Agniest Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Danusia12 napisał(a):ptasie mleczko jest lekarstwem na wszystkie wewnętrzne problemy to fakt, a najlepiej pomaga na choroby duszy.... chociaż tabliczka czekolady też może być, a i słonecznik prażony :evil_lol: ja wczoraj dwa opakowania pochłonęłam.... Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Danusia12 napisał(a):ptasie mleczko jest lekarstwem na wszystkie wewnętrzne problemy - nie wiedziałaś? :evil_lol: mnie pomaga, ale nie wiem czy akurat na jelita, nie próbowałam:eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Agniest napisał(a):to fakt, a najlepiej pomaga na choroby duszy.... chociaż tabliczka czekolady też może być, a i słonecznik prażony :evil_lol: ja wczoraj dwa opakowania pochłonęłam.... A co? Tobie też coś tam w środku szwankuje?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Imbir1 napisał(a):mnie pomaga, ale nie wiem czy akurat na jelita, nie próbowałam:eviltong::evil_lol: troszkę czkolady działa jak węgiel :evil_lol: :eviltong: Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Danusia12 napisał(a):troszkę czkolady działa jak węgiel :evil_lol: :eviltong: no właśnie troszkę, to już wolę w tym przypadku gorzką:p Quote
Agniest Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Danusia12 napisał(a):A co? Tobie też coś tam w środku szwankuje?:evil_lol: aaaa, takie tam......... Quote
Menrzuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Imbir1 napisał(a):no właśnie troszkę, to już wolę w tym przypadku gorzką:p gorzkiej to starczy jedna kosteczka :eviltong: Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Danusia12 napisał(a):gorzkiej to starczy jedna kosteczka :eviltong: co mi tak wydzielasz??????:cool3::mad: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dobra - czas na spacerek, bo już bestie wariują niby się podgryzując :evil_lol: Dzięki, że wpadłyście tutaj :razz: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Imbir1 napisał(a):co mi tak wydzielasz??????:cool3::mad: Bo jeszcze zatwardzenia dostaniesz :evil_lol: :diabloti: Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Danusia12 napisał(a):Bo jeszcze zatwardzenia dostaniesz :evil_lol: :diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
shirrrapeira Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Witam. Asiorku czytalam o tym co sie dzialo na fretkach. To straszne jak ludzie moga byc zawistni i zacieci i nie rozumiec co sie do nich pisze, ale ladna ta fretka. Duza jakas. Menrzusiu a jak tam sliczna Sylwa i jeszcze ladniejszy Argon? I jak Ty sie czujesz??Menrzusiu, stawiam kawe i ciasteczka. Quote
Agniest Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Shirrapeira stawiasz wszystkim, czy tylko Menrzusiowi ? :) Kawkę już piłam - a zwykle piję tylko jedną rano - ale ciasteczko zawsze i o kazdej porze :) Quote
Agniest Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Menrzuś zginął chyba w tym lesie :) Miłego weekendu życzę :) Quote
shirrrapeira Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Wszystkim a akurat menrzusiowi i Asiorce szczegolnie. Quote
Menrzuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Parę zdjęć z dzisiaj leżą sobie pod łapkę tutaj oczywiście darła się na mnie, że jeszcze jej nie spuszczam ze smyczy biega jak sarenka :evil_lol: a on czujny cały czas tłuścioszek w awangardzie pozycja do zabawy Quote
szyszka.fr Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Czesc kochani!:lol: menrzus za ta fotke to Ty to masz talent Quote
Bodziulka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mąż i Żona: on chrapie, ona nie może spać :evil_lol: Quote
Asior Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 shirrrapeira napisał(a):Wszystkim a akurat menrzusiowi i Asiorce szczegolnie. shirrrapeira :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki za słowa otuchy....już troche mi lepiej..... zaczyna mi to latać.... Co do fretki, to dlatego taki raban bo w polsce nie ma angorek (ta niewiadomo skąd się wzięła) Ale co mi tam....mam Was i dogo...wystarczy mi :loveu: a tak wogóle to chyba dzieńdobry :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dzieńdoberek :multi::multi::multi: a co tutaj taka cisza rano? Gdzie kawusia?:cool3: Menrzuś, czy ty jeszcze śpisz?:roll: no jaka słodka parka z nich:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to pyskata baba, :evil_lol: ja mam poszarpaną smycz przez Imbira, bo jak chce zeby go spuścić to szarpie smycz:razz: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']Czesc kochani!:lol: menrzus za ta fotke to Ty to masz talent Zaraz tam talent - jakoś samo wyszło :razz: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Bodziulka']Mąż i Żona: on chrapie, ona nie może spać :evil_lol: Niestety, ale to Gremlina jak się rozchrapie, to nie tylko Argon spać nie może :evil_lol: Quote
Recommended Posts