Asior Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 wyjechali do Zimbawe :D już nas nie kochaj[B]OM[/B] Quote
shirrrapeira Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Asiorka jak sie czuja te piekne male tchorzofretki i ich mamusia? 6 ich jest czy wiecej. A i moze ktos wie czym karmic myszke dzika, co sie zadomowila u mnie. Bo nie wiem czym ja karmic. Quote
Asior Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 5 ich jest :( jedno, takie mini mini nie przeżyło :( ale reszta czuje się dobrze :loveu: Quote
shirrrapeira Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ojej Asiorku tak mi przykro, ale jest jeszcze 5 a jak sie czuje mamusia i czy one jak urosna pojdzie do nowego domu. Quote
Asior Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 tak dzieciaczki jak podrosną, pójdą do nowego domku :) Będą wystawione do spedarzy na stronie Stowarzyszenia Hodowców Fretek :) [url]http://www.fretka.org.pl/fretka/pol/hodowla/mlode/2007.html[/url] na razie dzieciaków Bronki tam nie ma bo nie chciałam zapeszyć. Bo co któraś fretka była wystawiona w planowanych miotach to albo miała urojoną, albo martwe rodziła. Ale na dniach powinna sie tam pojawić i Bronka z małymi :) Quote
Imbirka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Menrzuś, a gdzie Wy się podziewacie???????:razz: Wpadam tylko z doskoku na dogo, a Was nadal nie ma:cool3:. Miałam się jeszcze nie ujawniać, ale co tam.... Nie macie ochoty na psi spacerek nad morzem? Właśnie szlajamy się z Bimbrem po półwyspie helskim:p. [SIZE=1][COLOR=Silver]na PW prześlę nr tel.[/COLOR][/SIZE] Quote
Menrzuś Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jestem już z powrotem. Najpierw szalejące dogo, potem problemy z kompem, a na koniec zarżnięcie w pracy. No, ale już chyba wszystko wróciło do normy. Tak więc o żadnej emigracji do Zimbabwe nie ma mowy :lol: Widzę, że Asiorka-babcia dzielnie pełniła rolę gospodyni :evil_lol: Fajne te małe, nie myślałem, że bedą wyglądać jak takie duże robale :evil_lol: Podsyłaj co jakiś czas zdjątka rosnących bąbli, tylko zmniejszaj zdjęcia, bo nie chciałbym żeby jakiś Mod kasował mi je :p Quote
szyszka.fr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Zaginal bokser w Gdansku!!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64981[/URL] Quote
Menrzuś Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='szyszka.fr']Zaginal bokser w Gdansku!!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64981[/URL][/quote] Wiem o Antosiu - jużczytałem, ale co my możemy zrobić. I do tego daleko od Oruni Quote
szyszka.fr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Danusia12']Wiem o Antosiu - jużczytałem, ale co my możemy zrobić. I do tego daleko od Oruni[/quote] chocby powiedz znajomym zawsze to cos ja tam nikogo nie znam:lol: procz Was:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='szyszka.fr']chocby powiedz znajomym zawsze to cos ja tam nikogo nie znam:lol: procz Was:evil_lol:[/quote] Coś pokombinuję Quote
szyszka.fr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 opowiadaj gdzie byliscie jak Was nie bylo? i moze jakies fotki??:) bo nie pamietam jak faflaki wygladaja teraz tlosciutkie?:) Quote
Menrzuś Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='szyszka.fr']opowiadaj gdzie byliscie jak Was nie bylo? i moze jakies fotki??:) bo nie pamietam jak faflaki wygladaja teraz tlosciutkie?:)[/quote] Ano byliśmy tutaj :evil_lol: Nie pamiętasz? To mogę dać Ci wykaz stron ze zdjęciami :evil_lol: Sylwa ponoć chudnie :eviltong: Quote
Agniest Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 OOOO Menrzuś, Danusia i boksidła wróciły :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witajcie :multi: ja właśnie kawkę piję. Quote
Menrzuś Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agniest']OOOO Menrzuś, Danusia i boksidła wróciły :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witajcie :multi: ja właśnie kawkę piję.[/quote] A wróciliśmy - miło, że ktoś czeka :loveu: :loveu: Trochę mną rzucało ostatnio. Miłego weekendu:p Quote
Asior Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 a ja miałam dziś niesamowity dzień..... w schronisku karmiłam pisklęta srok i jakiegoś innego pisklaka :) wrzucałam im do otwartych dzobków mięcho z kurczaka :D jakie to niesamowite uczucie :D one tak rozdziawiały te mordki :) super, super wrażenie :loveu: Quote
Menrzuś Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Tylko nie mów mi, że teraz na tymczas sroczęta weźmiesz :eviltong: Quote
Menrzuś Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Asior']nie :P bo darły sie jak opętane :)[/quote] Byłby ciekawy chórek z freciątkami :evil_lol: Quote
Asior Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 freciochy na razie tylko piszczą..ale fakt zupełnie jak małe ptaszęta :D Quote
Menrzuś Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Asior']freciochy na razie tylko piszczą..ale fakt zupełnie jak małe ptaszęta :D[/quote] No widzisz - jedne w nocy, drugie w dzień. Radio bez abonamentu:evil_lol: Quote
Asior Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 wiesz....wrażeń to mi ostatnio nie brakuje :razz: Quote
Menrzuś Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Asior']wiesz....wrażeń to mi ostatnio nie brakuje :razz:[/quote] To do schroniska pojechałaś się trochę odprężyć? Quote
Recommended Posts