Bodziulka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 rży bo może :diabloti: :eviltong: :eviltong: Quote
halbina Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Gołąbków nie podali... :mad: Doga nie mam sumienia zjeść :roll: Kopytka niestrawne same :shake: A sosu niet... :evil_lol: Zjem ruskie... :p Quote
Menrzuś Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Bodziulka']rży bo może :diabloti: :eviltong: :eviltong:[/quote] A głodny jest dalej głodny :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='halbina']Gołąbków nie podali... :mad: Doga nie mam sumienia zjeść :roll: Kopytka niestrawne same :shake: A sosu niet... :evil_lol: Zjem ruskie... :p[/quote] Z ruskimi Ty mi tu nie wyjeżdżaj :evil_lol: Idę z psiorami na krótkiego sika Quote
Menrzuś Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='halbina']To one sikają czy Ty?... ;) :evil_lol:[/quote] Różnie to bywa :diabloti: Quote
AgaiTheta Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Jak moja kruszynka??????? Uważajcie na nią, ok? Kurczaki, jak mi rodzina ozdrowieje, to musze Was nawiedzić (oooohhhhhoooo) :evil_lol: ... uważajcie! Quote
Menrzuś Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='AgaiTheta']Jak moja kruszynka??????? Uważajcie na nią, ok? Kurczaki, jak mi rodzina ozdrowieje, to musze Was nawiedzić (oooohhhhhoooo) :evil_lol: ... uważajcie![/quote] Z Twoją kruszyną coraz lepiej:multi: Będziemy uważać - nie bój się Będziemy czekać z niecierpliwością :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Na wczoraj mam już dość - dobrej nocki dziewczyny :loveu: I Tobie też :loveu: Quote
AgaiTheta Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Dobrej Dobrej Aniołki!!!! Buziaki! Quote
Asior Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 aleście som poszliście wszyscy spać, i nikt nie poczekał na asiora aleście SOM Quote
Imbirka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dzieńdoberek kochani:multi::multi::multi: ale się kulinarny wątek zrobił:diabloti: [quote name='shirrrapeira']Imbirko a Ty ile zyczysz sobie golabkow??[/quote] jeśli zostało jeszcze coś na dzisiaj, to ja poproszę 2:p ale troszkę później, narazie sobie kawkę wypiję:lol: Menrzuś wstawaj, kawka się już robi:evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 ................i serniczek :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cześć cioteczkom :multi: Imbirka kawę robi, Aga serniczek przyniosla, Agniestka się zaśliniła - czuję sie jak w sułtanacie :evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Golabki zostaly jeszcze wiec prosze dwa dla Imbirka na pozniej. A na razie zapraszam na ciasteczka mini ptysie i kawusie, lub kalkalko, lub tez herbata czerwona, zielona, czarna. A na wieczor zapraszam na pizze i na cos jeszcze. Quote
Menrzuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='shirrrapeira']Golabki zostaly jeszcze wiec prosze dwa dla Imbirka na pozniej. A na razie zapraszam na ciasteczka mini ptysie i kawusie, lub kalkalko, lub tez herbata czerwona, zielona, czarna. A na wieczor zapraszam na pizze i na cos jeszcze.[/quote] A Ty tutaj restaurację otwierasz? "U Menrzusia" :evil_lol: Quote
Agniest Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 no to jeszcze kartę dań musimy ustalić :evil_lol: kto co lubi najbardziej ? Quote
Menrzuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No to zaczynaj - ulubione menu na wszystkie posiłki :razz: Quote
Asior Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 mniam, a dla asiorka ptasie mleczko to jest?????? Quote
shirrrapeira Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Super. Otwieramy restauracje "U Menrzusia" A teraz dania moje ulubione danie to meksyk czyli mięsko mielone w sosie i frytki i do tego na gore ser zolty, smietana , pomidor i szczypiorek. Quote
shirrrapeira Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 jest a jakie chcesz czekoladowe czy mleczne?? Quote
Agniest Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ja uwielbiam pierogi z owocami np. truskawkami lub jagodami, polane masełkiem (może być też trochę gęstej śmietanki) i posypane cukrem...... już się lata nie mogę doczekać :) Quote
Recommended Posts