Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 szyszka.fr napisał(a):kolor ustalimy jak ten co robie skoncze ps. czyli zapisuje- 1 ponczo dla Menrzusia, kolor sie zobaczy:diabloti: Szczegóły na pw :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Danusia12 napisał(a):dalej bez komentarza :shake: Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Asior napisał(a):a co mi będzie jakies gówno ubliżało!!!!!! czyli wojna? Menrzus bierz gnata i idziem bic:evil_lol: panne Nikt oczywiscie :) Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 szyszka.fr napisał(a): Czy Ty aby za długo nie piłaś mojego zdrowia? :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 szyszka.fr napisał(a):czyli wojna? Menrzus bierz gnata i idziem bic:evil_lol: Piersią zasłonię :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Danusia12 napisał(a):Czy Ty aby za długo nie piłaś mojego zdrowia? :evil_lol: :diabloti: a co to impreza sie skonczyla? a ja ostatnia sie dowiaduje:shake: Quote
Asior Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 szyszka.fr napisał(a):czyli wojna? Menrzus bierz gnata i idziem bic:evil_lol: panne Nikt oczywiscie :) szyszka :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 szyszka.fr napisał(a):a co to impreza sie skonczyla? a ja ostatnia sie dowiaduje:shake: Masz zdrowie - :beerchug: Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Danusia12 napisał(a):Piersią zasłonię :evil_lol: widzisz Asior? bedzie dobrze:lol: Menrzus zasloni, ja ostrzelam i na pal na koniec a co! jak za starych dobrych czasow! bedziem rzadzic MY-Barbarzyncy:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Danusia12 napisał(a):Masz zdrowie - :beerchug: przeciez musze oczyscic organizm po chorobie zdezynfekowac za Twoje zdrowie pijac Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 szyszka.fr napisał(a):widzisz Asior? bedzie dobrze:lol: Menrzus zasloni, ja ostrzelam i na pal na koniec a co! jak za starych dobrych czasow! bedziem rzadzic MY-Barbarzyncy:evil_lol: Ale w ciebie duch wojownika wstapił :evil_lol: a ja juz jak naleśnik wyglądam:mdleje: Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 szyszka.fr napisał(a):przeciez musze oczyscic organizm po chorobie zdezynfekowac za Twoje zdrowie pijac jeszcze raz Szyszka - :drink1: Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Danusia12 napisał(a):Ale w ciebie duch wojownika wstapił :evil_lol: a ja juz jak naleśnik wyglądam:mdleje: zastrzyk dobrze Ci zrobi:diabloti: to gdzie klujemy?? Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 szyszka.fr napisał(a):zastrzyk dobrze Ci zrobi:diabloti: to gdzie klujemy?? tyyyylko nie zastrzyk :mad: Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Asior napisał(a):a ze mna to już nikt się nie napije :placz: A dawaj - :beerchug: Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Danusia12 napisał(a):jeszcze raz Szyszka - :drink1: STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! siup! yp! poszlo! Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Danusia12 napisał(a):tyyyylko nie zastrzyk :mad: no prosze juz zdrowy i sily ma na wymachiwanie kijem:diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 szyszka.fr napisał(a):STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! siup! yp! poszlo! Dobijasz mnie :loveu: Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Danusia12 napisał(a):Dobijasz mnie :loveu: nie tylko Ciebie:evil_lol: taki moj urok:diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 szyszka.fr napisał(a):nie tylko Ciebie:evil_lol: taki moj urok:diabloti: Biedny TZ - jeżeli Ty jesteś taka na codzień. :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Danusia12 napisał(a):Biedny TZ - jeżeli Ty jesteś taka na codzień. :eviltong: na codzien jestem gorsza:diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 szyszka.fr napisał(a):no prosze juz zdrowy i sily ma na wymachiwanie kijem:diabloti: Szyszka - psy mi droge do łóżka pokazują :-( Quote
Menrzuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 szyszka.fr napisał(a):na codzien jestem gorsza:diabloti: Chyba dlatego w Polsce sie leczy :diabloti: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 a jesli chodzi o TZ-ta to widzialy galy co braly:diabloti: Quote
Recommended Posts