Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Imbir1']moja mać???? eeee nie, ona jest grzeczna dziewczyna:p:diabloti:[/quote]

Widziałem na Twoim wątku....noooooo.....grzeczna.....normalnie jak Lelyja :diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']radzić tylko... najlepiej, żebym na dogomanię przestałą włązić przez tydzień i zabrała sie do roboty... :roll:[/quote]

nie, no....po dogomanii może biegać wieczorkiem - cały dzień należy do Ciebie :cool3:

Posted

[quote name='Danusia12']Widziałem na Twoim wątku....noooooo.....grzeczna.....normalna Lelyja :diabloti:[/quote]
o przepraszam, Lelyja to jest zastrzeżony znak dla mnie:cool3::p

Posted

[quote name='Danusia12']nie, no....po dogomanii może biegać wieczorkiem - cały dzień należy do Ciebie :cool3:[/quote]
tak... ale ja się jeszcze muszę z całym stadem obrobić, wyjść na kilka spacerków... no i wyspać też...:oops:

Posted

[quote name='halbina']radzić tylko... najlepiej, żebym na dogomanię przestałą włązić przez tydzień i zabrała sie do roboty... :roll:[/quote]

ja wywalam wszystko z szaf na środek, albo za pokój, ścieram kurze itp, a potem układam wszystko ładnie na półki, to co zostaje, ląduje w koszu ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12'][quote name='szyszka.fr']

No to atakuj Agniestkę, bo mi się jakoś nie udaje....może za mniętki jestem :evil_lol: A w Paryżu to się nałaziliśmy.....wyobraź sobie trasę:hotel przy Operze, Notre Dame, Luwr, wieża Eiffla...i wszystko wąskimi uliczkami. Fajnie było... i nie chodziło o zwiedzanie :lol:[/quote]
tzn. ze romantyzm nie wyginal?
Nasza ulubiona trasa ( i najdluzsza) to od Charles-de-Gaulle przez Champs-Elysees, Louvre, Chatelet, Bastille, Nation az do domu (Saint Mande) czyli polowa trasy metra- jedynki wszystko noca bylo super, w dodatku wracalismy po imprezie i zanim doszlismy do domu zdarzylismy wytrzezwiec:evil_lol:
[quote name='halbina'][quote name='szyszka.fr']
Fajnie w tej Francyji... ale i unas strajkują już prawie wszyscy, więc doganiamy Europę... :evil_lol:[/quote]
:crazyeye: :crazyeye: to sie pozmienialo!
[quote name='Imbir1']bo ja jestem człowiek pracy i nie lenię sie tak jak co poniektórzy:eviltong::p[/quote]
:eviltong:
[quote name='Danusia12'][quote name='halbina']

Jacy wszyscy, no jacy? Nie strasz Szyszki bo nie przyjedzie po boksia :evil_lol:[/quote]
:lol: :lol:
[quote name='Danusia12']A co tu się zamieniają nicki????:crazyeye:[/quote]
:cool1:
[quote name='halbina']jak to na dogomanii... pewnie admin strajkuje też... :evil_lol:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo jakies czary mary

Posted

[quote name='halbina']tak... ale ja się jeszcze muszę z całym stadem obrobić, wyjść na kilka spacerków... no i wyspać też...:oops:[/quote]

To nie sprzątaj :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Bodziulka']ja wywalam wszystko z szaf na środek, albo za pokój, ścieram kurze itp, a potem układam wszystko ładnie na półki, to co zostaje, ląduje w koszu ;) :evil_lol:[/quote]

W tej metodzie jest sens.....musze kiedyś spróbować :p

Posted

[quote name='Danusia12']To nie sprzątaj :evil_lol: :diabloti:[/quote]
Toż właśnie nie sprzątam... ale zaczyna śmierdzieć... a na wietrzenie jakby za zimno...:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']ja wywalam wszystko z szaf na środek, albo za pokój, ścieram kurze itp, a potem układam wszystko ładnie na półki, to co zostaje, ląduje w koszu ;) :evil_lol:[/quote]
nareszcie jakaś konkretna rada, dzięki, wypróbuję!
choć u mnie w szafach porządeczek panuje, gorzej z tą resztą... a wywalać nie mam sumienia... :roll:

Posted

[quote name='szyszka.fr'][quote name='Danusia12']
tzn. ze romantyzm nie wyginal?
Nasza ulubiona trasa ( i najdluzsza) to od Charles-de-Gaulle przez Champs-Elysees, Louvre, Chatelet, Bastille, Nation az do domu (Saint Mande) czyli polowa trasy metra- jedynki wszystko noca bylo super, w dodatku wracalismy po imprezie i zanim doszlismy do domu zdarzylismy wytrzezwiec:evil_lol:
[quote name='halbina']
:crazyeye: :crazyeye: to sie pozmienialo!

:eviltong:
[quote name='Danusia12']
:lol: :lol:

:cool1:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo jakies czary mary[/quote]

Ooooo ....druga się naprodukowała :diabloti:
Ja trzeźwiałem idąc z dworca pólnocnego (nie pamiętam nazwy) do hotelu przy Operze....i też zdążyłem wytrzeźwieć :evil_lol:

Posted

[quote name='halbina']Toż właśnie nie sprzątam... ale zaczyna śmierdzieć... a na wietrzenie jakby za zimno...:roll: :evil_lol:[/quote]
zatrudnij swoja klase i postaw wszystki piatke
uwina sie z tym szybciej i wszyscy beda zadowoleni:diabloti:

Posted

[quote name='halbina']Toż właśnie nie sprzątam... ale zaczyna śmierdzieć... a na wietrzenie jakby za zimno...:roll: :evil_lol:[/quote]

Są takie świeczki zapachowe....i jeszcze ogrzeją :evil_lol:

Posted

[quote name='szyszka.fr']zatrudnij swoja klase i postaw wszystki piatke
uwina sie z tym szybciej i wszyscy beda zadowoleni:diabloti:[/quote]
well... ale wakacje teraz...
i... nie uchodzi... chyba... :oops:

Posted

[quote name='Danusia12']już poprawiłem :eviltong:[/quote]
gdzie????? nie widzę:razz:
[quote name='Danusia12']W tej metodzie jest sens.....musze kiedyś spróbować :p[/quote]
ja też tak robię:evil_lol: polecam:p

Posted

[quote name='szyszka.fr']znowu przez telefon klotnia, wnerwia mnie ten moj tz
jak nic bede siedziec za morderstwo albo okaleczenie TZ-ta
...[/quote]
Widzisz, Menrzusiu, tak to z Żonkami bywa... :p Ty też uważaj... :evil_lol:

Posted

[quote name='szyszka.fr']znowu przez telefon klotnia, wnerwia mnie ten moj tz
jak nic bede siedziec za morderstwo albo okaleczenie TZ-ta
...[/quote]

To trzeba TZ-a sobie wychować, a nie tak na żywioł wszystko. Wiem to z autopsji :evil_lol: Zapłacę kaucję, nie martw się :loveu:

Posted

[quote name='szyszka.fr']wszystko uchodzi
tymbardziej, z piatkami zaczna nowy rok szkolny:diabloti:[/quote]
pomyślę... jak do końca sierpnia sama nie posprzątam, to skorzystam na 100%... :p

Posted

[quote name='halbina']Widzisz, Menrzusiu, tak to z Żonakmi bywa... :p Ty też uważaj... :evil_lol:[/quote]

Spoko, spoko Halbinka...wszystko pod kontrolą :evil_lol: