AgaiTheta Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Mykam Danuśki o 5 budzik a jeszcze kąąąpiel :multi: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dobra dziewczyny, czas spać - miejcie twórcze sny. A Ty Halbino myśl o następnym uratowanym życiu. Menrzuś Quote
Menrzuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Aga - buziaki. Od nas czworga. Jesteś wspaniała :) Quote
Menrzuś Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 A gdzie ten Asior?:cool3: Dobrej nocki Asiorku :p Quote
Asior Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 NO ZESZ W MORDE JEŻA!!! wam naprawde trzeba było by wykręcik koreczki chyba ze ścian :angryy: no beeeeeez przeeesadyyyyy 15 postów :angryy: w jeden dzień a to wszystko przez tego prowodyra...menrzusia :cool3: weźcie się za jakąś robotę, a nie tu tak pitu pitu na forum :angryy: a potem biedni spracowani po całym ciężkim dniu ludzie muszą wasze WYPOCINY czytać.....:placz: Danusia12 napisał(a):A gdzie ten Asior?:cool3: Dobrej nocki Asiorku :p ehehehhe stawiam się na wezwanie....tak właśnie sie mi wydawało, ze mnie ktos nawołuje, ale nie byłam pewna... No ale to wszystko nie dawało mi spokoju i normalnie wchodze na wasze pogaduchy patrze a tu co???? kurde teskniliście za mną!!!! :evil_lol: nooo jak sie cieszę, że was widzę.... :multi: Danusia12 napisał(a):Ale mi net znowu zwolnił. Nie chcę nawet myśleć co to oznacza. ostatnim razem jak wicher cos przeleciało, kwiaty złamało, grochówkę wysiorbało, psy po kątach, a ja przez godzinę rozbiegany wzrok miałem. ooooo przepraszam TYM RAZEM to nie ja :shake: ja dopiero teraz..... Danusia12 napisał(a): Ona kocha Pana :) czy ja wiem..... ona ma raczej mine w stylu: Boszzzzz weźcie go odemnie...niech żesz wreszcie przestanie tyle gadać!!!! Bieeeegać mi się chce!!!... :evil_lol: Danusia12 napisał(a):A tak w ogóle, czy ktoś widział przelatującego Asiora? Bo trzeba się przygotowac na nalot dywanowy :cool3: a co to ja czarownica, zeby przelatywac co noc :mad: ???? WY sie tak nie przyzwyczajajcie do tych moich conocnych nalotów...DOŚĆ ...BASTA!!!! , bo kurde czarownica mnie teraz zrobili.....ooooo ja biedna nieszczęśliwa :placz: :placz: :placz: Noo to na tyle na dziś.... dobranoc menrzusiowi, dobranoc WSZYSTKIM :loveu: Quote
Imbirka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 to ja mówię dzieńdobry:multi:, przyszłam sobie z kawusią poczytać, ale dzisiaj to coś kiepsko z tymi postami:evil_lol: Napiję ję ktoś ze mną? Quote
AgaiTheta Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 OOOO tak na kawusię to ja chetnie. Witajcie kochani!!!! Miłego dnia!!! Quote
Imbirka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 hehe, goście są a gospodarza brak:evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dzis dla mnie smutny dzien, 1 rocznica smierci mojego najukochanszego psiora, mojego pieska z bajeczki, czyli Bosiczka, ktory juz tu goscil. Popatrzcie w oczy swoim psom i ujrzyjcie te piekna i najczystsza milosc, jaka daje nam pies.Pomodlcie sie za wszystkie psy, bedace za Teczowym Mostem, a szczegolnie te co umieraly w zimnym boksie, nigdy nie bedac w czyims domu, bez milosci. Quote
Menrzuś Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Witamy ciotki :multi: Kawusia dopiero teraz. Spacerek, żarełko dla głodomorów troszke czasu zabrało.A co Ty Imbir myślisz, że tak wcześnie będzie tu burzliwa dyskusja? :razz: I jaka niecierpliwa !!:eviltong: A Ty Aga, stanowczo śpisz za mało. Dbaj o siebie, bo jak tak dalej pójdzie, to zrobią Ci się fafle jak u Thety :cool3: Shirrrapeira - chyba każdy ma w sobie takie małe rocznice, odejścia, narodzin. Podpisuję siepod tym, co napisałaś obiema rękoma. Uśmiechnij się - te dwa na dole też miłości potrzebują. Asiorku - widać, że odrobiłaś zaległości. Taaaaaka długa odpowiedź. Szok :eviltong: Ale tych WYPOCIN Ci nie daruję :cool3: I tam z tęsknieniem też nie było w liczbie mnogiej - ja z tęsknotą wypatrywałem tej, jak to Ty powiedziałaś, czarownicy :evil_lol: Tylko czemu tak późno, a właściwie wcześnie??? Dobrego dzionka dziewczyny Quote
Agniest Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no to jeszcze ja na kawuchę wpadnę :) zostało coś dla mnie? lubię mocną, czarną, parzoną :) Quote
Menrzuś Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Imbir - ona takiego cieniasa nie pije :lol: Quote
Imbirka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 jaki cienias, to prawie esspresso:eviltong: Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 kawa - bziiiiidal... Herbatka - mniam mniam :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 No to dużo straciła, bo tylko rzuciła okiem, niuchnęła i poleciała szukać dalej. Na sępa widać lubi pić :evil_lol: Quote
Agniest Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 kochani, kawkę sobie już zaparzyłam, ale dzięki Imbir :) teraz lecę do tyłu, żeby sobie poczytać, co w nocy naskrobaliście ..... i czy są te obrobione zdjęcia - (Menrzuś zagonili cię w końcu do roboty ???) Quote
Imbirka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 a jeśli chodzi o kawę, to zobaczcie co znalazłam:evil_lol: to do mnie rano przemawia:diabloti: oki, spadam popracować Quote
Menrzuś Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Agniest - tak mnie cisnęłyście, że nie dałem rady odmówić :p Imbir1 - mykaj, mykaj. To weź mnie też do mnie rankiem przemawia :lol: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Uuups, a tu jeszcze Bodziulka w kąciku siedzi - Cześć Bodziulce!! Herbatka też jest dobra, szczególnie z czarnym bzem - mmmmm Quote
Agniest Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Danusia12 napisał(a):Już coraz bliżej siebie W taki sposób piszę do Was (reszta zdjęcia ocenzurowana:lol: ) Tak chyba nigdy nie była miziana Menrzuś, widzę że się spisałeś :multi: zdjęcia faflantastyczne :loveu: ja tak wczoraj napierałam, a już nie zdążyłam obejrzeć, bo się mi dużo pracy zwaliło na głowę i o 20.00 dopiero z pracki wróciłam ("płatne nadgodziny" oczywiście nie wchodzą w skład słownictwa mojego szefa :angryy: ) i w domku już kompa nie zapuściłam. Zresztą w domku to ja tak tylko na chwilkę na neta wchodzę, bo mam jeszcze stary modem i wszystko chodzi tak wolno, że nie mam czasem cierpliwości...... ale niebawem będę miała neostradę, więc i wieczorkiem z wami posiedzę. Quote
Menrzuś Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Mam nadzieję, że doczekam tego, chyba że dziewczyny mnie stąd wywalą wcześciej :lol: Quote
Agniest Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Apel do dziewczyn: nie wywalajcie Menrzusia ! bez niego już nigdy nie będzie tak samo .... :) Quote
Menrzuś Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Albo Danusia da mi szlaban na neta...;) Quote
Recommended Posts