halbina Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 foteczki, foteczki... :multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Danusia12'] Ten kolor na tej stronce jest zakazany:cool3: [/quote] A na nastepnej już można:diabloti::cool1::cool1::cool1: Quote
Imbirka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Danusia12']Ostatnie zdjątka z tej serii [IMG]http://img92.imageshack.us/img92/5129/p1010009st4.jpg[/IMG] Prawie dwa miesiące temu jakaś dzika bestia albo ostra gałąź zrobiła ałka Argonowi, co widać jako białą kropkę na górze przedniej łapy :shake: .... i smaczna trawka... jak koza :evil_lol: [IMG]http://img92.imageshack.us/img92/2396/p1010013qi0.jpg[/IMG][/quote] Menrzuś, a czemu nie pilnujesz mojego Argonka i później bidulek ma takie kuku zrobione????:shake: No tak, odchudzacie Sylwę i bidulka musi gdzieś sobie dojeść:evil_lol::cool3: Quote
szyszka.fr Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Witam!!!! ale sie dzialo! jak sie Menrzus domyslil staruszek padl i bylam odcieta, czasem korzystalam z uprzejmosci sasiadki tak tylko by rzucic okiem co sie dzialo :) w koncu sasiad sie zlitowal i zrobil wrakowi reanimacje Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='halbina']foteczki, foteczki... :multi: :loveu: :multi: :loveu:[/quote] a w przygotowaniu zdjęcia "łóżkowe" :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='madzia i medor']A na nastepnej już można:diabloti::cool1::cool1::cool1:[/quote] Sąsiednia jest Imbirki - tam można :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Witam :p :p[/quote] witam, witam:eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Imbir1']Menrzuś, a czemu nie pilnujesz mojego Argonka i później bidulek ma takie kuku zrobione????:shake: No tak, odchudzacie Sylwę i bidulka musi gdzieś sobie dojeść:evil_lol::cool3:[/quote] Zapatrzyłem się na rusałkę, a tu ta bestia/krzaczor ałka zrobiła mordce :roll: Teraz je więcej warzyw i troszkę bastuje z tą trawą:p Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']Witam!!!! ale sie dzialo! jak sie Menrzus domyslil staruszek padl i bylam odcieta, czasem korzystalam z uprzejmosci sasiadki tak tylko by rzucic okiem co sie dzialo :) w koncu sasiad sie zlitowal i zrobil wrakowi reanimacje[/quote] Wow.....ale OKO.....mmmmm :evil_lol: Cześć Szyszka :multi: :multi: :multi: Normalnie czuło się tutaj brak Ciebie....eeeeech:cool3: Quote
szyszka.fr Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Danusia12']Wow.....ale OKO.....mmmmm :evil_lol: Cześć Szyszka :multi: :multi: :multi: Normalnie czuło się tutaj brak Ciebie....eeeeech:cool3:[/quote] hihihihihih:evil_lol: przechodze lekka metamorfoze jejku! a juz myslalam, ze nikt mnie nie lubi Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']hihihihihih:evil_lol: przechodze lekka metamorfoze jejku! a juz myslalam, ze nikt mnie nie lubi[/quote] letnia kreacja....rozumiem :evil_lol: Argonek z Sylwą napewno Cię lubią :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 to bedzie Hit wakacyjny :) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=zaaM9KDRD3g[/URL] Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie czaruj!! zdjecia wstawiaj! kra!kra!kra![/quote] Chyba się naoglądałaś dzisiaj dosyć :eviltong: [quote name='szyszka.fr']to bedzie Hit wakacyjny :) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=zaaM9KDRD3g[/URL][/quote] Może i tak... chyba, że Giertych zabroni:cool3: Quote
