Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Bodziulka napisał(a):no w końcu jakieś foty :diabloti: :evil_lol: Spoko, spoko... :cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 mmmmmmmmmmmm:loveu: fotki! to dopiero kokietka!:diabloti: Quote
Imbirka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Danusia12']I teraz z nadmiaru tej witaminy wiadra kawy potrzebujesz? :evil_lol: :diabloti: nie z nadmiaru tylko z niewyspania:razz: no, no, no ale się dziewczyna rozbujała:evil_lol: A ja coś mam dla Asiorka, szkoda że już po walentynkach:razz: Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):No właśnie wprowadziłem kilka fotek Cicho, jak to w ostatnią sobotę karnawału. W Elblągu powiadasz? No to sie zacznie:evil_lol: A co zjego leczeniem? I nigdzie nie wyjeżdżałaś, bo widziałem zdjęcia ano powiadam:razz: jakie zdjecia widziales bo nie kumam? Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):mmmmmmmmmmmm:loveu: fotki! to dopiero kokietka!:diabloti: A co myślisz - kobitka pełną mordką :evil_lol: a Argon czuły na jej wdzięki cały czas gania naokoło niej Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):A co myślisz - kobitka pełną mordką :evil_lol: a Argon czuły na jej wdzięki cały czas gania naokoło niej bo tak ma byc!!:diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Imbir1']nie z nadmiaru tylko z niewyspania:razz: no, no, no ale się dziewczyna rozbujała:evil_lol: A ja coś mam dla Asiorka, szkoda że już po walentynkach:razz: Wszystkie takie są - kuszą i kuszą, a biedakowi oczy z orbit wychodzą i sam nie wie z której strony podejść:evil_lol: :diabloti: Zdjęcie fretkowe - bomba. Jak Asiorka Ci flachy nie postawi, to nie znam jej :evil_lol: :p Quote
Imbirka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):Wszystkie takie są - kuszą i kuszą, a biedakowi oczy z orbit wychodzą i sam nie wie z której strony podejść:evil_lol: :diabloti: Zdjęcie fretkowe - bomba. Jak Asiorka Ci flachy nie postawi, to nie znam jej :evil_lol: :p aż takie masz złe mniemanie o kobietach?:razz::diabloti: tylko później nie marudz, że same pijemy:eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='szyszka.fr']ano powiadam:razz: jakie zdjecia widziales bo nie kumam? Zdjęcia i opis Bodziulki. szyszka Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):bo tak ma byc!!:diabloti: :diabloti: Bez komentarza :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Imbir1 napisał(a):aż takie masz złe mniemanie o kobietach?:razz::diabloti: tylko później nie marudz, że same pijemy:eviltong::evil_lol: Nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę ci dam ....... :evil_lol: Za tą fotę, to z przyjemnością popatrzę ;) Quote
Imbirka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):Nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę ci dam ....... :evil_lol: Za tą fotę, to z przyjemnością popatrzę ;) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a mężczyźnie? jak Asiorek postawi to się z Wami podzielę:p Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Szyszkaaaaaaaa, gdzie Ciebie wcięło?:placz: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Imbir1 napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a mężczyźnie? jak Asiorek postawi to się z Wami podzielę:p :eviltong: :p Asiorkaaaaaa, w mordę, gdzie jesteś? Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Danusia12']Szyszkaaaaaaaa, gdzie Ciebie wcięło?:placz: jestem tylko musialam sasiadce cosik przekazac:lol: Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Danusia12'] szyszka fajne:diabloti: sam zbierales? Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):jestem tylko musialam sasiadce cosik przekazac:lol: No to dobrze - co z TZ-em? Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):fajne:diabloti: sam zbierales? No przecież mówie, że to Bodziulki dzieło - myślałem, że z Nią byłaś :evil_lol: :cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):No to dobrze - co z TZ-em? dobrze, troche z gipsem bylo mu niewygodnie, ale dojechal zadowolony rodzinka sie o niego troszczy wiec jestem spokojna zobaczymy co to bedzie... jestem dobrej mysli troche mi dziwnie, w domu pusto... Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):No przecież mówie, że to Bodziulki dzieło - myślałem, że z Nią byłaś :evil_lol: :cool3: pewnie, ze bylam.... widzisz na fotkach:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):dobrze, troche z gipsem bylo mu niewygodnie, ale dojechal zadowolony rodzinka sie o niego troszczy wiec jestem spokojna zobaczymy co to bedzie... jestem dobrej mysli troche mi dziwnie, w domu pusto... Ale juz wie, gdzie będzie się leczył w Polsce? Pusto? Czasami to ma dobre strony Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):pewnie, ze bylam.... widzisz na fotkach:diabloti: Hehehe.... słomiana wdówka - chłop z domu, a ta fiuuuut na przyjemności :evil_lol: :p Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):Ale juz wie, gdzie będzie się leczył w Polsce? Pusto? Czasami to ma dobre strony tak w Elblagu:lol: narazie musi zrobic wszystkie testy i zdjecia no pewnie, ze tak, ale nie na dlugo... Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):Hehehe.... słomiana wdówka - chłop z domu, a ta fiuuuut na przyjemności :evil_lol: :p :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale co wieczor mam sie meldowac telefonicznie:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):tak w Elblagu:lol: narazie musi zrobic wszystkie testy i zdjecia no pewnie, ze tak, ale nie na dlugo... Przewidujesz, że jak długo? Quote
Recommended Posts