Imbirka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi: Danusia12 napisał(a):Ciekawie musisz wyglądać :cool3: :evil_lol: A czemu sie tutaj Asiorki pytasz - widzisz przecież, że już tu nie zachodzi :placz: Już sobie z dużo nie wyobrażaj:cool3: czuje się też podle.... Asiorka, dzięki:lol: narazie, idem znowu do szpitala... popielęgnować tatusia:roll::cool3: Quote
AgaiTheta Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 szyszka.fr napisał(a)::crazyeye: :evil_lol: Aga zdazylam przeczytac:diabloti: :diabloti: :diabloti: tylko kto te sciany bedzie potem myl??:evil_lol: ale to było fuj, wyobraziłam to sobie i blech, usunęłam ;) Danusia12 napisał(a):Co to za kasowanie postów? :mad: tak czyściej :evil_lol: Danusia12 napisał(a):Aga też przeciwko mnieeeeeee :placz: :placz: :placz: Jaka Aga dawaj mi ją, zaraz ją ustawie obok a nie przeciwko :loveu: Miłego dnia, jade nad morze pobyczyć się, wracam jutro, wpadne z wiaderkiem plażowego piasku :cool3: Quote
szyszka.fr Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 AgaiTheta napisał(a):ale to było fuj, wyobraziłam to sobie i blech, usunęłam ;) tak czyściej :evil_lol: Miłego dnia, jade nad morze pobyczyć się, wracam jutro, wpadne z wiaderkiem plażowego piasku :cool3: bylo sobie nie wyobrazac takich rzeczy, teraz inni sobie beda wyobrazac co Aga brzydkiego mogla sobie wyobrazic?:diabloti: milego dnia tylko sie nie przypal za bardzo:lol: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 AgaiTheta napisał(a): Miłego dnia, jade nad morze pobyczyć się, wracam jutro, wpadne z wiaderkiem plażowego piasku :cool3: A my własnie wróciliśmy z wiaderkiem (i nie tylko) grzybasów....zaraz zasiadam do czyszczenia i do zaprawiania :p Quote
Menrzuś Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):bylo sobie nie wyobrazac takich rzeczy, teraz inni sobie beda wyobrazac co Aga brzydkiego mogla sobie wyobrazic?:diabloti: milego dnia tylko sie nie przypal za bardzo:lol: ...no właśnie....cóż Aga mogła wymyśleć?....hmmmm...:hmmmm: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):dobranoc kororowych snow :) trudno mi życzyć tego samego....bo już dzień :roll: Asior napisał(a):ehh tak to jest z tymi......hmm jak siuę nazywa przeciwieństwo samca alfa??? szyszka.fr napisał(a):pewnie beta :) Asior napisał(a):noo to menrzusiu - samcu beta.... iĆ spać.... iĆ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bez komentarza :eviltong: Imbir1 napisał(a):Dzieńdoberek:multi::multi::multi: Już sobie z dużo nie wyobrażaj:cool3: czuje się też podle.... narazie, idem znowu do szpitala... popielęgnować tatusia:roll::cool3: No już dobra, dobra....nic nie mówię :eviltong: szyszka.fr napisał(a):Dziendoberek wszystkim! i milego dnia Cześć Szyszka :multi: Quote
szyszka.fr Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Danusia12 napisał(a):...no właśnie....cóż Aga mogła wymyśleć?....hmmmm...:hmmmm: Agi sie pytaj:evil_lol: a co pokoik taki pusty?? znowu wszyscy na balu? i z kacem jutro przyjda:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):Agi sie pytaj:evil_lol: a co pokoik taki pusty?? znowu wszyscy na balu? i z kacem jutro przyjda:evil_lol: Agi?? Nie poooooowie :shake: No sama widzisz - rzuciły mnie dla uciech wakacyjnych :placz: :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Danusia12 napisał(a):Agi?? Nie poooooowie :shake: No sama widzisz - rzuciły mnie dla uciech wakacyjnych :placz: :evil_lol: wiec sie nie dowiesz:evil_lol: niemooozliweeeeeeeeeeeeee:shake: ciesz sie chwilowym spokojem, bo jak wpadna to wszystkie na raz i siwy dym bedzie:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):wiec sie nie dowiesz:evil_lol: niemooozliweeeeeeeeeeeeee:shake: ciesz sie chwilowym spokojem, bo jak wpadna to wszystkie na raz i siwy dym bedzie:diabloti: buuuuuuuuuu...a ciekawość zżera :-( nie wpadną....Aga to pewnie kończy grillowanie na plaży, Imbirka padnięta napewno śpi, Agniestka nie przychodzi w weekendy....nooo - może Asiorka. Reszta ptasiorów to chyba odleciała w ciepłe kraje :-( Quote
Menrzuś Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):tzn ze musze Ci wystarczyc:evil_lol: He, he....noooooo :cool3: Quote
szyszka.fr Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 tzn. ze nikogo nie ma... jestesmy sami... i moge sie nad Toba poznecac:diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):a nie?:diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :razz: Quote
szyszka.fr Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 no to zalamka.. juz nikt sie mnie nie boi :( ale ale my tu gadu gadu, a zdjec to juz dawno nie widzialam wiec bierz sie do roboty Quote
Menrzuś Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):no to zalamka.. juz nikt sie mnie nie boi :( ale ale my tu gadu gadu, a zdjec to juz dawno nie widzialam wiec bierz sie do roboty a kto się takiego krasnala ma bać? Ja??? :evil_lol: :diabloti: dzisiaj wkleję, ale teraz nie mam siły Quote
szyszka.fr Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 trzymam za slowo :) ide sie pluskac- narazie :] Quote
Menrzuś Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):trzymam za slowo :) ide sie pluskac- narazie :] tylko nie utop się :p dobrej nockiiiiiiiiii :razz: Quote
Imbirka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Dzieńdoberek Wszystkim:multi::multi::multi::multi: Danusia12 napisał(a):buuuuuuuuuu...a ciekawość zżera :-( ..., Imbirka padnięta napewno śpi,... Menrzuś, niemożliwe:crazyeye: ciekawy jesteś?????:cool3::cool3::evil_lol: a skąd wiedziałeś?:cool3: podglądałeś?:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jadę sobie niedługo z Bimbrem i z kumpelami do Chechła:razz: .... tylko czy mi się chce:roll: Quote
Menrzuś Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Imbir1 napisał(a):Dzieńdoberek Wszystkim:multi::multi::multi::multi: Menrzuś, niemożliwe:crazyeye: ciekawy jesteś?????:cool3::cool3::evil_lol: a skąd wiedziałeś?:cool3: podglądałeś?:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jadę sobie niedługo z Bimbrem i z kumpelami do Chechła:razz: .... tylko czy mi się chce:roll: Noooo...widać ciekawość jest zaraźliwa:razz: jak Ci się niechce, to nie jedź :eviltong: Quote
Imbirka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Danusia12 napisał(a):Noooo...widać ciekawość jest zaraźliwa:razz: jak Ci się niechce, to nie jedź :eviltong: jakiegoś wirusika podłapałeś? czy cuś?:cool3::evil_lol: nie mogę się wymigać, już od rana wydzwaniają:cool3: a jedna z nich ma dzisiaj urodziny, nie wypada się wypiąć i nie pojechać:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Imbir1 napisał(a):jakiegoś wirusika podłapałeś? czy cuś?:cool3::evil_lol: nie mogę się wymigać, już od rana wydzwaniają:cool3: a jedna z nich ma dzisiaj urodziny, nie wypada się wypiąć i nie pojechać:cool3::evil_lol: pewnie taaaak :razz: to jak nie wypada, to idź i nie marudź:eviltong: Quote
Recommended Posts