Menrzuś Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Imbir1']Sylwa zmieniła umaszczenie?:evil_lol: fajna bruneta z niej się zrobiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img165.imageshack.us/img165/8114/p7110026sm6.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: moje kochane kropkowane To farba błotna :p A kochanie to Ty zostaw w spokoju - nu, nu....:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Bodziulka napisał(a):kąpiele błotne są dobre dla urody :cool3: :evil_lol: A próbowałaś? :evil_lol: Już Cię widzę :lol: :lol: :loveu: Cześć Bodziulka :multi: Quote
Imbirka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Danusia12 napisał(a):To farba błotna :p A kochanie to Ty zostaw w spokoju - nu, nu....:evil_lol: po pierwszym myciu zmywalna?:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no co, przecież on jest mój:p:eviltong: a gdzie odpowiedz, na resztę mojego 5000 postu?:cool3::cool3::cool3::evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Imbir1 napisał(a):po pierwszym myciu zmywalna?:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no co, przecież on jest mój:p:eviltong: a gdzie odpowiedz, na resztę mojego 5000 postu?:cool3::cool3::cool3::evil_lol:;) Sam ją zmyłem :evil_lol: ja Ci dam Twój - nu,nu..... jaki 5000ny post???? Quote
Imbirka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Danusia12 napisał(a):Sam ją zmyłem :evil_lol: ja Ci dam Twój - nu,nu..... jaki 5000ny post???? mój i już:p na poprzedniej stronie:cool3: Quote
Menrzuś Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Imbir1 napisał(a):mój i już:p na poprzedniej stronie:cool3: Ale marzenia masz :eviltong: tam nie ma nic o 5000-ym poście :crazyeye: Quote
Imbirka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Danusia12 napisał(a):Ale marzenia masz :eviltong: tam nie ma nic o 5000-ym poście :crazyeye: boszsz, 8000:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Imbir1 napisał(a):boszsz, 8000:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: No to co tym jęzorem machasz? :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Imbirka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 a jakoś 5000 ladniej wygląda:evil_lol: a trochę się muszę powachlować :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Imbir1 napisał(a):a jakoś 5000 ladniej wygląda:evil_lol: a trochę się muszę powachlować :eviltong: no to cofnij sie i pooglądaj sobie zdjecia :eviltong: az tak u Ciebie jest gorąco? :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Danusia12 napisał(a):no to cofnij sie i pooglądaj sobie zdjecia :eviltong: az tak u Ciebie jest gorąco? :evil_lol: :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: u mnie jest ciepło:lol: no dobra, ja już mówię dobranoc, idę spać:sleep: Quote
Menrzuś Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Imbir1 napisał(a)::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: u mnie jest ciepło:lol: no dobra, ja już mówię dobranoc, idę spać:sleep: a za co ten foch???:crazyeye: a u mnie przyjemny chłodzik :eviltong: Ja też śmigam do łóżka - dobrej nocki :multi: Quote
Asior Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 szyszka.fr napisał(a):Dziendoberek!! Asiorka przykro mi z powodu fretki ale juz historia Oskara pokazala, ze wiara gory przenosi.. wiec sie nie lam, musi byc dobrze glupia sprawa z tym telefonem ale co mozesz zrobic? juz tego nie zmienisz moze da sie to rozlozyc na raty? kombinuj w te strone.. ponoć się da..... tylko mnie by pasowało na 4-ry rozłożyć bo inaczej czy w tym czy za miesiąc będe musiała zapłacić kosmiczny rachunek :/ Co do fretki... pojawiła się nikła szansa na to, że mały ma "tylko" obrzęk kręgosłupa. Zaczęły mu drgać łapki, to takie jakby nerwowe drgania, ale że drgają to dobrze... i bidak usiłuje się czołgać w stronę płytek, gdzie zawsze się załatwia :( moje kochane skarby :( Trzymajcie kciukasy !!! Quote
Imbirka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Danusia12 napisał(a):a za co ten foch???:crazyeye: bo czekam na nowe fotki:cool3::cool3::cool3::cool3: ..... no i się nie doczekałam, ani zdjęć, ani nowego avka... Menrzuś ale leniu****esz w ten weekend:cool3::cool3::evil_lol: Dzieńdoberek:multi::multi::multi: Quote
Bodziulka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Danusia12 napisał(a):A próbowałaś? :evil_lol: Już Cię widzę :lol: :lol: :loveu: Cześć Bodziulka :multi: w sumie fajnie by było spróbować :lol: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Asior napisał(a):ponoć się da..... tylko mnie by pasowało na 4-ry rozłożyć bo inaczej czy w tym czy za miesiąc będe musiała zapłacić kosmiczny rachunek :/ Co do fretki... pojawiła się nikła szansa na to, że mały ma "tylko" obrzęk kręgosłupa. Zaczęły mu drgać łapki, to takie jakby nerwowe drgania, ale że drgają to dobrze... i bidak usiłuje się czołgać w stronę płytek, gdzie zawsze się załatwia :( moje kochane skarby :( Trzymajcie kciukasy !!! Ja trzymam. A jest szansa, że z tego wyjdzie? Imbir1 napisał(a):bo czekam na nowe fotki:cool3::cool3::cool3::cool3: ..... no i się nie doczekałam, ani zdjęć, ani nowego avka... Menrzuś ale leniu****esz w ten weekend:cool3::cool3::evil_lol: Dzieńdoberek:multi::multi::multi: A dzieńdoberek :multi: Dzisiaj padało i nic ciekawego nie zrobiłem aparatem :shake: Ale swoje dostaniesz - nie martw sie :p Bodziulka napisał(a):w sumie fajnie by było spróbować :lol: .... tak jak i kąpieli w kisielu :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Danusia12 napisał(a): .... tak jak i kąpieli w kisielu :evil_lol: kisielu czy kiślu, bo to zasadnicza różnica :cool3: Quote
szyszka.fr Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Asior napisał(a): Co do fretki... pojawiła się nikła szansa na to, że mały ma "tylko" obrzęk kręgosłupa. Zaczęły mu drgać łapki, to takie jakby nerwowe drgania, ale że drgają to dobrze... i bidak usiłuje się czołgać w stronę płytek, gdzie zawsze się załatwia :( moje kochane skarby :( Trzymajcie kciukasy !!! jest nadzieja:lol: to juz duzo kciuki trzymam, bedzie dobrze zobaczysz Quote
szyszka.fr Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Menrzus! gdzie fotki??!!!!!! obijasz sie wredoto!! Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Bodziulka napisał(a):kisielu czy kiślu, bo to zasadnicza różnica :cool3: No to powiedzmy, że w budyniu :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 szyszka.fr napisał(a):Menrzus! gdzie fotki??!!!!!! obijasz sie wredoto!! Wow....ale masz wejście :evil_lol: :p dzisiaj była pogoda nie na zdjęcia - jutro cosik zrobię Quote
Bodziulka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Danusia12 napisał(a):No to powiedzmy, że w budyniu :eviltong: błotko lepsze :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Danusia12 napisał(a):Wow....ale masz wejście :evil_lol: :p dzisiaj była pogoda nie na zdjęcia - jutro cosik zrobię obiecanki cacanki..... Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Bodziulka napisał(a):błotko lepsze :evil_lol: to kiedy fotki będą? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 szyszka.fr napisał(a):obiecanki cacanki..... już Ty mi na ambicje nie wchodź - mówię że będą, to będą :razz: Quote
Recommended Posts