Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']moja mać???? eeee nie, ona jest grzeczna dziewczyna:p:diabloti:[/quote] Widziałem na Twoim wątku....noooooo.....grzeczna.....normalnie jak Lelyja :diabloti: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 radzić tylko... najlepiej, żebym na dogomanię przestałą włązić przez tydzień i zabrała sie do roboty... :roll: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']radzić tylko... najlepiej, żebym na dogomanię przestałą włązić przez tydzień i zabrała sie do roboty... :roll:[/quote] nie, no....po dogomanii może biegać wieczorkiem - cały dzień należy do Ciebie :cool3: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']Widziałem na Twoim wątku....noooooo.....grzeczna.....normalna Lelyja :diabloti:[/quote] o przepraszam, Lelyja to jest zastrzeżony znak dla mnie:cool3::p Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']nie, no....po dogomanii może biegać wieczorkiem - cały dzień należy do Ciebie :cool3:[/quote] tak... ale ja się jeszcze muszę z całym stadem obrobić, wyjść na kilka spacerków... no i wyspać też...:oops: Quote
Bodziulka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']radzić tylko... najlepiej, żebym na dogomanię przestałą włązić przez tydzień i zabrała sie do roboty... :roll:[/quote] ja wywalam wszystko z szaf na środek, albo za pokój, ścieram kurze itp, a potem układam wszystko ładnie na półki, to co zostaje, ląduje w koszu ;) :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12'][quote name='szyszka.fr'] No to atakuj Agniestkę, bo mi się jakoś nie udaje....może za mniętki jestem :evil_lol: A w Paryżu to się nałaziliśmy.....wyobraź sobie trasę:hotel przy Operze, Notre Dame, Luwr, wieża Eiffla...i wszystko wąskimi uliczkami. Fajnie było... i nie chodziło o zwiedzanie :lol:[/quote] tzn. ze romantyzm nie wyginal? Nasza ulubiona trasa ( i najdluzsza) to od Charles-de-Gaulle przez Champs-Elysees, Louvre, Chatelet, Bastille, Nation az do domu (Saint Mande) czyli polowa trasy metra- jedynki wszystko noca bylo super, w dodatku wracalismy po imprezie i zanim doszlismy do domu zdarzylismy wytrzezwiec:evil_lol: [quote name='halbina'][quote name='szyszka.fr'] Fajnie w tej Francyji... ale i unas strajkują już prawie wszyscy, więc doganiamy Europę... :evil_lol:[/quote] :crazyeye: :crazyeye: to sie pozmienialo! [quote name='Imbir1']bo ja jestem człowiek pracy i nie lenię sie tak jak co poniektórzy:eviltong::p[/quote] :eviltong: [quote name='Danusia12'][quote name='halbina'] Jacy wszyscy, no jacy? Nie strasz Szyszki bo nie przyjedzie po boksia :evil_lol:[/quote] :lol: :lol: [quote name='Danusia12']A co tu się zamieniają nicki????:crazyeye:[/quote] :cool1: [quote name='halbina']jak to na dogomanii... pewnie admin strajkuje też... :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo jakies czary mary Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']o przepraszam, Lelyja to jest zastrzeżony znak dla mnie:cool3::p[/quote] już poprawiłem :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']tak... ale ja się jeszcze muszę z całym stadem obrobić, wyjść na kilka spacerków... no i wyspać też...:oops:[/quote] To nie sprzątaj :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Bodziulka']ja wywalam wszystko z szaf na środek, albo za pokój, ścieram kurze itp, a potem układam wszystko ładnie na półki, to co zostaje, ląduje w koszu ;) :evil_lol:[/quote] W tej metodzie jest sens.....musze kiedyś spróbować :p Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']To nie sprzątaj :evil_lol: :diabloti:[/quote] Toż właśnie nie sprzątam... ale zaczyna śmierdzieć... a na wietrzenie jakby za zimno...:roll: :evil_lol: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Bodziulka']ja wywalam wszystko z szaf na środek, albo za