Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi::multi::multi: Menrzuś, jak Ty wiesz co mi od rana potrzeba [URL]http://img224.imageshack.us/img224/355/p1010007du9.jpg[/URL] moja śliczna kosiareczka:loveu::loveu::loveu::p i co tak szybko zmieniłaś avka?:cool3: a może nam by się spodobał:p oooooo, ma mać przyszła:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Pewnie, że wiem - przypominam o "zieleninie", a nie tylko twarożek i twarożek....jeszcze Ci druga para na plecach urośnie od nadmiaru nabiału :diabloti: avki są dla mła - nic Ci do nich :eviltong: A tak, przyszła....z trzęsącymi się paluszkami :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Bodziulka']a Wy tylko o trawce :evil_lol:[/quote] Na głodzie jesteś? Czy może potrzebujesz kopa po wczorajszym sprzątaniu? :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Danusia12']Pewnie, że wiem - przypominam o "zieleninie", a nie tylko twarożek i twarożek....jeszcze Ci druga para na plecach urośnie od nadmiaru nabiału :diabloti: avki są dla mła - nic Ci do nich :eviltong: A tak, przyszła....z trzęsącymi się paluszkami :evil_lol: :diabloti:[/quote] Już Ty się o mój nabiał nie martw:diabloti:, wystarczy mi jedna para:eviltong: ale ja jestem ciiieeekaawwwaaaaaa:cool3::cool3: mamusia mi się trzęsła:crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:? a tak, coś o kacorku wspominała:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1']Już Ty się o mój nabiał nie martw:diabloti:, wystarczy mi jedna para:eviltong: ale ja jestem ciiieeekaawwwaaaaaa:cool3::cool3: mamusia mi się trzęsła:crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:? a tak, coś o kacorku wspominała:diabloti:[/quote] Boję się o psychikę Imbira jakby zobaczył takie cycuś na oczy - szoka by przeżył :diabloti: Kto ciekawy - nos do kawy....ulży Ci :evil_lol: Aaaaa.....teraz rozumiem, dlaczego tak "napracowała" się przy odpowiedzi na posty. Zaciągnij mać na odwyk - może pomoże :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1'] :loveu::loveu::grins:[/quote] :loveu::loveu: [quote name='Danusia12']Jak nie o Tobie, to czemu odpisujesz, co? :evil_lol: Żadne tam Twoje....:mad: Diablica .... różowa :eviltong:[/quote] Bo sobie lubię pogadać:cool1::diabloti: Pożyjemy zobaczymy:siara::cool1: :bigcool: [quote name='Danusia12'] A tak, przyszła....z trzęsącymi się paluszkami :evil_lol: :diabloti:[/quote] Podglądasz mnie:mdleje::diabloti: [quote name='Imbir1'] mamusia mi się trzęsła:crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:? a tak, coś o kacorku wspominała:diabloti:[/quote] Taa, istna patologia:shake::shake::diabloti: [quote name='Danusia12'] Aaaaa.....teraz rozumiem, dlaczego tak "napracowała" się przy odpowiedzi na posty. Zaciągnij mać na odwyk - może pomoże :evil_lol:[/quote] :grins: [COLOR=Magenta]Dzięki za troskę[/COLOR]:loveu::loveu::diabloti: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Danusia12']Boję się o psychikę Imbira jakby zobaczył takie cycuś na oczy - szoka by przeżył :diabloti: Kto ciekawy - nos do kawy....ulży Ci :evil_lol: Aaaaa.....teraz rozumiem, dlaczego tak "napracowała" się przy odpowiedzi na posty. Zaciągnij mać na odwyk - może pomoże :evil_lol:[/quote] spokojnie, on nie taki strachliwy:diabloti::eviltong: nos mam prawie w kawie, dopijam kawusię i idę do szpitala i poszukać kaloszków:cool3: mam nadzieję, że znajdę jakieś sęsowne, a nie to co jest na Allegro:roll: [url]http://www.allegro.pl/item213096342_szalowe_kalosze_miss_sixty_hit_w_europie_39.html[/url] chyba obydwie powinnyśmy się zaciągnąć na odwyk:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor']:loveu::loveu: Bo sobie lubię pogadać:cool1::diabloti: Pożyjemy zobaczymy:siara::cool1: :bigcool: Podglądasz mnie:mdleje::diabloti: Taa, istna patologia:shake::shake::diabloti: :grins: [COLOR=magenta]Dzięki za troskę[/COLOR]:loveu::loveu::diabloti:[/quote] No to zacznij gadać, bo jak dotąd to tylko emotki malujesz :eviltong: Przez te różowe okulary nic nie zobaczysz :lol: Eeee tam podglądam - widze tylko Twoje powitanie :evil_lol: Szkoda mi tylko Imbirki - tata w szpitalu, mać uzależniona.... :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1']spokojnie, on