Imbirka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Danusia12']Zapatrzyłem się na rusałkę, a tu ta bestia/krzaczor ałka zrobiła mordce :roll: Teraz je więcej warzyw i troszkę bastuje z tą trawą:p[/quote] Menrzuś, to co Ty po jakiś bagnach chodzisz, że rusałki spotykasz?:crazyeye::cool3::evil_lol: a może wogóle na warzywka ją przerzucić? szybciej nabierze linii:diabloti::evil_lol:;) a tak serio, to można jej wrzucać do jedzonka troche otrębów, to podobno też pomaga [quote name='szyszka.fr']hihihihihih:evil_lol: przechodze lekka metamorfoze jejku! a juz [B]myslalam[/B], ze nikt mnie nie lubi[/quote] nooooo, niezłe oko:loveu: ja Cię nie poznałam:diabloti::evil_lol: jak ja tak mówię to zawszę słyszę odpowiedz, że za dużo widocznie myślę:evil_lol::diabloti:;) [quote name='szyszka.fr']nie czaruj!! zdjecia wstawiaj! kra!kra!kra![/quote] to ja Ci pomogę krakać:p:diabloti: Menrzuś, daj te "łóżkowe" fotki:cool3: Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Imbir1']Menrzuś, to co Ty po jakiś bagnach chodzisz, że rusałki spotykasz?:crazyeye::cool3::evil_lol: a może wogóle na warzywka ją przerzucić? szybciej nabierze linii:diabloti::evil_lol:;) a tak serio, to można jej wrzucać do jedzonka troche otrębów, to podobno też pomaga nooooo, niezłe oko:loveu: ja Cię nie poznałam:diabloti::evil_lol: jak ja tak mówię to zawszę słyszę odpowiedz, że za dużo widocznie myślę:evil_lol::diabloti:;) to ja Ci pomogę krakać:p:diabloti: Menrzuś, daj te "łóżkowe" fotki:cool3:[/quote] A tak jakoś zbłądziłem na spacerku :evil_lol: Dietke już ma ustaloną i bardzo jej odpowiada:evil_lol: Zdjątka były wczoraj, więc starczy narazie:eviltong: Quote
szyszka.fr Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 dla mnie ciagle malo!! takie kochane fafle powiedz jak sie dogaduja, zachowuja, jak sie bawia, spia, chrapia? Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']dla mnie ciagle malo!! takie kochane fafle powiedz jak sie dogaduja, zachowuja, jak sie bawia, spia, chrapia?[/quote] mało, mało - ptasior :eviltong: wszystko na forum już pisałem, ale jak będzie spokój na drucie, to Ci streszczę:lol: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Danusia12']Sąsiednia jest Imbirki - tam można :evil_lol: [/quote] [COLOR=Magenta]Jak cesz:diabloti:[/COLOR] [quote name='szyszka.fr']to bedzie Hit wakacyjny :) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=zaaM9KDRD3g[/URL][/quote] Mi się już wkręciło:bigcool::bigcool::diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 a co z Asiorka na wakacjach?? czy miotla sie jej popsula? Quote
szyszka.fr Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Danusia12']mało, mało - ptasior :eviltong: wszystko na forum już pisałem, ale jak będzie spokój na drucie, to Ci streszczę:lol:[/quote] malo bo sie stesknilam:lol: jest spokoj wiec streszczaj:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='madzia i medor'][COLOR=magenta]Jak cesz:diabloti:[/COLOR][/quote] Ty mi tu różem po oczach nie wal, bo Cię zbanuję :mad: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']a co z Asiorka na wakacjach?? czy miotla sie jej popsula?[/quote] Nie wiem....obraziła się, komp Jej padł cycuś takiego? :shake: Ale mam nadzieję, że Ciebie ciepło przywita.....nie będę wspominał już o Agniestce :lol: [quote name='szyszka.fr']malo bo sie stesknilam:lol: jest spokoj wiec streszczaj:diabloti:[/quote] Stęskniona.....mmmmmm:diabloti: Ruch w interesie jak diabli....ledwo nadążam :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Danusia12']Nie wiem....obraziła się, komp Jej padł cycuś takiego? :shake: Ale mam nadzieję, że Ciebie ciepło przywita.....nie będę wspominał już o Agniestce :lol: Stęskniona.....mmmmmm:diabloti: Ruch w interesie jak diabli....ledwo nadążam :evil_lol:[/quote] to chyba jakis zbiorczy wirus komputerowy cy cus! a do Agniest tez musze skoczyc, ciekawa jestem czy psice sie dogaduja?, no i fotki ogladnac znaczy ze urobiony jestes po pachy i jeszcze Danusie trzeba zadowolic i o farfucle zadbac sklonowalbys sie i sprawa bylaby prostrza!!:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']to chyba jakis zbiorczy wirus komputerowy cy cus! a do Agniest tez musze skoczyc, ciekawa jestem czy psice sie dogaduja?, no i fotki ogladnac znaczy ze urobiony jestes po pachy i jeszcze Danusie trzeba zadowolic i o farfucle zadbac sklonowalbys sie i sprawa bylaby prostrza!!:diabloti:[/quote] Nie wiem - może się Jej znudziłem? :-( A są u Agniestki nowe zdjęcia....mmmmmm bez komentarza :oops: Quote
Recommended Posts