pokój, ścieram kurze itp, a potem układam wszystko ładnie na półki, to co zostaje, ląduje w koszu ;) :evil_lol:[/quote] nareszcie jakaś konkretna rada, dzięki, wypróbuję! choć u mnie w szafach porządeczek panuje, gorzej z tą resztą... a wywalać nie mam sumienia... :roll: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='szyszka.fr'][quote name='Danusia12'] tzn. ze romantyzm nie wyginal? Nasza ulubiona trasa ( i najdluzsza) to od Charles-de-Gaulle przez Champs-Elysees, Louvre, Chatelet, Bastille, Nation az do domu (Saint Mande) czyli polowa trasy metra- jedynki wszystko noca bylo super, w dodatku wracalismy po imprezie i zanim doszlismy do domu zdarzylismy wytrzezwiec:evil_lol: [quote name='halbina'] :crazyeye: :crazyeye: to sie pozmienialo! :eviltong: [quote name='Danusia12'] :lol: :lol: :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo jakies czary mary[/quote] Ooooo ....druga się naprodukowała :diabloti: Ja trzeźwiałem idąc z dworca pólnocnego (nie pamiętam nazwy) do hotelu przy Operze....i też zdążyłem wytrzeźwieć :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']Toż właśnie nie sprzątam... ale zaczyna śmierdzieć... a na wietrzenie jakby za zimno...:roll: :evil_lol:[/quote] zatrudnij swoja klase i postaw wszystki piatke uwina sie z tym szybciej i wszyscy beda zadowoleni:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']Toż właśnie nie sprzątam... ale zaczyna śmierdzieć... a na wietrzenie jakby za zimno...:roll: :evil_lol:[/quote] Są takie świeczki zapachowe....i jeszcze ogrzeją :evil_lol: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='szyszka.fr']zatrudnij swoja klase i postaw wszystki piatke uwina sie z tym szybciej i wszyscy beda zadowoleni:diabloti:[/quote] well... ale wakacje teraz... i... nie uchodzi... chyba... :oops: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']już poprawiłem :eviltong:[/quote] gdzie????? nie widzę:razz: [quote name='Danusia12']W tej metodzie jest sens.....musze kiedyś spróbować :p[/quote] ja też tak robię:evil_lol: polecam:p Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 znowu przez telefon klotnia, wnerwia mnie ten moj tz jak nic bede siedziec za morderstwo albo okaleczenie TZ-ta ... Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']gdzie????? nie widzę:razz: ja też tak robię:evil_lol: polecam:p[/quote] to se poszukaj :eviltong: to spróbuję:lol: Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']well... ale wakacje teraz... i... nie uchodzi... chyba... :oops:[/quote] wszystko uchodzi tymbardziej, z piatkami zaczna nowy rok szkolny:diabloti: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='szyszka.fr']znowu przez telefon klotnia, wnerwia mnie ten moj tz jak nic bede siedziec za morderstwo albo okaleczenie TZ-ta ...[/quote] Widzisz, Menrzusiu, tak to z Żonkami bywa... :p Ty też uważaj... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='szyszka.fr']znowu przez telefon klotnia, wnerwia mnie ten moj tz jak nic bede siedziec za morderstwo albo okaleczenie TZ-ta ...[/quote] To trzeba TZ-a sobie wychować, a nie tak na żywioł wszystko. Wiem to z autopsji :evil_lol: Zapłacę kaucję, nie martw się :loveu: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='szyszka.fr']wszystko uchodzi tymbardziej, z piatkami zaczna nowy rok szkolny:diabloti:[/quote] pomyślę... jak do końca sierpnia sama nie posprzątam, to skorzystam na 100%... :p Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']Widzisz, Menrzusiu, tak to z Żonakmi bywa... :p Ty też uważaj... :evil_lol:[/quote] Spoko, spoko Halbinka...wszystko pod kontrolą :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']Widzisz, Menrzusiu, tak to z Żonakmi bywa... :p Ty też uważaj... :evil_lol:[/quote] Menrzus napewno sie pilnuje by nie narozrabiac... Quote
Recommended Posts