Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

tymi prawdziwymi truflami ???? :) ostatnio w tv mówili, że gdzieś pod Częstochową jest pole trufli..... jakby wyszkolić psice, to może coś udałoby się znaleźć :)

Posted

A po lanczyku było wyjście nad jeziorko

Słodka ta woda...inna niż morska

zabrała mi kijasaaaaaaaa :placz:

znowu była pierwsza

poopa robiła za boję :evil_lol:

ale nie rzucajcie mi już tak daleko

c.d.o.n.

Posted

Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi::multi: przyszłam na kawusię:roll: ale chyba sama sobie muszę ją zrobić, bo tu jeszcze taka cisza:cool3:
http://img171.imageshack.us/img171/855/p9140017ma5.jpg
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:no faktycznie jej doopsko świetnie robi za boję:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Danusia12'] A dobry wieczór:multi:
Gdzieś Ty była jak Ciebie nie było?
Tylko zapach trufli powoduje, że tu zachodzisz? :placz:
Zaryrana jestem, w tym miesiącu mam szkolenie i cały tydzień mi z pracy wypadnie, muszę podgonić robotę:roll:
No i wyszło, ze jestem świnia, bo tylko one, za zapachem trufli dobrze trafiają:placz: wiem zaniedbuję Was:oops:

Posted

Jak przychodzisz bladym świtem, to się nie dziwkuj, że nikogo nie ma :eviltong:

Proszę się z Gremlinki nie nabijać - to taki jej prywatny styl pływacki :evil_lol:

Umówmy się, że w tym pokoiku jest tylko jedna świnka .... i to napewno nie jesteś Ty :razz:

Posted

[quote name='Imbir1']No i wyszło, ze jestem świnia, bo tylko one, za zapachem trufli dobrze trafiają:placz: [/quote]

ależ Imbirko, świnki to bardzo fajne zwierzątka :cool3: :evil_lol: i niedoceniane......

dzień doberek wszystkim ;) ja też dzisiaj zapracowana, ale fotki obejrzałam i tak jak Halbina mogę w skrócie powiedzieć: zazdroszczę. Chciałabym kiedyś zabrać na wakacje suczydła, bo Beta bywała z nami w wielu miejscach, po górach chodziła, ale Żabulec pewnie nigdy nie był na wczasach.....

Posted

A pewnie, że świnki to fajne zwierzątka....a jakie szyneczki mają :evil_lol:

Udał się Wam wyjazd za granicę, to i uda nad jezioro, czy morze. Psice napewno to docenią. Moje wariowały jak nigdy i jak nigdy padały w domku i w locie zasypiały. Tak były wykończone, że na wieczorny spacerek trzeba je było tylkiem do przodu wyprowadzać :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']

Udał się Wam wyjazd za granicę, to i uda nad jezioro, czy morze. Psice napewno to docenią. Moje wariowały jak nigdy i jak nigdy padały w domku i w locie zasypiały. Tak były wykończone, że na wieczorny spacerek trzeba je było tylkiem do przodu wyprowadzać :evil_lol:[/quote]
Buhahhahahaha ciekawy widok:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

c.d. piątkowego kąpanka

Sylwa znowu pierwsza była. Łatwo można zauważyć znany już Wam charakterystyczny Sylwowy styl pływacki :evil_lol:

tym razem Argon wygrał

romantyczny Argonek

zobaczył coś ciekawego, co się okazało błotkiem - było mycie :p

Posted

wieczorny odpoczynek - przy kominku już było za gorąco

przygotowania do snu - Argon zajął strategiczne miejsce :evil_lol:

jesteśmy gotowi - a kiedy wy?

ten nie wytrzymał i zasnął :p

dokończenie jutro - sesja "Jak pieski u Menrzusia zasypiają"

Posted

Kkkkaaaawwwwyyyyyyyyy!!!!!!!!!!:morning: dzieńdoberek:cool3:

http://img218.imageshack.us/img218/14/p9140019qm5.jpg no ja z niej nie mogę:roflt::roflt::roflt:co za graślun z niej:loveu::diabloti::diabloti::diabloti:

http://img239.imageshack.us/img239/882/p9140033ib1.jpg moja śliczna rozpłaszczka:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Danusia12'] Jak przychodzisz bladym świtem, to się nie dziwkuj, że nikogo nie ma :eviltong:

Proszę się z Gremlinki nie nabijać - to taki jej prywatny styl pływacki :evil_lol:

Umówmy się, że w tym pokoiku jest tylko jedna świnka .... i to napewno nie jesteś Ty :razz:
ja przychodzę po ciemku:roll: co za koszmar takie poranne wstawanie:angryy:
a kto tutaj się nabija, bo ja nie widzę:cool1::cool1::cool1:
no to kto, kto?:hmmmm::niewiem: i wogóle co Wy obydwoje widzicie w świnkach oprócz tego, ze schabik jest pyszny:facelick:

Posted

witam ;)
Sylwowy styl pływacki jest super !!! no proszę wszyscy tak na nią narzekają, a dziewczynka bardzo aktywny tryb życia prowadzi, tak się tym sportem przejęła, że nawet swój styl wypracowała :evil_lol: a Argonik słodko śpiący przy kominku.....achhh :iloveyou:

Posted

[quote name='Imbir1']Kkkkaaaawwwwyyyyyyyyy!!!!!!!!!!:morning: dzieńdoberek:cool3:

http://img218.imageshack.us/img218/14/p9140019qm5.jpg no ja z niej nie mogę:roflt::roflt::roflt:co za graślun z niej:loveu::diabloti::diabloti::diabloti:

http://img239.imageshack.us/img239/882/p9140033ib1.jpg moja śliczna rozpłaszczka:loveu::loveu::loveu::loveu:

ja przychodzę po ciemku:roll: co za koszmar takie poranne wstawanie:angryy:
a kto tutaj się nabija, bo ja nie widzę:cool1::cool1::cool1:
no to kto, kto?:hmmmm::niewiem: i wogóle co Wy obydwoje widzicie w świnkach oprócz tego, ze schabik jest pyszny:facelick:

Graślun? :crazyeye: Rozpłaszczka? :crazyeye:
A co możesz widzieć przez te czarne okurary? :eviltong:
A ten rozplaszczony ryjek? A ten kręcony ogonek? :lol:

Posted

[quote name='Agniest']witam ;)
Sylwowy styl pływacki jest super !!! no proszę wszyscy tak na nią narzekają, a dziewczynka bardzo aktywny tryb życia prowadzi, tak się tym sportem przejęła, że nawet swój styl wypracowała :evil_lol: a Argonik słodko śpiący przy kominku.....achhh :iloveyou:[/quote]

noooo....z tym uniesionym "ponponem" robiącym za peryskop :evil_lol:
Argonik potrafi być słodki.....normalnie "psie mleczko" :p

Posted

[quote name='Danusia12']Graślun? :crazyeye: Rozpłaszczka? :crazyeye:
A co możesz widzieć przez te czarne okurary? :eviltong:
A ten rozplaszczony ryjek? A ten kręcony ogonek? :lol:[/quote]
no coooooo?:cool3:
no też właśnie mówię, ze nie widzę:eviltong::evil_lol:
niiiiie, ja tam wole fafelki:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Imbir1']no coooooo?:cool3:
no też właśnie mówię, ze nie widzę:eviltong::evil_lol:
niiiiie, ja tam wole fafelki:loveu::loveu::loveu:[/quote]

nyczo :razz:
a zdejmij se je :evil_lol:
faflaki są najlepsze, ale świnki też mają swój urok.

[quote name='halbina']nie ma to jak romantyczny Argonek... ach...[/quote]

Zdecydowanie się z Tobą zgadzam :cool3: