Asior Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Danusia12']Cześć Asiorku :loveu: Nie ma wytłumaczanie na tak długą nieobecność :mad: Jaki obciach? Tylko raz się zapętliłaś. Za to wyjątkowo powoli mówiłaś :eviltong: Wyglądałaś jak zawsze extra :p[/QUOTE] aaatam...mało że zamotałam to pieprzyłam głupoty :/ taaa ekstra :evil_lol: tyle, ze mi psiapsiółka dojrzała że mam spodnie przetarte w kroku :evil_lol: :oops: Quote
halbina Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dziś życzenia na wesoło, żebyście mnie od polonistek nie wyzywali... [URL]http://www.kartkiflash.pl/kartki_files2/kartka_33.swf[/URL] Quote
Menrzuś Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Asior']aaatam...mało że zamotałam to pieprzyłam głupoty :/ taaa ekstra :evil_lol: tyle, ze mi psiapsiółka dojrzała że mam spodnie przetarte w kroku :evil_lol: :oops:[/quote] eee tam....przesadzasz. Nic takiego złego nie widziałem. A z tymi spodniami to nic nie mówiłem, bo myślałem że tak ma być :evil_lol: Ale nie przejmuj sie - reform nie było widać :diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='halbina']Dziś życzenia na wesoło, żebyście mnie od polonistek nie wyzywali... [URL]http://www.kartkiflash.pl/kartki_files2/kartka_33.swf[/URL][/quote] A kto Cię wyzywał - juz ja go :mad: A wydawało mi się, że to jedna z Twoich pasji być polonistką. Za kartkę dziękuję :loveu: Quote
szyszka.fr Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 kocham takie fotki!!!!!:loveu: [IMG]http://img77.imageshack.us/img77/8984/p3260002ql0.jpg[/IMG] sa poprostu bosssssssssssssskie!:lol: sprawiaja wrazenie jakby od zawsze byli razem:p Quote
szyszka.fr Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Asior']witaajcie wszyćcy :) nie było mnie trochę ale to wszystko przez zabieganie :( a wczoraj miałam swój debiut w telewizji :oops: bosszzz ale obciach.......[/quote] :crazyeye: dawaj linka chetnie obejze Cie w akcji:lol: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='szyszka.fr']kocham takie fotki!!!!!:loveu: sa poprostu bosssssssssssssskie!:lol: sprawiaja wrazenie jakby od zawsze byli razem:p[/quote] Sylwa jest ostatnio Argonową poduszką :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Danusia12']Sylwa jest ostatnio Argonową poduszką :evil_lol:[/quote] zazdroszcze jej!:diabloti: [quote name='Danusia12']jak tam na obczyźnie obchodzisz święta?[/quote] :-( samotnie w tamtym roku spedzilismy swieta w szpitalu ,a w tym jestem sama boje sie myslec jakie beda za rok:shake: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='szyszka.fr']zazdroszcze jej!:diabloti: :-( samotnie w tamtym roku spedzilismy swieta w szpitalu ,a w tym jestem sama boje sie myslec jakie beda za rok:shake:[/quote] Ale Argon ma ciężki łeb :evil_lol: Za rok to będziesz z Tz-em chodzić za rękę po Polach Elizejskich :p Pozdrów go od nas. Quote
szyszka.fr Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Danusia12']Ale Argon ma ciężki łeb :evil_lol: Za rok to będziesz z Tz-em chodzić za rękę po Polach Elizejskich :p Pozdrów go od nas.[/quote] nie szkodzi :loveu: ja mam ciezka betonowa wiec pasujemy do siebie:diabloti: pozdrowie:lol: ja bym wolala po prawdziwych polach chodzic, troszke swiezym powietrzem pooddychac Quote
Menrzuś Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie szkodzi :loveu: ja mam ciezka betonowa wiec pasujemy do siebie:diabloti: pozdrowie:lol: ja bym wolala po prawdziwych polach chodzic, troszke swiezym powietrzem pooddychac[/quote] Jeżeli myślisz o Argonie, to od razu mówię, że go nie oddam :eviltong: To tam nie ma łąk kwiecistych, po których Szyszka z Tz-em nie mogliby pod rękę chodzić?? :razz: Quote
szyszka.fr Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 sa parki ale nie wolno po trawnikach chodzic :] Quote
Menrzuś Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='szyszka.fr']sa parki ale nie wolno po trawnikach chodzic :][/quote] To za miasto - w święta macie przecież wolne Quote
szyszka.fr Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ja tam zdecydowanie wole swieta w Polsce :) Quote
szyszka.fr Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 wiec zaden francuski park mnie nie zadowoli Quote
Menrzuś Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='szyszka.fr']wiec zaden francuski park mnie nie zadowoli[/quote] to albo rybka, albo akwarium :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 totalnie objedzeni....nawet nie ma jak na zewnątrz spalić, bo deszcz ze śniegiem padał :shake: Quote
szyszka.fr Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 u mnie pogoda sliczna, ale atmosfery swiatecznej niet Quote
Menrzuś Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='szyszka.fr']u mnie pogoda sliczna, ale atmosfery swiatecznej niet[/quote] No to trzeba sie było urwać na kilka dni, to byś miała atmosferę, nawet bez pogody :lol: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='szyszka.fr']ech! :( latwo powiedziec trudniej zrobic[/quote] Za to Tz użył sobie napewno za dwóch muszę iść z bestiami:razz: Quote
Recommended Posts