szyszka.fr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 nasz Azir zrysowal caly parkiet, lawe nie wspominajac o klamkach, meblach itp. , rozbil szybe i wogule mial tysiac przygod na sekunde a i tak do dzisiaj wszyscy wspominaja go czule i z usmiechem mowia o jego szalenczych pomyslach:lol: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Tak jak dzieci - im więcej broją, tym bardziej się je kocha :p Quote
Imbirka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Danusia12 napisał(a):Pała będzie najlepsza :evil_lol: :diabloti: na osobności nie mam pod ręką:cool3: szyszka.fr napisał(a):nasz Azir zrysowal caly parkiet, lawe nie wspominajac o klamkach, meblach itp. , rozbil szybe i wogule mial tysiac przygod na sekunde a i tak do dzisiaj wszyscy wspominaja go czule i z usmiechem mowia o jego szalenczych pomyslach:lol: bo wy jesteście bokseromaniakami:cool3: inni tego nie rozumieją:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Nie masz pod ręką - to se znajdź :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Danusia12 napisał(a):Nie masz pod ręką - to se znajdź :diabloti: pałę?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Imbir1 napisał(a):pałę?:evil_lol: A co się będziesz szczypać :mad: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 moja babcia(mieszkala z nami) jest najlepszym przykladem antybokseromaniaka zmienionego na maniakamaxi zawsze mowila na co nam takie bydle brzytkie, co to je wiecej jak wazy, psioczyla na niego strasznie, ze urwis niedobry babcia chodzila o kulach i siedziala jedynie w domu kiedy rodzice byli w pracy a my w szkole, babcia z psem w domu zostawala kiedys przylapalysmy jak to Azirek przyszedl do babci na codzienna dawke pieszczot, potem juz bylo z gorki:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Danusia12 napisał(a): A co się będziesz szczypać :mad: :diabloti: ech, a tyle razy sobie obiecywałam, ze muszę być delikatna:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 szyszka.fr napisał(a):moja babcia(mieszkala z nami) jest najlepszym przykladem antybokseromaniaka zmienionego na maniakamaxi zawsze mowila na co nam takie bydle brzytkie, co to je wiecej jak wazy, psioczyla na niego strasznie, ze urwis niedobry babcia chodzila o kulach i siedziala jedynie w domu kiedy rodzice byli w pracy a my w szkole, babcia z psem w domu zostawala kiedys przylapalysmy jak to Azirek przyszedl do babci na codzienna dawke pieszczoch, potem juz bylo z gorki:evil_lol: Boksery to potrafią jak żadne psy :lol: Quote
szyszka.fr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 co Wy sado-maso? niebezpiecznie sie robi na tym watku Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dobra dziwczyny - psy chcą iść spac Przepraszam, ale Dobrej Nocy Wam Quote
Imbirka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 szyszka.fr napisał(a):co Wy sado-maso? niebezpiecznie sie robi na tym watku jak nam się przypomni to sobie dowalamy:cool3: tak w przerwach tylko:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Imbir1 napisał(a):jak nam się przypomni to sobie dowalamy:cool3: tak w przerwach tylko:evil_lol: bylo mowic, ze tu z palami sie przychodzi:evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 szyszka.fr napisał(a):bylo mowic, ze tu z palami sie przychodzi:evil_lol: :evil_lol: Asiorka mi zabrałaaaaaaaaaa Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 A co Ty Aga, tak zawsze na końcu? :shake: Dzień dobry :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 No, wreszcie z łóżka wyszłaś - dzieńdoberek Wam :p Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 A Ty też tutaj?? Witamy:multi: :multi: :multi: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 To są skutki picia wódki :evil_lol: :cool3: Quote
Imbirka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Danusia12 napisał(a):No, wreszcie z łóżka wyszłaś - dzieńdoberek Wam :p wyszłam przed 11-stą, wreszcie moge pospać:cool3: Quote
Recommended Posts