż moja domowa :evil_lol: - i tak się świątecznie już zrobiło....śnieżek ślicznie pada za oknem..... a jutro (obiecałam Dominikowi), że będziemy ubierać w domu ;) Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Agniest napisał(a):aaaa, to przez te zad.....pia jechałeś :evil_lol: ;) zamiast prosto trasą :evil_lol: właśnie przed chwilą ubrałam w biurze choinkę - mamy taką dużą, większą niż moja domowa :evil_lol: - i tak się świątecznie już zrobiło....śnieżek ślicznie pada za oknem..... a jutro (obiecałam Dominikowi), że będziemy ubierać w domu ;) Unikam głównych dróg ze względu na tłok i chamstwo kierowców. Bocznymi jest szybciej.....no i ciekawiej To czemu fotki jeszcze nie ma? :razz: My chyba w przyszły weekend to zrobimy Quote
Agniest Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 jak ubiorę w domu to cyknę fotkę :) śnieżek też uchwycę :cool3: tymczasem żegnam się i życzę miłego weekendu :multi: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Agniest napisał(a):jak ubiorę w domu to cyknę fotkę :) śnieżek też uchwycę :cool3: tymczasem żegnam się i życzę miłego weekendu :multi: Wam też miłego :multi: Trzymaj się ciepło Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Cześć, to ja! Nowa wielbicielka Menrzusia i jego sfory :diabloti::eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 GoniaP napisał(a):Cześć, to ja! Nowa wielbicielka Menrzusia i jego sfory :diabloti::eviltong: Ajajajaaaaaaaj......znalazłaś mnie :evil_lol: Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Menrzuś napisał(a):Ajajajaaaaaaaj......znalazłaś mnie :evil_lol: No i klops :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Normalnie kicha na całej linii :diabloti: Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Menrzuś napisał(a):Normalnie kicha na całej linii :diabloti: JUż mi się nie wysmykniesz :p:eviltong::diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 GoniaP napisał(a):JUż mi się nie wysmykniesz :p:eviltong::diabloti: No to zaczynam się już bać :crazyeye: Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Menrzuś napisał(a):No to zaczynam się już bać :crazyeye: Ależ ja spolegliwa jestem i łagodna jak baranek zwykle :loveu: Tylko o psy skrzywdzone walczę jak lwica :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 GoniaP napisał(a):Ależ ja spolegliwa jestem i łagodna jak baranek zwykle :loveu: Tylko o psy skrzywdzone walczę jak lwica :diabloti: To dobrze. Ale od razu uprzedzam, że weszłaś do pokoiku opanowanego przez Ptasiory - więc miej oczy dookoła głowy :evil_lol: A co chodzi piesków - to masz w nas pomocną rękę Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tylko uświadom mnie kto to Ptasiory........... Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 GoniaP napisał(a):Tylko uświadom mnie kto to Ptasiory........... Jakaś chwila napięcia musi być. Niedługo się odezwą....zobaczysz :evil_lol: a wtedy, jak to Asiorka pięknie określiła - siwy dym, czarne chmury :diabloti: Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Menrzuś napisał(a):Jakaś chwila napięcia musi być. Niedługo się odezwą....zobaczysz :evil_lol: a wtedy, jak to Asiorka pięknie określiła - siwy dym, czarne chmury :diabloti::placz::placz::placz: Łomatko już sie boję :diabloti::eviltong: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 GoniaP napisał(a)::placz::placz::placz: Łomatko już sie boję :diabloti::eviltong: :evil_lol: Jednego Ptasiora to dobrze znasz....ma nawet swoją sofkę. To przecież Aniołek bokserków -AgaiTheta, więc nie masz co się bać:p Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Menrzuś napisał(a):Jednego Ptasiora to dobrze znasz....ma nawet swoją sofkę. To przecież Aniołek bokserków -AgaiTheta, więc nie masz co się bać:p Oj, no z tą sikoreczką jestem za pan brat :p :loveu::evil_lol: Jaki cios jeszcze mnie czeka??:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 GoniaP napisał(a):Oj, no z tą sikoreczką jestem za pan brat :p :loveu::evil_lol: Jaki cios jeszcze mnie czeka??:diabloti: Przecież to nie był cios, tylko boksiowe powitanie. Reszta to niespodzianka :p (sikoreczka.....hahahaha.....:diabloti: ) Quote
AgaiTheta Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 ooo Goniaczki moje :loveu: Ale Lalka bez panoszenia sie tu!!!! Najpierw na taborecik, w kącie, na sofke trzeba sobie zasłużyć :diabloti: Menrzuś wiesz... Goniak to nam wpada jak śliwka w te boksie, ale złota babka z niej, ino krzyczy i każe kanapki na śniadanie jesc :loveu: Quote
Recommended Posts