nie taki strachliwy:diabloti::eviltong: nos mam prawie w kawie, dopijam kawusię i idę do szpitala i poszukać kaloszków:cool3: mam nadzieję, że znajdę jakieś sęsowne, a nie to co jest na Allegro:roll: [URL]http://www.allegro.pl/item213096342_szalowe_kalosze_miss_sixty_hit_w_europie_39.html[/URL] chyba obydwie powinnyśmy się zaciągnąć na odwyk:diabloti:[/quote] Ja tak na wszelki wypadek :evil_lol: Dlaczego - bardzo gustowne kaloszki :cool3: Nareszcie dotarło :multi: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 no dobra, to ja biorę moją mać i idziemy się zapisać do AA:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1']no dobra, to ja biorę moją mać i idziemy się zapisać do AA:diabloti:[/quote] [B]HURRA[/B] :multi: :multi: nareszcie :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Danusia12']To nie o to chodzi.....tylko mówiłać, że będę mógł sobie ułożyć Twoją fotke, a ten puzzel nijak mi nie pasował do układanki:eviltong: Taaaaa.....takiego jednego prosiaczka :lol:[/quote] a teraz?... pasuje?:p Quote
szyszka.fr Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 widze ze dzisiaj wszyscy na imprezce? ....albo spia.. Quote
halbina Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 albo sprzątają... :evil_lol: ...ale czy aby wszyscy?...:roll: :oops: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='szyszka.fr']widze ze dzisiaj wszyscy na imprezce? ....albo spia..[/quote] nie, ja jeszcze jestem:p ale gospodarz chyba nam zabalował:roll: [quote name='halbina']albo sprzątają... :evil_lol: ...ale czy aby wszyscy?...:roll: :oops:[/quote] eeeee tam, w sobotni wieczór sprzątać?:razz: Quote
halbina Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Gospodarz... baluje pewnie... gdzie indziej... well... obraził się na nas... za dużo [COLOR=magenta][B]różowego...:diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 eeeee tam, [B][COLOR=Magenta]różowy[/COLOR][/B] to fajny kolor:loveu: a Menrzuś nie z tych co sie o byle kolor obraża:p:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='szyszka.fr']a teraz?... pasuje?:p[/quote] [quote name='szyszka.fr']widze ze dzisiaj wszyscy na imprezce? ....albo spia..[/quote] Przepraszam, ale rodzinka u mnie była....tak troszkę niezapowiedzianie. Avatarek jest bardzo ciekawy :p Śpij dobrze :multi: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='halbina']albo sprzątają... :evil_lol: ...ale czy aby wszyscy?...:roll: :oops:[/quote] [quote name='halbina']Gospodarz... baluje pewnie... gdzie indziej... well... obraził się na nas... za dużo [COLOR=magenta][B]różowego...:diabloti: [/B][/COLOR][/quote] Nic nie sprzątałem - laba kompletna :eviltong: A za róż się nie obraziłem.....bo co to za kolor :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1']nie, ja jeszcze jestem:p ale gospodarz chyba nam zabalował:roll: eeeee tam, w sobotni wieczór sprzątać?:razz:[/quote] [quote name='Imbir1']eeeee tam, [B][COLOR=magenta]różowy[/COLOR][/B] to fajny kolor:loveu: a Menrzuś nie z tych co sie o byle kolor obraża:p:diabloti:[/quote] Zaraz tam zabalował - przyjmował gości tylko :lol: Masz rację....o co niby miałbym się obrażać, ale kolor różowy jest taki nieciekawy:eviltong: Quote
Asior Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Danusia12']Ale ciekawska się ostatnio zrobiłaś :eviltong: Prasować o 3-ciej w nocy.....Tyś chyba zgłuPła...a potem spanko do południa :shake: :razz:[/QUOTE] aaatam doopa.... wstałam o 11 :p :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Asior']aaatam doopa.... wstałam o 11 :p :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] Cud :evil_lol: :evil_lol: Quote
halbina Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 a idzież Ty, Asiorze, natychmiast do wyra?!.....:mad: Quote
Asior Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ojjoojj znowu Halbiątko.. wczoraj też mnie dopadła.... czuję się osaczona :evil_lol: :placz: :evil_lol: Quote
Asior Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Danusia12']Cud :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] bardzo normalnie śmieszne ....ppffffffffffffffff Quote
Recommended Posts