Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']hehehe :grin: :grin: , ja też bym pojeździła takim blank nówką bicyclem....., mój już wiele przeszedł, kółko trochę pokrzywione, przerzutki działają jak chcą.......
miłego rowerkowania Asiorku ;)
Cześć Menrzusiu i Imbirko :multi:[/quote]

To czas w nowy sie zaopatrzyć, a nie czekać na komunię :evil_lol:
Cześć Agniestko :multi:

Posted

[quote name='Danusia12']Przeżyłaś testowanie?? :evil_lol:[/QUOTE]

ehhh nawet mi nie mów......to chyba nie na moje lata....
w życiu nie widzieliście chyba tak czerwonej i tak mokrej osoby jak ja kiedy wróciłam do chaty..... kapało mi z wszystkich możliwych miejsc....:cool3: teraz przynajmniej wiem po co człowiek ma brwi..(bo zawsze mnie to zastanawialo):evil_lol:

Posted

[quote name='Asior']ehhh nawet mi nie mów......to chyba nie na moje lata....
w życiu nie widzieliście chyba tak czerwonej i tak mokrej osoby jak ja kiedy wróciłam do chaty..... kapało mi z wszystkich możliwych miejsc....:cool3: teraz przynajmniej wiem po co człowiek ma brwi..(bo zawsze mnie to zastanawialo):evil_lol:[/quote]

:lol: :lol: to robiłaś za miss mokrego podkoszulka??:evil_lol:
A poopa to pewnie obita jest, co?
Biedny Asiorek :glaszcze:

Posted

Cześć wszystkim :multi:
haha, widzę że nie tylko ja mam taką słabą kondycję ;) w poniedziałek mnie dziecko na basen wyciągnęło - przepłynęłam tam i z powrotem i ....... prawie na zawał umarłam :evil_lol: potem już tylko w brodziku z maluchami się taplałam :p

Posted

[quote name='Agniest']Cześć wszystkim :multi:
haha, widzę że nie tylko ja mam taką słabą kondycję ;) w poniedziałek mnie dziecko na basen wyciągnęło - przepłynęłam tam i z powrotem i ....... prawie na zawał umarłam :evil_lol: potem już tylko w brodziku z maluchami się taplałam :p[/quote]

To ja już swoją kondycją się nie będę chwalił :oops:

Posted

cześć cieniarze:diabloti::evil_lol: no nie mówcie, ze was rowerek tak męczy:cool3: wole jeździć na rowerze niż biegać:cool3: pływać też lubię i jakoś malo się wtedy męczę:cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']cześć cieniarze:diabloti::evil_lol: no nie mówcie, ze was rowerek tak męczy:cool3: wole jeździć na rowerze niż biegać:cool3: pływać też lubię i jakoś malo się wtedy męczę:cool3:[/quote]

No Julia jak Ty pływasz na materacu z drineczkiem w ręku to nie dziwne, że się nie męczysz :evil_lol:

Posted

[quote name='AgaiTheta']No Julia jak Ty pływasz na materacu z drineczkiem w ręku to nie dziwne, że się nie męczysz :evil_lol:[/quote]

Hahahahaha....dobre Aga....i też sobie to wyobraziłem - trening pływacki Imbirki :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']paskudy, nie mam materaca:eviltong::eviltong::eviltong: a drineczek to swoją drogą:loveu:
ruszać się leniuch, zaraz lato, a u Was brak kondycji:cool3:[/quote]

No popatrz - wsadziła poopę w dętkę na wodzie i ze szklanką w ręku dyryguje ruchem:evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Danusia12']No popatrz - wsadziła poopę w dętkę na wodzie i ze szklanką w ręku dyryguje ruchem:evil_lol: :diabloti:[/quote]
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: paskudo jedna, ja teraz jeszcze nie pływam, narazie jestem na etapie rowerków:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Danusia12']To ja już swoją kondycją się nie będę chwalił :oops:[/quote]

a gdzieś to słyszałam, że ludzie, którzy mają psy są zdrowi i wysportowani............:hmmmm:
kurcze, a my to mamy aż dwa :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']a gdzieś to słyszałam, że ludzie, którzy mają psy są zdrowi i wysportowani............:hmmmm:
kurcze, a my to mamy aż dwa :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

No własnie...jak to jest? :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']siemanko woźny:diabloti: :multi:
czemu nie pozamiatane u mnie jeszcze ??:razz: :diabloti: :evil_lol:[/quote]
mam ścisłą specjalizację - drzwi...ale nie mylić z gorylem :evil_lol:

Posted

[quote name='Asior']teraz możecie poogladac moje wnuki :)
[URL]http://video.google.pl/videoplay?docid=-696240314177314876[/URL][/quote]

Biedna matka...ja bym oszalał od tego wrzasku :shake:

Szybko maluchy rosną

Posted

[quote name='Imbir1']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: paskudo jedna, ja teraz jeszcze nie pływam, narazie jestem na etapie rowerków:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

A pedałuj sobie, pedałuj.....łydki bedziesz miała jak u ciężarowca :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Asior']dzis znowu bede straszyć ludzi w TV swoja facjatą :D
nawet niewiem z jakim psem jade :roll:[/quote]

Chyba sobie żartujesz - gwiazdą trójki sie powoli robisz :multi:

Posted

taaa gwiazdą :]
chyba polarną.... i jeszcze na koniec Bambo się porobił pod siebie,..... na żadko ii mało nie obryzgał mi butów...........

Posted

Cześć gwiazdeczki :)
u nas dzisiaj 32 st. zapowiadają - już jest upał nie do zniesienia..... zamiast nad wodą na pontonie z drinkiem jak Imbirka :evil_lol: to ja w pracy siedzę :placz:

Posted

[quote name='Agniest']Cześć gwiazdeczki :)
u nas dzisiaj 32 st. zapowiadają - już jest upał nie do zniesienia..... zamiast nad wodą na pontonie z drinkiem jak Imbirka :evil_lol: to ja w pracy siedzę :placz:[/quote]

widzisz - niektórzy to potrafią sie ustawić w życiu :evil_lol:
tylko tam w pracy sie nie rozpuść - Szyszka już się tam gdzieś na wsi rozsypała chyba z gorąca....niedługo nikogo już tutaj nie będzie.
Zimnego wiaterka w czoło!! :p

Posted

[quote name='Asior']taaa gwiazdą :]
chyba polarną.... i jeszcze na koniec Bambo się porobił pod siebie,..... na żadko ii mało nie obryzgał mi butów...........[/quote]

Gwiazda Polarna wskazuje drogę zbąkanym :p
Jako mamusia, to chyba przyzwyczaiłaś sie do takich niespodzianek, że tak powiem, wydalniczych :evil_lol: