Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też tak robi, ostatnio w krzaczorach się trochę porysował:cool3: wpad,ł tam z impetem z patykem w zębach. zamarłam wtedy, ucho było później do leczenia :shake:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

hehe, Imbir senior był preguskiem z białymi znaczeniami:loveu:, a jak zobaczyłam zdjęcie Imbira juniora to myślałam, że też jest pręguskiem tylko jasnym, a on był łysy:evil_lol:

Posted

Kiedyś czytałam o psach dingo. Dowiedziałam się, ze tubulcy nadają im imiona wzięte z natury. Nazwy kamieni, drzew, korzeni. Bardzo chciałam, żeby mój pies też miał takie "naturalne" imię i spodobało mi się Imbir. Miałam jeszcze wtedy jamnika o imieniu Filip, niestety nie miałam za wiele wtedy do gadania.
Jeśli chodzi o Imbira juniora, to w schronisku dostał Sułtan. Jak jechałam z nim do Łodzi pociągiem, to dostałam książeczkę ze szczepieniami od innego boksia (Imbir brał antybiotyki i nie mógł być zaszczepiony, a książeczkę musiałam mieć, bo by mnie do pociągu nie wpuścili). Z nerwów w tej podróży wszystko mi się pomieszała. W domu zaczełam do niego mówić Salem (nie wiem skąd mi się to wzięło) pies na nic nie reagował, no i wkońcu stwierdziłam, ze i tak z przyzwyczajenia wołam na niego Imbir i tak zostało. Mój tata tylko do niego zwraca się Sułtan i o dziwo ta małpa wie, ze to do niego.

Posted

hehe, tu nie można wypaść z tematu:evil_lol:

a ja już na dzisiaj mówie dobranoc, bo jak zwykle 5:30 rano muszę wstać:placz:
nadrobię jutro w pracy przy porannej kawie:p

Posted

Ale mi net znowu zwolnił. Nie chcę nawet myśleć co to oznacza. ostatnim razem jak wicher cos przeleciało, kwiaty złamało, grochówkę wysiorbało, psy po kątach, a ja przez godzinę rozbiegany wzrok miałem.

Mój dziadek miał rodowodowego owczarka szkockiego collie o imieniu Argon Kazan Na Szlaku Orlich Gniazd, ale wszyscy wołali na niego Kazan. W 6-tej klasie podstawówki, na wczasach z rodzicami nad jez. Raduńskim na Kaszubach w lesie zalazłem zółtego (później się okazało, że ok. 3-letniego) boxerka. Wzięliśmy go do Gdańska, daliśmy ogłoszenia do prasy - został. Nie reagował na żadne psie imię. Dopiero gdy użyłem słowa Argon, to on zareagował. Mógł mieć oczywiście inne imię, ale tak zostało. Jedni mówią, że tak jak gaz szlachetny, inni jak lodówka (Argo)

Posted

Cześć Aga :):)
To znaczy, że teraz jesteś jak szampan??
Jutro rano Danusia wyśle przez Internet
Fafluńce śpią wtulone w siebie - dzisiaj chyba nastąpił przełom. Dają sobie buzi, ona śpi z głową na jego biodrach. Idzie ku dobremu.
Pozdrowionka dla Was :)