Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Imbirka napisał(a):hehe... za mała ta ulga żebym się tak poświęcała:eviltong::evil_lol: fajna jest dla tych co mają dzieci ale nie dla zakładu pracy, który takiego pracownika rozlicza np. PIT-em 40... wczoraj to odsypiałam wypad do w-wy :oops: tak jest, bo to jest ulga prorodzinna, a nie prozakładowa :eviltong: cały dzień?.....ani chwilki na kompie nie byłaś? :mad: ale mi net muli Quote
Imbirka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Menrzuś napisał(a):tak jest, bo to jest ulga prorodzinna, a nie prozakładowa :eviltong: cały dzień?.....ani chwilki na kompie nie byłaś? :mad: ale mi net muli tylko jak zwykle ustawodawca nie pomyślał co robi... bo jak się uchwala coś na chybcika to zawsze babol wyjdzie... zajrzałam na chwilkę ale tylko do siebie... troche w domu musialam pobyć a nie tylko przy kompie:cool3: a mi nie :p Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Imbirka']tylko jak zwykle ustawodawca nie pomyślał co robi... bo jak się chwala coś na chybcika to zawsze babol wyjdzie... zajrzałam na chwilkę ale tylko do siebie... troche w domu musialam pobyć a nie tylko przy kompie:cool3: a mi nie :p Imbirka na Marszałka Sejmu :evil_lol::diabloti: odmuliło Quote
Imbirka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Nie chce... bo mnie wszyscy przestaną lubić :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Imbirka napisał(a):Nie chce... bo mnie wszyscy przestaną lubić :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Ale będzie porządek.....i z czasem polubią. Bedę Cię bronił jak lew :loveu: musze myknąć :hand: Quote
Imbirka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Menrzuś napisał(a):Ale będzie porządek.....i z czasem polubią. Bedę Cię bronił jak lew :loveu: musze myknąć :hand: dobra dobra... przed wszystkimi mnie nie obronisz... papapa Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Dawno mnie tu nie było:hmmmm: Ale WRÓCIŁAM:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Medorowa']Dawno mnie tu nie było:hmmmm: Ale WRÓCIŁAM:diabloti: Czyli Medorowa-reaktywacja :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Menrzuś napisał(a):Czyli Medorowa-reaktywacja :evil_lol: Lepiej bym tego nie nazwała:loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 To jednak coś lepiej od Ciebie robię :eviltong: Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Menrzuś napisał(a):To jednak coś lepiej od Ciebie robię :eviltong: Nooo:roll::roll::roll: Ale przecież nie mogę być we wszystkim idealna:B-fly: Quote
Menrzuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Medorowa napisał(a):Nooo:roll::roll::roll: Ale przecież nie mogę być we wszystkim idealna:B-fly: Fakt niezaprzeczalny.....:razz: Quote
Agniest Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Menrzuś']Imbirka na Marszałka Sejmu :evil_lol::diabloti: odmuliło :D:D by się porobiło...... ale może częściej byśmy cię widzieli ;) :evil_lol: i do tego w TV ! Doberek Menrzusiu :multi: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Dzieńdoberek w ten piękny, mżysty dzionek Agniestko :multi: .... i zamiast Saby, Imbir by krążył po korytarzach. I robiłby za Straż Marszałkowską :evil_lol: spokojnej pracy :p Quote
Agniest Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 u nas też kropi..... ciekawe czy meble sejmowe by zżerał :diabloti: a znając zdolności Imbirka.....:evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No co Ty - jest to bestia straszliwa, ale nie szkodnik :evil_lol: Quote
Agniest Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 a Argon dużo wam w domu zniszczył ? (nie pamiętam czy opowiadałeś :) ) Quote
Menrzuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 W przedpokoju zjadł dzwiczki od szafek, przody szuflad, tapetę z tynkiem przy drzwiach, wszystkie uchwyty w meblach.....właśnie niedawno robiliśmy wymianę mebli. Ale tylko w przedpokoju był zniszczenia. Quote
Agniest Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :lol::lol: :evil_lol: moja Beta nigdy niczego nie zniszczyła..... nawet kapci nie pogryzła....:roll: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Agniest napisał(a)::lol::lol: :evil_lol: moja Beta nigdy niczego nie zniszczyła..... nawet kapci nie pogryzła....:roll: kapcie to już historia - zawsze polował na nie jak się chciał bawić. A Sylwa poluje na Danki - tak po cichutku, powolutku i ucieka trzepiąc głową :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Menrzuś napisał(a):Dzieńdoberek w ten piękny, mżysty dzionek Agniestko :multi: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:Doberek w ten pochmurny, deszczowy dzionek:grin: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Pieskom ta pogoda nie przeszkadzała zaciągnąć mnie do lasu.... wróciły utytłane....:p Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Menrzuś napisał(a):Pieskom ta pogoda nie przeszkadzała zaciągnąć mnie do lasu.... wróciły utytłane....:p Dobrze, ze moje są takie jak ja... siedzimy w domciu:lol!::lol!: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 A moje chociaż raz dziennie muszą się wyszaleć, bo inaczej chałupę by zdemolowały :p Quote
Recommended Posts