halbina Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pychole miziankowe wymiziać proszę od cioteczki halbiny! Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Już ja je wymiziam - tak dokumentnie:p Quote
Asior Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ale jestem wypluta ...napisałam dziś w pracy tyle pism do sądów i prokuratur, że normalnie chyba będą mi się sniły po nocach.... Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Asior napisał(a):ale jestem wypluta ...napisałam dziś w pracy tyle pism do sądów i prokuratur, że normalnie chyba będą mi się sniły po nocach.... Już widzę te Asiorkowe pisma - "wysoki Sadzie - nie bądź ryj....." albo ".....jeżeli Prokuratura sie tym nie zajmie, to doopa zbita" :evil_lol: :diabloti: :loveu: Quote
Asior Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 eeeeeehehehheheh nieee no służbowo muszę być cacy grzeczna..w końcu na dole piszę opracował: itd ...:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Asior napisał(a):eeeeeehehehheheh nieee no służbowo muszę być cacy grzeczna..w końcu na dole piszę opracował: itd ...:cool3: Tylko uważaj, żeby Ci się nie wymskło :evil_lol: :p Quote
Asior Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 eeeeeeeeeeee ostrożna jestem przecie....mam wprawe:razz: Quote
szyszka.fr Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Witam rodzinke!! co u Was slychac?? fotka cudna:loveu: , ale ja chce jeszcze!!!!!! Quote
Imbirka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 cześć śpiochy:multi::multi::multi: Menrzuś kawka jest już może?:cool3: Ja jest to ja poproszę wiadro:p Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć śpiochy:multi::multi::multi: Menrzuś kawka jest już może?:cool3: Ja jest to ja poproszę wiadro:p Wiadro? :crazyeye: A cos Ty robiła w nocy?:cool1: Ostatni piątek karnawału - pewnie balety były, co? Quote
Imbirka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nie gości mamy z Imbirkiem i tak troszku się nie wyspałam:diabloti:;) Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):Witam rodzinke!! co u Was slychac?? fotka cudna:loveu: , ale ja chce jeszcze!!!!!! Cześć Szyszka:multi: :multi: no i TZ:multi: Zaraz idziemy do lasu, to coś się zrobi - słoneczko świeci, od razu weselej na duszy:p A coś Ty w Bieszczadach robiła - nic nie mówiłaś, że tam pojechałaś:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Imbir1 napisał(a):Nie gości mamy z Imbirkiem i tak troszku się nie wyspałam:diabloti:;) Aaaaa, rozumiem - późne Polaków rozmowy przy piffku?:razz: Quote
Imbirka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):Aaaaa, rozumiem - późne Polaków rozmowy przy piffku?:razz: .... i pigwówce;):evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Imbir1 napisał(a):.... i pigwówce;):evil_lol: Aaaaa.... ciekawie brzmi:cool3: Quote
Imbirka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 tak, moja własna, pyszna, a ile witaminy C;) Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 I teraz z nadmiaru tej witaminy wiadra kawy potrzebujesz? :evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 czesc Danuski! nie ma fotek:-( pusto... cicho... co sie dzieje:crazyeye: ? Danusia12 napisał(a):Cześć Szyszka:multi: :multi: no i TZ:multi: Zaraz idziemy do lasu, to coś się zrobi - słoneczko świeci, od razu weselej na duszy:p A coś Ty w Bieszczadach robiła - nic nie mówiłaś, że tam pojechałaś:cool3: Tz w Elblagu sama jestem, samiutenka:shake: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Przed tymi z dzisiejszego spacerku - wczorajsza sesja z przedpokoju Tylko Sylwa została na polu walki Mizianko dla spokojności Quote
Bodziulka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 no w końcu jakieś foty :diabloti: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):czesc Danuski! nie ma fotek:-( pusto... cicho... co sie dzieje:crazyeye: ? Tz w Elblagu sama jestem, samiutenka:shake: No właśnie wprowadziłem kilka fotek Cicho, jak to w ostatnią sobotę karnawału. W Elblągu powiadasz? No to sie zacznie:evil_lol: A co zjego leczeniem? I nigdzie nie wyjeżdżałaś, bo widziałem zdjęcia Quote
Recommended Posts