Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi: ja też się witam z samego rana:p
u nas od rana niezła mgła jest:roll: słonka brak:cool3:[/quote]

[quote name='Agniest']doberek :)
a u nas cały czas świeci.....[/quote]

Znowu gorącooooooo :shake:
A gdzieś Ty Agniestka wczoraj była jak Cię nie było, co?:cool1:

Posted

a co, tęskniliście ? :cool3:

patrząc na niebo, żałuję, że nie wzięłam urlopu na cały tydzień :cool1:
no ale nie ma tego złego........ przynajmniej kawkę z wami wypiję ;)

Posted

[quote name='Agniest']a co, tęskniliście ? :cool3:

patrząc na niebo, żałuję, że nie wzięłam urlopu na cały tydzień :cool1:
no ale nie ma tego złego........ przynajmniej kawkę z wami wypiję ;)[/quote]

normalnie nogami przebierałem z tęsknoty :loveu:
w taką pogodę to tylko na kafelkach leżeć :p

Posted

od razu się człowiekowi miło na duszy robi :cool3:
nadrobiłam zaległości - fotki pooglądałam, Argon ma taki śliczny kolor sierści...... :loveu:

Posted

[quote name='Agniest']od razu się człowiekowi miło na duszy robi :cool3:
nadrobiłam zaległości - fotki pooglądałam, Argon ma taki śliczny kolor sierści...... :loveu:[/quote]

A miałaś jakiekolwiek wątpliwości? :cool3:
Dopiero teraz to odkryłaś? :evil_lol: Ma ciekawą sierść....prócz tej miedzi na grzbiecie i bokach, podbrzusze ma jasne z wyraźnymi pojedynczymi czarnymi włosami - oryginał normalnie :p

Posted

Sylwa też jest na swój sposób oryginalna, rzekłabym wyjątkowa ;)

PS: co oni w tych prognozach gadają coś o ochłodzeniu :mad: jak właśnie ubranie przykleiło mi się do skóry.....

Posted

[quote name='Agniest']Sylwa też jest na swój sposób oryginalna, rzekłabym wyjątkowa ;)

PS: co oni w tych prognozach gadają coś o ochłodzeniu :mad: jak właśnie ubranie przykleiło mi się do skóry.....[/quote]

Nooooo.... takiej pokraki świat nie widział :evil_lol:

właśnie - miało być 23, a u mnie w cieniu jest 28 :shake:

Posted

[quote name='Agniest']Ale u was upał jest wskazany, Menrzuś cieszyć się trzeba, że turystów więcej przyjedzie, region się wzbogaci itp. itd. :evil_lol:[/quote]

A co Ty mówisz? Miasto to i może ma pieniądze, ale zwykły śmiertelnik nie może sie po drogach poruszać, taki tłok

Posted

a tak poważnie, to Gdańska starówka jest cudowna - niewiele jest takich miejsc w Polsce.
Mój tata kiedś mieszkał na starówce przez 1,5 roku, bo tam pracował :)

Posted

Dzien dobry, to znaczy nie wiem czy dla mnie dobry. Pamietacie jak sie cieszylam, ze mam prace, ze przeszlam okres probny i pani dyrektor byla mna zachwycona? Niestety wszystko sie zmienilo, koncepcja firmy sie zmienila i biuro bedzie w Szczecinie a ja...zostalam na lodzie a tak liczylam na te prace, na to, ze bede pracowala w dobrej firmie, ze bede sie rozwijala i dobrze zarabiala, ze wreszcie nie bede ciagnac kasy od rodzicow, a ze im pomoge, ze bede miala wlasny grosz, ze pomoge psom. I co i jakzwykle sfera marzen i jak zwykle nie udalo sie. Pocieszcie mnie prosze.

Posted

Shirra, w życiu różnie się układa - ja też kilka razy zmieniałam pracę, a kiedy wydawało mi się, że daję z siebie wszystko, ktoś mi mówił, że nie spełniam oczekiwań i.... do widzenia....
ale nie martw się :) na pewno szybko znajdziesz pracę ! Jesteś młodą, inteligentną, wykształconą dziewczyną - z dobrym serduchem na dodatek !

Posted

[quote name='Agniest']a tak poważnie, to Gdańska starówka jest cudowna - niewiele jest takich miejsc w Polsce.
Mój tata kiedś mieszkał na starówce przez 1,5 roku, bo tam pracował :)[/quote]

Tak...gdańska starówka jest piękna, chociaż mi sie bardziej podoba krakowska (i to nie jest żaden ukłon w stronę Asiorki :eviltong: ).... Wrocław, Zamość...

Posted

[quote name='shirrrapeira']Dzien dobry, to znaczy nie wiem czy dla mnie dobry. Pamietacie jak sie cieszylam, ze mam prace, ze przeszlam okres probny i pani dyrektor byla mna zachwycona? Niestety wszystko sie zmienilo, koncepcja firmy sie zmienila i biuro bedzie w Szczecinie a ja...zostalam na lodzie a tak liczylam na te prace, na to, ze bede pracowala w dobrej firmie, ze bede sie rozwijala i dobrze zarabiala, ze wreszcie nie bede ciagnac kasy od rodzicow, a ze im pomoge, ze bede miala wlasny grosz, ze pomoge psom. I co i jakzwykle sfera marzen i jak zwykle nie udalo sie. Pocieszcie mnie prosze.[/quote]

No cóż....samo życie. Najmłodsi stażem idą pierwsi na odstrzał. Nie przejmuj się aż tak - jesteś na początku drogi. Ponoć potrzeba ludzi do pracy, więc i swoją napewno znajdziesz. Nochal do góry - jeszcze bedą się o Ciebie bić.