Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']Witam, pączków zjadłam cztery :roll: ... A Mężuś się martwił, że schudnę, żeby doga wykarmić... Well...
Mamy banerek, Constancja nam zrobiła. Podoba Wam się?[/quote]

Futruj sie, futruj - przednówek się zbliża. Jeszcze skóra Ci będzie wisiała jak u mopsa :evil_lol: Dog zje Ciebie z kapciami :evil_lol: :diabloti:

Posted

no to zostało coś dla mnie czy nie ?
Zresztą nie po pączki tu przyszłam, tylko się tak sssssstrrrrasznie stęskniłam...... Buziaki zostawiam na później, bo jeszcze chora jestem, ale już powoli wraca mi przytomność umysłu :)
No to Menrzuś szybko w skrócie pisz co u was słychać, bo ten mój stary grat pewnie się zaraz zawiesi...

Posted

[quote name='Agniest']no to zostało coś dla mnie czy nie ?
Zresztą nie po pączki tu przyszłam, tylko się tak sssssstrrrrasznie stęskniłam...... Buziaki zostawiam na później, bo jeszcze chora jestem, ale już powoli wraca mi przytomność umysłu :)
No to Menrzuś szybko w skrócie pisz co u was słychać, bo ten mój stary grat pewnie się zaraz zawiesi...[/quote]

Juz raz streszczałem i jeszcze siniaki po tym mam :evil_lol:
Cześć Agniest - cosik chrypiesz jeszcze:-(

Posted

nie chcesz streszczać - trudno, będę miała lukę, bo tylu waszych wypociń chyba nigdy nie nadrobię.... a tak w ogóle to zauważyliście, że mnie nie ma ? :evil_lol: a ja głupia myślałam, że może ktoś czasem pomyśli....

tak poważnie, nie pamiętam, żebym była kiedykolwiek taka chora, grypa przerzuciła mi się na oskrzela, kilka dni gorączki non-stop, kaszel i każdy oddech sprawia ból w płucach.... zresztą co tu będę, już jest lepiej :cool3:

ucałuj więc ode mnie wszystkie ciotki i Danusię oczywiście :)
Na porannej kawce spotkamy się najwcześniej we wtorek, bo wtedy wracam do pracy.