Menrzuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='AgaiTheta']hejka łobuziaki :loveu: ide dalej pracować![/quote] Cześć Aga :multi: A Ty nic, tylko pracujesz i pracujesz. Chodź lepiej na pączka :evil_lol: Quote
Agniest Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 a dla chorej Agusi pączuszek się znajdzie ? :) Quote
halbina Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witam, pączków zjadłam cztery :roll: ... A Mężuś się martwił, że schudnę, żeby doga wykarmić... Well... Mamy banerek, Constancja nam zrobiła. Podoba Wam się? Quote
Asior Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 a ja tylko dwa pONczusie se zapodałam, bo dbam o linię :D Quote
Menrzuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Agniest']a dla chorej Agusi pączuszek się znajdzie ? :)[/quote] A skąd Ty Agniest piszesz? Pączków jeszcze z 5 jest Quote
Menrzuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='halbina']Witam, pączków zjadłam cztery :roll: ... A Mężuś się martwił, że schudnę, żeby doga wykarmić... Well... Mamy banerek, Constancja nam zrobiła. Podoba Wam się?[/quote] Futruj sie, futruj - przednówek się zbliża. Jeszcze skóra Ci będzie wisiała jak u mopsa :evil_lol: Dog zje Ciebie z kapciami :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Asior']a ja tylko dwa pONczusie se zapodałam, bo dbam o linię :D[/quote] Ja też dwa, ale chyba jeszcze jednego wcisnę - dobre były:p Quote
Imbirka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 hejka, łakomczuchy, a ja futruję faworki, pychotka:p:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A po faworkach pośladki sie robią jędrne i twarde jak kamień :evil_lol: :cool3: Quote
Imbirka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 taaaaaak:-o to ja w takim razie jeszcze troszkę sobie zjem:diabloti:;) Quote
halbina Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Oj, ci menrzusiowie... :mad: tylko im jedno w głowie... a potem to łysieją od tej biegunki myśli... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Już mi lekarz powiedział, że z pewnych powodów łysina mi nie jest groźna :evil_lol: Quote
Agniest Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 no to zostało coś dla mnie czy nie ? Zresztą nie po pączki tu przyszłam, tylko się tak sssssstrrrrasznie stęskniłam...... Buziaki zostawiam na później, bo jeszcze chora jestem, ale już powoli wraca mi przytomność umysłu :) No to Menrzuś szybko w skrócie pisz co u was słychać, bo ten mój stary grat pewnie się zaraz zawiesi... Quote
halbina Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A te powody?... tajemnica lekarska, co?... Quote
Menrzuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Agniest']no to zostało coś dla mnie czy nie ? Zresztą nie po pączki tu przyszłam, tylko się tak sssssstrrrrasznie stęskniłam...... Buziaki zostawiam na później, bo jeszcze chora jestem, ale już powoli wraca mi przytomność umysłu :) No to Menrzuś szybko w skrócie pisz co u was słychać, bo ten mój stary grat pewnie się zaraz zawiesi...[/quote] Juz raz streszczałem i jeszcze siniaki po tym mam :evil_lol: Cześć Agniest - cosik chrypiesz jeszcze:-( Quote
Agniest Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 nie chcesz streszczać - trudno, będę miała lukę, bo tylu waszych wypociń chyba nigdy nie nadrobię.... a tak w ogóle to zauważyliście, że mnie nie ma ? :evil_lol: a ja głupia myślałam, że może ktoś czasem pomyśli.... tak poważnie, nie pamiętam, żebym była kiedykolwiek taka chora, grypa przerzuciła mi się na oskrzela, kilka dni gorączki non-stop, kaszel i każdy oddech sprawia ból w płucach.... zresztą co tu będę, już jest lepiej :cool3: ucałuj więc ode mnie wszystkie ciotki i Danusię oczywiście :) Na porannej kawce spotkamy się najwcześniej we wtorek, bo wtedy wracam do pracy. Quote
Asior Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Danusia12']Już mi lekarz powiedział, że z pewnych powodów łysina mi nie jest groźna :evil_lol:[/QUOTE] a czemu?? czemu :cool3: ????? Quote
Menrzuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A co - łysiejesz?? :evil_lol: :diabloti: Quote
halbina Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pewnie Menrzuś już łysy... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nie - Danusia może poświadczyć, ale już śpi :evil_lol: :loveu: Quote
Asior Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ładnie...To kobite uspiłeś zeby tu na dogo poklikać zamiast iść do wyrezka i się do Danusi ładnie poprzytulać :mad: nooo ładnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts