Menrzuś Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Imbir1 napisał(a):dobra, dobra, to idźcie szybciej:eviltong: no ja nie wiem, czy sarenki mają takie jęzory do samej ziemi:eviltong: spokojnie....to spacer, a nie sprint :evil_lol: widzisz jaka niekumata jesteś :diabloti: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Widziałam piesa i sarenke w lesie;):evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Medorowa napisał(a):Widziałam piesa i sarenke w lesie;):evil_lol: Ooooo...jakaś nowa ciotka :evil_lol: Widać, że Tobie te ciemne okurary dobrze służą :evil_lol: Quote
halbina Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Bo Sylwa to sarena jest... nie sarenka... :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Danusia12 napisał(a):spokojnie....to spacer, a nie sprint :evil_lol: widzisz jaka niekumata jesteś :diabloti: eeeee tam, wleczecie się przez ten las strasznie:cool3::eviltong: w kwestii języka sarenek to faktycznie nie kumata jezdem:roll::diabloti: halbina napisał(a):Bo Sylwa to sarena jest... nie sarenka... :evil_lol: :roflt::roflt::roflt:dobre Halbinka, dobre :cool2: Quote
Menrzuś Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 halbina napisał(a):Bo Sylwa to sarena jest... nie sarenka... :evil_lol: Może raczej syrenka :lol: Imbir1 napisał(a):eeeee tam, wleczecie się przez ten las strasznie:cool3::eviltong: w kwestii języka sarenek to faktycznie nie kumata jezdem:roll::diabloti: :roflt::roflt::roflt:dobre Halbinka, dobre :cool2: weekendowy spacerek....noga za nogą....trochę grzybków do kiszenia... Obie wredoty jesteście :shake: Quote
halbina Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ja... wredota?................................................................................ :angryy: Quote
Menrzuś Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 halbina napisał(a):Ja... wredota?................................................................................ :angryy: Bo tak z Sylwuni się wyśmiewacie.....zobaczycie, jak Szyszka wróci to Wam się oberwie :evil_lol: Quote
halbina Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 kiedy my kochamy Sylwę... :iloveyou::iloveyou::iloveyou::buzi: Quote
Menrzuś Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 halbina napisał(a):kiedy my kochamy Sylwę... :iloveyou::iloveyou::iloveyou::buzi: Nooooo....widać :eviltong: Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Danusia12 napisał(a): Obie wredoty jesteście :shake: do takich komplementów to ja jestem przyzwyczajona:diabloti: i nie strasz Szyszką:cool3::eviltong: a tak w ogóle to co się z nią dzieje, żyje jeszcze?:cool3: Quote
Menrzuś Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Imbir1 napisał(a):do takich komplementów to ja jestem przyzwyczajona:diabloti: i nie strasz Szyszką:cool3::eviltong: a tak w ogóle to co się z nią dzieje, żyje jeszcze?:cool3: Coż to znaczy przyzwyczajenie :evil_lol: będzie niedługo :razz: Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Danusia12 napisał(a):Coż to znaczy przyzwyczajenie :evil_lol: będzie niedługo :razz: noooooo:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: oooo, ktoś tutaj ma jakieś tajne wieści:diabloti::cool3: Quote
Menrzuś Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Imbir1 napisał(a):noooooo:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: oooo, ktoś tutaj ma jakieś tajne wieści:diabloti::cool3: Mogę Ci tak dalej komplementować jak tak to lubisz :eviltong::evil_lol: "Ptasie radio" nadaje :razz: Quote
Menrzuś Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 To idźmy dalej na ten spacerek Coś mu się nie spodobało Je trawę jak....sarenka :evil_lol: widać, że jeszcze kawałek drogi przed nami :evil_lol: uśmiech :loveu: .... UFO przeleciało :p c.d.n. Quote
halbina Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 je trawę jak żyrafa... (one mają takie jęzory i oplatają je wokół gałęzi)... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 halbina napisał(a):je trawę jak żyrafa... (one mają takie jęzory i oplatają je wokół gałęzi)... :evil_lol: ale Sylwce cosik szyja nie urosła.....jakas taka widać zmutowana żyrafka :evil_lol: Quote
Asior Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ludziska PILNA SPRAWA!!!!!!!!! [quote name='Dea'] Przepraszam, że tutaj wtrącę, ale sprawa pilna, może ktoś pomoże??? Post nr 264 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7995231#post7995231 Te psy mają czas do poniedziałku, później umrą!!!! Quote
Imbirka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 dzieńdoberek:multi::multi::multi: ta sarenka, albo w3łaściwie sarena:p to ma jęzor jak krówka http://img296.imageshack.us/img296/4290/pa130008an4.jpg kiedyś mnie taka machęła jęzorem:diabloti::cool3::cool3::cool3: co ten Argon wyszedła taki niewyraźny na tych fotkach, może [SIZE=-1]Rutinoskorbin mu dać?:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Asior napisał(a):ludziska PILNA SPRAWA!!!!!!!!! A cóż ja Asiorku mogę zrobić? Quote
Menrzuś Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi::multi::multi: ta sarenka, albo w3łaściwie sarena:p to ma jęzor jak krówka http://img296.imageshack.us/img296/4290/pa130008an4.jpg kiedyś mnie taka machęła jęzorem:diabloti::cool3::cool3::cool3: co ten Argon wyszedła taki niewyraźny na tych fotkach, może [SIZE=-1]Rutinoskorbin mu dać?:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko :multi: :placz::placz::placz: ..... chodź Sylwunia tutaj....już ciebie od krówek wyzywają .... :placz::placz: Już pisałem, że w lasku było trochę przyciemnawo, więc czas naświetlania fotek był, jak na ilość wydzielanej energii przez Argona, trochę za długi. Rutinoscorbin to Sylwa niestety zażywa. Quote
Menrzuś Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Przychodzi samemu z sobą gadać.....eeeeeeech. A to sobie wstawię fotki. wejście na plażę już niedaleko :lol: Quote
Asior Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Danusia12 napisał(a):A cóż ja Asiorku mogę zrobić? no Ty akurat moze nic, ale ini moze przeczyatją i przekażą dalej .... Quote
Menrzuś Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Asior napisał(a):no Ty akurat moze nic, ale ini moze przeczyatją i przekażą dalej .... Sama widzisz, że mało kto już tu zagląda :shake: Quote
Asior Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 aaatam,nie pitol, że nie piszą to nie znaczy, ze nie zagladają :p Quote
Recommended Posts