Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Danusia12 napisał(a):Aco, Ty też szukasz tymczasu? :lol: oooo przepraszam!!! ja byłam pierwsiejsza:mad: :mad: :mad: Danusia12 napisał(a):Tak...gdańska starówka jest piękna, chociaż mi sie bardziej podoba krakowska (i to nie jest żaden ukłon w stronę Asiorki :eviltong: ).... Wrocław, Zamość... pppffffff no ba... pewno, że piękniejsza :p jjeesuuuu niech mnie ktoś dobije!!!!!! nie dość, że dziś znowu z 40 stopni było, to jeszcze siedzę w kuchni, a tam jak w saunie... gotuje sobie zupkkę (przez cały dzień nie mogłam się wyzbierać, ale w ten upał chyba bym padła siedząc jeszcze przy garach), no i freciochom trza ugotować jeszcze :placz: buuuu a tam taaaak gorąco od tego gazu :placz: KLIMEEEEEEE CHCĘ!!!!!!!!!!! Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Asior napisał(a):oooo przepraszam!!! ja byłam pierwsiejsza:mad: :mad: :mad: pppffffff no ba... pewno, że piękniejsza :p jjeesuuuu niech mnie ktoś dobije!!!!!! nie dość, że dziś znowu z 40 stopni było, to jeszcze siedzę w kuchni, a tam jak w saunie... gotuje sobie zupkkę (przez cały dzień nie mogłam się wyzbierać, ale w ten upał chyba bym padła siedząc jeszcze przy garach), no i freciochom trza ugotować jeszcze :placz: buuuu a tam taaaak gorąco od tego gazu :placz: KLIMEEEEEEE CHCĘ!!!!!!!!!!! Pewnie że byłas pierwsiejsza, ale odmówiłaś :eviltong: Też tak właśnie sądzę - macie ta przewagę, że nie była zniszczona To se kup wentylatorek :p Chyba otworzę bazarek na klimę dla Asiorki :cool3: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Czesc milusinscy!!! Jak minal dzionek?? Asiorka jak samopoczucie?!!! Menrzus to dla Ciebie tak poprostu.... bez okazji Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='szyszka.fr']Czesc milusinscy!!! Jak minal dzionek?? Asiorka jak samopoczucie?!!! Menrzus to dla Ciebie tak poprostu.... bez okazji Dla mnie? :crazyeye: No co Ty :oops: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Danusia12 napisał(a):Dla mnie? :crazyeye: No co Ty :oops: coty chodza po dachu i robia miauuuuuuuuul:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 szyszka.fr napisał(a):coty chodza po dachu i robia miauuuuuuuuul:diabloti: niektóre to nawet mmmrrrraaauuuuuu :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 jescze chwila i zaczniemy szczekac :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 szyszka.fr napisał(a):jescze chwila i zaczniemy szczekac :diabloti: A czy Ty aby nie jesteś nabąblowana? Wleciałaś tu jak Asiorka tak, że szoka normalnie przeżyłem:razz: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Danusia12 napisał(a):A czy Ty aby nie jesteś nabąblowana? Wleciałaś tu jak Asiorka tak, że szoka normalnie przeżyłem:razz: Nie ale to jest dobry pomysl w sobote sie upije, ubzdycze, schlam, narabie, zawale w 4 d..y. TO JEST PLAN!!!!!! Dzieki Menrzus! jakby co, bedzie Twoja wina:diabloti: jak to? nie spodziewales sie? juz mnie skresliles? moje krzeselko wyrzuciles?:mad: Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 szyszka.fr napisał(a):Czesc milusinscy!!! Jak minal dzionek?? Asiorka jak samopoczucie?!!! ano strasznie źle znosze te upały :( marze o zimie..... ehhhh Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 szyszka.fr napisał(a):Nie ale to jest dobry pomysl w sobote sie upije, ubzdycze, schlam, narabie, zawale w 4 d..y. TO JEST PLAN!!!!!! Dzieki Menrzus! jakby co, bedzie Twoja wina:diabloti: jak to? nie spodziewales sie? juz mnie skresliles? moje krzeselko wyrzuciles?:mad: :crazyeye: :crazyeye: Szyszka...plizzzzz.... żadnego tam narąbania :mad: Boszsz... znowu na mnie :placz: Zawsze spokojnie do pokoiku wchodziłaś, a dzisiaj takie: tadaaaaaam :evil_lol: Krzesełko jak zawsze czeka na Ciebie :lol: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Asior napisał(a):ano strasznie źle znosze te upały :( marze o zimie..... ehhhh chociaż jedna, która mnie rozumie :loveu: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Asior napisał(a):ano strasznie źle znosze te upały :( marze o zimie..... ehhhh nie tylko Ty... ja mam wentylator wlaczony non stop, ale przez to tez kicham, mam katar i trzeba bylo polopirynka i witaminkami sie kurowac raz w miesiacu chora- klatwa jakas??? jak nie urok to sraczka! co myslisz o wakacjach na Alasce? albo u Eskimosow? przesylam zimne usciski Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 a ja wentylatora nie mam bo wolałam sobie kupic ogrodniczki :mad: bo bałam się, że później takich nie będzie .... :roll: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Danusia12 napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: Szyszka...plizzzzz.... żadnego tam narąbania :mad: Boszsz... znowu na mnie :placz: Zawsze spokojnie do pokoiku wchodziłaś, a dzisiaj takie: tadaaaaaam :evil_lol: Krzesełko jak zawsze czeka na Ciebie :lol: ale ja kcem!!!:diabloti: I chyba to zrobie alez ja przeciez calkiem spokojnie... cichutko wslizgnelam sie do pokoiku nie moja wina, ze Ty strachliwy i na moje BUU przestraszyles sie:diabloti: Danusia12 napisał(a):chociaż jedna, która mnie rozumie :loveu: nie jedna :) ja tez wysiadam przy tej pogodzie Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 taa a ten co miał dziś nad morzem 20 stopni narzeka najbardziej :D Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Asior napisał(a):a ja wentylatora nie mam bo wolałam sobie kupic ogrodniczki :mad: bo bałam się, że później takich nie będzie .... :roll: oj! to tez ogrodniczkami musisz sie ochladzac:diabloti: albo glowe do zamrazalnika na 5 min:diabloti: a tak powaznie to ten wiatraczek wiele nie daje Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 szyszka.fr napisał(a):ale ja kcem!!!:diabloti: I chyba to zrobie alez ja przeciez calkiem spokojnie... cichutko wslizgnelam sie do pokoiku nie moja wina, ze Ty strachliwy i na moje BUU przestraszyles sie:diabloti: nie jedna :) ja tez wysiadam przy tej pogodzie Cichutko :evil_lol: :evil_lol: Noooooo.... :diabloti: A ponoć kobitki lubią ciepełko :eviltong: Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 napewno daje :P ja sie ochładzam takim 10 cm-trowym na dwa paluszki i duuuuzo daje :D Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Asior napisał(a):taa a ten co miał dziś nad morzem 20 stopni narzeka najbardziej :D telewizja jak zawsze kłamie - było 26C w cieniu u mnie Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Asior napisał(a):wredna małpa!!! i jeszcze mnie drażni!!!!!! Ale Ci się Szyszka dostało :evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Asior napisał(a):wredna małpa!!! i jeszcze mnie drażni!!!!!! gdzie?:crazyeye: :-o Danusia12 napisał(a):Ale Ci się Szyszka dostało :evil_lol: :diabloti: to do mnie?:crazyeye: to chyba do Ciebie bylo:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 szyszka.fr napisał(a):gdzie?:crazyeye: :-o to do mnie?:crazyeye: to chyba do Ciebie bylo:diabloti: Do mnie? A niby za co? To chyba Asiorkę tą lodówką wkurzyłaś :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Asiorka moj wiatrak chlodzi, ze hej wali jak wichura!!!!! wieje s t r a s z n i e!! GORACYM POWIETRZEM!! pozytek z niego nijaki... Quote
Recommended Posts