Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='szyszka.fr']Menrzus napewno sie pilnuje by nie narozrabiac...[/quote] Właśnie....i dlatego walczę z tym różem :evil_lol: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 No to zmykam... poudawać, że coś sprzątam... tym razem kuwetę... :cool1: dobrej nocki wszystkim życzę! Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']No to zmykam... poudawać, że coś sprzątam... tym razem kuwetę... :cool1: dobrej nocki wszystkim życzę![/quote] Trzymaj się ciepło Halbinka :multi: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']Właśnie....i dlatego walczę z tym różem :evil_lol:[/quote] Ktoś mówił coś o [COLOR=Magenta]różowym[/COLOR] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: przecież to taki ładny kolor, prawie tak samo ładny jak niebieski:evil_lol::p Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']To trzeba TZ-a sobie wychować, a nie tak na żywioł wszystko. Wiem to z autopsji :evil_lol: Zapłacę kaucję, nie martw się :loveu:[/quote] autopsje to ja mu zrobie..... na zywo:angryy: spoko luzik ... jak zaplacisz to nie ma co sie zastanawiac:diabloti: [quote name='halbina']pomyślę... jak do końca sierpnia sama nie posprzątam, to skorzystam na 100%... :p[/quote] :multi: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']Ktoś mówił coś o [COLOR=magenta]różowym[/COLOR] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: przecież to taki ładny kolor, prawie tak samo ładny jak niebieski:evil_lol::p[/quote] Jeszcze raz wspomnij o różu - :mad: :mad: :mad: :grab: Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']No to zmykam... poudawać, że coś sprzątam... tym razem kuwetę... :cool1: dobrej nocki wszystkim życzę![/quote] dobranoc i nie martw sie od smrodku jeszcze nikt nie umarl:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='szyszka.fr']autopsje to ja mu zrobie..... na zywo:angryy: spoko luzik ... jak zaplacisz to nie ma co sie zastanawiac:diabloti: [/quote] To kiedy przewidujesz morderstwo? To tak, żebym zabezpieczył środki płatnicze :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina'][COLOR=magenta]różowo mi... ;) [/COLOR][/quote] To te kuwety różowe są? :crazyeye: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']Jeszcze raz wspomnij o różu - :mad: :mad: :mad: :grab:[/quote] będziesz mnie bił, czy się powiesisz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']To kiedy przewidujesz morderstwo? To tak, żebym zabezpieczył środki płatnicze :evil_lol:[/quote] polowa sierpnia..... nie zawiedz...bo bedzie zle ze mna Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']będziesz mnie bił, czy się powiesisz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] trzy razy pałą i na sznur :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='szyszka.fr']polowa sierpnia..... nie zawiedz...bo bedzie zle ze mna[/quote] Ok....zanotowane:razz: to tylko 6 tygodni Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']będziesz mnie bił, czy się powiesisz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [IMG]http://www.gifownik.pl/zmienione/image012.gif[/IMG] Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']trzy razy pałą i na sznur :eviltong:[/quote] Menrzusiu, nie wieszaj się:placz: bo co my bez Ciebie zrobimy:cool3::placz: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']To te kuwety różowe są? :crazyeye:[/quote] :splat: :laugh2_2: :wink: :ices_bla: kolorki jakies takie... zabronione wyszły... Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']Menrzusiu, nie wieszaj się:placz: bo co my bez Ciebie zrobimy:cool3::placz: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:[/quote] Wieszać się nie będziecie hurtem :lol: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']:splat: :laugh2_2: :wink: :ices_bla: kolorki jakies takie... zabronione wyszły...[/quote] wieczna opozycjonistka - [B]precz z zakazami!!!! :loveu: [/B] Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']Wieszać się nie będziecie hurtem :lol:[/quote] My nie, ale Ty chcesz nas opuścić:cool3::cool3::cool3::diabloti:;) Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']My nie, ale Ty chcesz nas opuścić:cool3::cool3::cool3::diabloti:;)[/quote] wrrrrrrrrr....:mad: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :seeyeah: :smilecol: :hand: [quote name='Danusia12']wieczna opozycjonistka - [B]precz z zakazami!!!! :loveu: [/B][/quote] Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']wrrrrrrrrr....:mad:[/quote] dobra, gonisz mnie to se ide, buuuuuu:placz: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']:seeyeah: :smilecol: :hand:[/quote] Przyjemnych snów ;) Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']dobra, gonisz mnie to se ide, buuuuuu:placz:[/quote] Chodzi mi tylko o róż i Ty dobrze o tym wiesz :p Quote
Recommended Posts