szyszka.fr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 tz chce z Wami poklikac tylko zje nie wiem czy mam sie bac?:evil_lol: pewnie chce mnie obgadac:mad: - ja wczoraj nic nie pilam:cool1: to pewnie Asiorki kac na mnie przeszedl balowala, a ja choruje Quote
szyszka.fr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 czesc Imbir jak Twoj tato sie trzyma? wszystko dobrze sie skonczylo? Quote
Imbirka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ja zaraz spadam na spacer z Imbirem, a kiedy TZ chce poklikać? Quote
Imbirka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 szyszka.fr napisał(a):czesc Imbir jak Twoj tato sie trzyma? wszystko dobrze sie skonczylo? cześć, tata już w domu, ale co się działo, to szkoda gadać:shake: Quote
szyszka.fr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Imbir1 napisał(a):ja zaraz spadam na spacer z Imbirem, a kiedy TZ chce poklikać? jak zje (okolo 20 min) ok? Imbir1 napisał(a):cześć, tata już w domu, ale co się działo, to szkoda gadać:shake: ale juz dobrze? Quote
Imbirka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 szyszka.fr napisał(a):jak zje (okolo 20 min) ok? ale juz dobrze? ech to mnie już nie bedzie, bo sie umówiłam i czekają na mnie:shake: dobrze, ale tata nie zgodził się na narkozę, oni na to poszli, a później sie okzało, że sruby oblały się miazgą i trzeba to było skrobać, a znieczulenie miejscowe to troche słabe, cyrk na kółkach:cool3::shake: Quote
szyszka.fr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Imbir1 napisał(a):ech to mnie już nie bedzie, bo sie umówiłam i czekają na mnie:shake: dobrze, ale tata nie zgodził się na narkozę, oni na to poszli, a później sie okzało, że sruby oblały się miazgą i trzeba to było skrobać, a znieczulenie miejscowe to troche słabe, cyrk na kółkach:cool3::shake: no to moze pozniej:lol: o Matko!!!!! niech sie trzyma biedaczek Quote
szyszka.fr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Menrzus gdzie Cie wywialo? na spacerku z faflakami jestes? Quote
Imbirka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 szyszka.fr napisał(a):no to moze pozniej:lol: o Matko!!!!! niech sie trzyma biedaczek ja to pewnie dopiero wieczorkiem bede, bo później jeszcze czeka mnie kino a tata w domu siedzi i nawet chodzi bez problemu, w poniedziałek na zmianę opatrunku idzie:cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Imbir1 napisał(a):ja to pewnie dopiero wieczorkiem bede, bo później jeszcze czeka mnie kino a tata w domu siedzi i nawet chodzi bez problemu, w poniedziałek na zmianę opatrunku idzie:cool3: no to baw sie dobrze super! , oby tak dalej, trzymamy kciukasy, bylo goraco, ale teraz to juz z gorki Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Przepraszam za niebycie, ale zostałem gwałtownie odcięty od neta, a jak juz naprawiłem, to musieliśmy jechać do rodziny. Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 szyszka.fr napisał(a):tz chce z Wami poklikac tylko zje nie wiem czy mam sie bac?:evil_lol: pewnie chce mnie obgadac:mad: - ja wczoraj nic nie pilam:cool1: to pewnie Asiorki kac na mnie przeszedl balowala, a ja choruje Już się zacznij bać - napewno Ci odpowie na tego posta :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 No i zeżarło mi dwa posty :placz: :placz: Quote
szyszka.fr Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 dzisiaj nie poklikamy bo zjadlo okolo 150 stron, wyswietla mi tylko 209 nie wiem jak u Was Quote
Asior Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 jestem i chwale się:p :p MUfka zajęła pierwsze miejsce i tytuł najpiękniejszej fretki w kategorii "młode samice hodowlane":loveu: :loveu: :loveu: normalnie "żem" jest dumna :cool1: Quote
AgaiTheta Posted February 12, 2007 Author Posted February 12, 2007 co si? dzije z tym forum, masakra!!!! Menrzu?, czy Wy za walentynki wp?acili?cie na AFN? Mam taki m?tlik w rozliczeniach ?e ju? osiwia?am :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 najgorzej, ?e jednych wpuszcza na forum a innych nie, wrrrrrrrr:angryy: Quote
szyszka.fr Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 [quote name='Asior']jestem i chwale si?:p :p MUfka zaj??a pierwsze miejsce i tytu? najpi?kniejszej fretki w kategorii "m?ode samice hodowlane":loveu: :loveu: :loveu: normalnie "?em" jest dumna :cool1: Fretki rzadza!!! [quote name='Imbir1']najgorzej, ?e jednych wpuszcza na forum a innych nie, wrrrrrrrr:angryy: ja nie wiem czyjakas selekcje ktos robil??? wszystkie watki poucinane do polowy, wejsc nie mozna, a jak wejde to nic napisac sie nie da:-( wczoraj sie poddalam, a dzis caly ranek staram sie dostac:shake: masakra Quote
Imbirka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 dzieńdoberek:multi: ciekawa jestem czy dzisiaj dogo będzie działać:cool3: Miłego dnia życzę Wszystkim:lol: Quote
Menrzuś Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Czy ktoś na kawkę przyjdzie? Bom gotów. Asiorka - gratulacje :multi: zdjęcie fretki z pucharem zara mi tutaj zapodaj Imbirka - ja Ci dam Menrzu :angryy: :diabloti: Dzieńdobry:razz: Szyszka - Ciebie to chyba na paszport puścili :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Danusia12']Czy ktoś na kawkę przyjdzie? Bom gotów. Imbirka - ja Ci dam Menrzu :angryy: :diabloti: Dzieńdobry:razz: ja jestem:multi:;) :hmmmm::hmmmm::hmmmm: ja nic takiego nie napisałam:placz: Quote
Imbirka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Imbir1'] Menrzu?, a kawusia to dzisiaj b?dzie bo mam chwilow? przerw??:lol: [quote name='AgaiTheta']co si? dzije z tym forum, masakra!!!! Menrzu?, czy Wy za walentynki wp?acili?cie na AFN? hmmmmmm, a gdzie są Polskie znaki?????:placz: Quote
Menrzuś Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Przecież "?" jest polskim znakiem :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: oki, no więc drogi Menrzu?;), co z tą kawką, mogę prosić?:lol: Quote
Recommended Posts