Menrzuś Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ale było czyściuuuuutko.....widać "paula z" naświniła później :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Danusia12 napisał(a):Ale było czyściuuuuutko.....widać "paula z" naświniła później :evil_lol: haha no calkiem mozliwe:hmmmm: Quote
Menrzuś Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Więc zwróć Jej uwagę, bo następny raz to pióra będą latać :diabloti: Quote
Agniest Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Danusia12 napisał(a):A czemu nie wypominasz Agniestce tego grześka, którego po cichu, pod biurkiem, z lubością schrupała...co???? A mi się jeszcze od zboków dostało :placz:.....buuuuuuu cześć :) nie pod biurkiem, tylko jawnie, na oczach wszystkich :evil_lol: :eviltong: (a co się będę kryła.....) Menrzuś, a ty dziś znowu wyjechany ? bo tak jakoś pustawo w pokoiku..... miłego dnia życzę :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A nikt jakoś na kawke nie zawitał.....kończę się widać :placz: Miłego wieczorka :multi: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: bo jak ja przychodzę rano to też nikogo tu nie ma na kawie:cool3::roll: no i Menrzusiu, gdzie są foteczki nowe?:cool3: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witanko Imbirce :multi: Bo musisz przychodzić skoro świt? :evil_lol: Fotki mówisz? Coś poszukam. Quote
AgaiTheta Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Cześć, dajcie mi jakies relanium :placz: albo cyjanek lepiej :placz: zrobiłam liste bwp i ja się chyba poddaje :placz: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 To parę fotek z domu Sylwa przed samym snem :evil_lol: A jak jestem na kompie, to tak śpi koło mnie z jednej strony..... ..... a tak Argonek z drugiej strony :lol: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 AgaiTheta napisał(a):Cześć, dajcie mi jakies relanium :placz: albo cyjanek lepiej :placz: zrobiłam liste bwp i ja się chyba poddaje :placz: Ooooooo...Aga zawitała :multi: Siądź sobie, łyknij kawusi i zrelaksuj się Quote
Agniest Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 o jakie słodkie pyszczaczki :loveu::loveu: Doberek wszystkim :multi: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Agniest napisał(a):o jakie słodkie pyszczaczki :loveu::loveu: Doberek wszystkim :multi: Słodkie to one są, tylko coraz mniej miejsca na kanapie jest dla mnie :lol: Siemanko Agniestko :multi: Quote
Agniest Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ooo, też się załapię na taki masażyk ? :evil_lol: PS: muszę powiedzieć, że na tym zdjęciu w pościeli Sylwa wygląda prześlicznie :loveu: jak księżniczka :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Agniest napisał(a):ooo, też się załapię na taki masażyk ? :evil_lol: PS: muszę powiedzieć, że na tym zdjęciu w pościeli Sylwa wygląda prześlicznie :loveu: jak księżniczka :loveu: nie ma sprawy..... full-servis :evil_lol: rzadko na fotkach wygląda jak nie-Gremlina :diabloti: Quote
Agniest Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Danusia12 napisał(a):nie ma sprawy..... full-servis :evil_lol: rzadko na fotkach wygląda jak nie-Gremlina :diabloti: ale tym razem jak najlepszy fotograf potrafiłeś wydobyć z niej to wewnętrzne piękno :cool3: uciekam popracować - miłego i bezdeszczowego spacerku życzę (bo pewnie się zaraz wybieracie) ;) Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Agniest napisał(a):ale tym razem jak najlepszy fotograf potrafiłeś wydobyć z niej to wewnętrzne piękno :cool3: uciekam popracować - miłego i bezdeszczowego spacerku życzę (bo pewnie się zaraz wybieracie) ;) eeee tam :oops: właśnie sie ubieram - miłego dzionka :loveu: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 shack.us/img172/9441/p9190003au5.jpg Sylwa wyprzystojniała czy jak?:hmmmm::niewiem::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a to jest bowskie http://img215.imageshack.us/img215/9056/image001lb9.gif :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ja też chce:razz: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Imbir1 napisał(a):shack.us/img172/9441/p9190003au5.jpg Sylwa wyprzystojniała czy jak?:hmmmm::niewiem::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a to jest bowskie http://img215.imageshack.us/img215/9056/image001lb9.gif :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ja też chce:razz: No przecież Ci mówiłem, a Ty mi nie chcesz wierzyć :eviltong: Poczekaj trochę....muszę odpocząć po tych dwu zasuszonych.... oj chudziutkie są, chudziutkie.....a zima się zbliża :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Menrzuś Twoje ręce czynią cuda :loveu: hihi Danusia mi kota pogoni :evil_lol: Nikt tak gnatków mi dawno nie wymasował :evil_lol: tylko sierciom coś żemy zarośli :D Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 AgaiTheta napisał(a):Menrzuś Twoje ręce czynią cuda :loveu: hihi Danusia mi kota pogoni :evil_lol: Nikt tak gnatków mi dawno nie wymasował :evil_lol: tylko sierciom coś żemy zarośli :D Czasami trzeba się odprężyć, żeby dalej móc aniołować :p No nie chciałem tak otwarcie, ale mogłabyś sobie wreszcie maszynkę kupić :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Danusia12 napisał(a):No przecież Ci mówiłem, a Ty mi nie chcesz wierzyć :eviltong: Poczekaj trochę....muszę odpocząć po tych dwu zasuszonych.... oj chudziutkie są, chudziutkie.....a zima się zbliża :evil_lol: no tak, ja przy tych szczapach to niezły pulpet..:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Imbir1 napisał(a):no tak, ja przy tych szczapach to niezły pulpet..:cool3::evil_lol: a się z Sylwy naśmiewasz!!! oj nieładnie :mad::mad::eviltong: ciężko się kosteczki masuje....palce sobie można zwichąć :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Danusia12 napisał(a):a się z Sylwy naśmiewasz!!! oj nieładnie :mad::mad::eviltong: ciężko się kosteczki masuje....palce sobie można zwichąć :evil_lol: no bez przesady, tak jak Sylwa to ja nie wyglądam:cool3::cool3::cool3::cool3: ..... i siniaków sobie narobić:evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Imbir1 napisał(a):no bez przesady, tak jak Sylwa to ja nie wyglądam:cool3::cool3::cool3::cool3: ..... i siniaków sobie narobić:evil_lol::evil_lol: faktycznie....fizjonomię i anatomię macie różne :evil_lol::diabloti: noooooo....ale raz na tydzień mogę masować nawet kosteczki :razz: Quote
AgaiTheta Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 ale mądrale ale mądrale ciekawe skąd Wy wiecie, hmmm? Quote
Recommended Posts