Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale co wieczor mam sie meldowac telefonicznie:cool3: Rozumiem - pańskie oko konia tuczy. Ma TZ głowę na karku:p Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):Przewidujesz, że jak długo? wszystko zalezy od lekarzy, nogi ... i u mnie czy dostane urlop, bo zwykle mozna wziac dopiero w sierpniu tak wiec na razie to tylko jedna niewiadoma zbyt wiele nie zalezy od nas:shake: Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):Rozumiem - pańskie oko konia tuczy. Ma TZ głowę na karku:p taaaaaa ja przy okazji tez pilnuje:diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):wszystko zalezy od lekarzy, nogi ... i u mnie czy dostane urlop, bo zwykle mozna wziac dopiero w sierpniu tak wiec na razie to tylko jedna niewiadoma zbyt wiele nie zalezy od nas:shake: To może troche potrwać. Odpoczniesz przynajmniej od marudzenia :lol: i więcej będziesz miała czasu na babskie sprawy :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):To może troche potrwać. Odpoczniesz przynajmniej od marudzenia :lol: i więcej będziesz miała czasu na babskie sprawy :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: w koncu nikt nie bedzie zajmowal komputera Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):taaaaaa ja przy okazji tez pilnuje:diabloti: :diabloti: Tam to rodzina przypilnuje:evil_lol: A Ty sobie poszalej w sklepach i u kosmetyczki.TZ-owi szczena opadnie jak Cie ujrzy Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: w koncu nikt nie bedzie zajmowal komputera To tez jest wielki plus. Będziecie na necie pisać? Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):Tam to rodzina przypilnuje:evil_lol: A Ty sobie poszalej w sklepach i u kosmetyczki.TZ-owi szczena opadnie jak Cie ujrzy dobra rada!:loveu: czy to meski punkt widzenia? Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):To tez jest wielki plus. Będziecie na necie pisać? nie jego rodzice nie maja komputera ale za to ja mam darmowe telefony do Polski, wiec..... Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ja tutaj, wśród samych ciotek to już chyba troszku zbabiałem. tak więc, nie jest to tak w 100% męski punkt widzenia :cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):Ja tutaj, wśród samych ciotek to już chyba troszku zbabiałem. tak więc, nie jest to tak w 100% męski punkt widzenia :cool3: czasem dobrze jest, gdy facet bierze takze pod uwage kobiecy punkt widzenia to mu dodaje tylko czaru i pomaga nam babkom i wam facetom:razz: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie jego rodzice nie maja komputera ale za to ja mam darmowe telefony do Polski, wiec..... Darmowe? To Ty żadna tam Szyszka, tylko Szycha :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):czasem dobrze jest, gdy facet bierze takze pod uwage kobiecy punkt widzenia to mu dodaje tylko czaru i pomaga nam babkom i wam facetom:razz: Już Ty mi tu nie czaruj :oops: :oops: Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Danusia12']Darmowe? To Ty żadna tam Szyszka, tylko Szycha :evil_lol: taki forfet w internecie mam:cool1: [quote name='Danusia12']Już Ty mi tu nie czaruj :oops: :oops: nigdy bym nie smiala:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):taki forfet w internecie mam:cool1: nigdy bym nie smiala:loveu: To co mi tutaj z czarami wyjeżdżasz? Od Asiorki się zaraziłaś, czy co?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Szycha - to brzmi dumnie :evil_lol: :razz: Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :evil_lol: musimy dbac o naszego rodzynka coby nie uciekl Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Danusia12']Szycha - to brzmi dumnie :evil_lol: :razz: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 szyszka.fr napisał(a)::evil_lol: musimy dbac o naszego rodzynka coby nie uciekl CZARAMI? Ja tam stad nie zamierzam uciekać - tyle kobiałek tutaj :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='szyszka.fr'] oooooo tym mowa :evil_lol: :multi: :multi: :multi: Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Danusia12 napisał(a):CZARAMI? Ja tam stad nie zamierzam uciekać - tyle kobiałek tutaj :evil_lol: :diabloti: ciagnie je tu cos najwidoczniej:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Jak ptasiory zobaczą leżącego rodzynka, to lecą jak muchy do miodu:evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Danusia12']Jak ptasiory zobaczą leżącego rodzynka, to lecą jak muchy do miodu:evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dobra, trzeba z mordami na spacerek wyjść, a potem...... lulu Trzymajcie sie wszystkie, które to czytacie :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='szyszka.fr'] Twój garnitur ... jest bossski :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts