Asior Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 iiitam, bez przychówku to nbie ma .... jam jest jedność z moim przychówkiem :) Quote
Menrzuś Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Asior']iiitam, bez przychówku to nbie ma .... jam jest jedność z moim przychówkiem :)[/quote] i na plażę z przychówkiem będziesz chodzić? Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Danusia12']No...ja myślę :eviltong: Co, spodobał Ci sie Książe Pan? :razz:[/quote] Spodobał, spodobał :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='madzia i medor']Spodobał, spodobał :loveu:[/quote] jutro spróbuję coś nowego cyknąć :p Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Berek wszystkim!! Widze , ze i Menrzus zlapal bakcyla z tymczasami. Quote
Imbirka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dzieńdoberek:multi: ja też się witam z samego rana:p u nas od rana niezła mgła jest:roll: słonka brak:cool3: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']Berek wszystkim!! Widze , ze i Menrzus zlapal bakcyla z tymczasami.[/quote] Aco, Ty też szukasz tymczasu? :lol: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi: ja też się witam z samego rana:p u nas od rana niezła mgła jest:roll: słonka brak:cool3:[/quote] [quote name='Agniest']doberek :) a u nas cały czas świeci.....[/quote] Znowu gorącooooooo :shake: A gdzieś Ty Agniestka wczoraj była jak Cię nie było, co?:cool1: Quote
Agniest Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 a co, tęskniliście ? :cool3: patrząc na niebo, żałuję, że nie wzięłam urlopu na cały tydzień :cool1: no ale nie ma tego złego........ przynajmniej kawkę z wami wypiję ;) Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Agniest']a co, tęskniliście ? :cool3: patrząc na niebo, żałuję, że nie wzięłam urlopu na cały tydzień :cool1: no ale nie ma tego złego........ przynajmniej kawkę z wami wypiję ;)[/quote] normalnie nogami przebierałem z tęsknoty :loveu: w taką pogodę to tylko na kafelkach leżeć :p Quote
Agniest Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 od razu się człowiekowi miło na duszy robi :cool3: nadrobiłam zaległości - fotki pooglądałam, Argon ma taki śliczny kolor sierści...... :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Agniest']od razu się człowiekowi miło na duszy robi :cool3: nadrobiłam zaległości - fotki pooglądałam, Argon ma taki śliczny kolor sierści...... :loveu:[/quote] A miałaś jakiekolwiek wątpliwości? :cool3: Dopiero teraz to odkryłaś? :evil_lol: Ma ciekawą sierść....prócz tej miedzi na grzbiecie i bokach, podbrzusze ma jasne z wyraźnymi pojedynczymi czarnymi włosami - oryginał normalnie :p Quote
Agniest Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Sylwa też jest na swój sposób oryginalna, rzekłabym wyjątkowa ;) PS: co oni w tych prognozach gadają coś o ochłodzeniu :mad: jak właśnie ubranie przykleiło mi się do skóry..... Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Agniest']Sylwa też jest na swój sposób oryginalna, rzekłabym wyjątkowa ;) PS: co oni w tych prognozach gadają coś o ochłodzeniu :mad: jak właśnie ubranie przykleiło mi się do skóry.....[/quote] Nooooo.... takiej pokraki świat nie widział :evil_lol: właśnie - miało być 23, a u mnie w cieniu jest 28 :shake: Quote
Agniest Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ale u was upał jest wskazany, Menrzuś cieszyć się trzeba, że turystów więcej przyjedzie, region się wzbogaci itp. itd. :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Agniest']Ale u was upał jest wskazany, Menrzuś cieszyć się trzeba, że turystów więcej przyjedzie, region się wzbogaci itp. itd. :evil_lol:[/quote] A co Ty mówisz? Miasto to i może ma pieniądze, ale zwykły śmiertelnik nie może sie po drogach poruszać, taki tłok Quote
Agniest Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 to chodnikiem trza chodzić :evil_lol: a nie drogą :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Agniest']to chodnikiem trza chodzić :evil_lol: a nie drogą :eviltong:[/quote] samochodem trudno by było :eviltong: Quote
Agniest Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 a tak poważnie, to Gdańska starówka jest cudowna - niewiele jest takich miejsc w Polsce. Mój tata kiedś mieszkał na starówce przez 1,5 roku, bo tam pracował :) Quote
shirrrapeira Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dzien dobry, to znaczy nie wiem czy dla mnie dobry. Pamietacie jak sie cieszylam, ze mam prace, ze przeszlam okres probny i pani dyrektor byla mna zachwycona? Niestety wszystko sie zmienilo, koncepcja firmy sie zmienila i biuro bedzie w Szczecinie a ja...zostalam na lodzie a tak liczylam na te prace, na to, ze bede pracowala w dobrej firmie, ze bede sie rozwijala i dobrze zarabiala, ze wreszcie nie bede ciagnac kasy od rodzicow, a ze im pomoge, ze bede miala wlasny grosz, ze pomoge psom. I co i jakzwykle sfera marzen i jak zwykle nie udalo sie. Pocieszcie mnie prosze. Quote
Agniest Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Shirra, w życiu różnie się układa - ja też kilka razy zmieniałam pracę, a kiedy wydawało mi się, że daję z siebie wszystko, ktoś mi mówił, że nie spełniam oczekiwań i.... do widzenia.... ale nie martw się :) na pewno szybko znajdziesz pracę ! Jesteś młodą, inteligentną, wykształconą dziewczyną - z dobrym serduchem na dodatek ! Quote
shirrrapeira Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ale problem polega na tym, ze wedlug Pani dyrektor jak najbardziej sie nadaje, ale pan wlasciciel ma inna koncepcje na firme. Pani dyrektor chcialaby zebym zostala, ale nie ma mnie gdzie wcisnac. Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Agniest']a tak poważnie, to Gdańska starówka jest cudowna - niewiele jest takich miejsc w Polsce. Mój tata kiedś mieszkał na starówce przez 1,5 roku, bo tam pracował :)[/quote] Tak...gdańska starówka jest piękna, chociaż mi sie bardziej podoba krakowska (i to nie jest żaden ukłon w stronę Asiorki :eviltong: ).... Wrocław, Zamość... Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='shirrrapeira']Dzien dobry, to znaczy nie wiem czy dla mnie dobry. Pamietacie jak sie cieszylam, ze mam prace, ze przeszlam okres probny i pani dyrektor byla mna zachwycona? Niestety wszystko sie zmienilo, koncepcja firmy sie zmienila i biuro bedzie w Szczecinie a ja...zostalam na lodzie a tak liczylam na te prace, na to, ze bede pracowala w dobrej firmie, ze bede sie rozwijala i dobrze zarabiala, ze wreszcie nie bede ciagnac kasy od rodzicow, a ze im pomoge, ze bede miala wlasny grosz, ze pomoge psom. I co i jakzwykle sfera marzen i jak zwykle nie udalo sie. Pocieszcie mnie prosze.[/quote] No cóż....samo życie. Najmłodsi stażem idą pierwsi na odstrzał. Nie przejmuj się aż tak - jesteś na początku drogi. Ponoć potrzeba ludzi do pracy, więc i swoją napewno znajdziesz. Nochal do góry - jeszcze bedą się o Ciebie bić. Quote
Recommended Posts