Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Menrzuś']To też przylazłem w końcu :evil_lol: :razz:[/quote] czujesz jednak słabość do ........jeNdz co? :razz: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Menrzuś']A może być postny afrodyzjaczek? :razz::razz: Ostatnio Alfie zrobiłem i stwierdziła, że bardzo dobre było :p[/quote] hmmmmmmm po takim daniu to nie ona powinna powiedzieć, że dobre było, tylko.................Ty powinieneś wiedzieć jak ten afrodyzjak na nią zadziałał :cool1: a tym samym ocenić, czy danie było dobre czy nie :razz: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Iv_']czujesz jednak słabość do ........jeNdz co? :razz: :evil_lol:[/quote] Noooo.....coś w tym rodzaju :evil_lol: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Menrzuś']Siedziałem wcześniej, ale nikogo nie było, to se poszedłem gdzie indziej :roll: Może być nawet pieczona:lol:[/quote] To co nam zrobisz dobrego?:razz: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Bila']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co to takiego???[/quote] W 99% mój przepis, więc tak od razu wszystkiego tu napisać nie mogę :shake: Ale podstawą jest "miłosna gruszka" :razz::razz: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Iv_']hmmmmmmm po takim daniu to nie ona powinna powiedzieć, że dobre było, tylko.................Ty powinieneś wiedzieć jak ten afrodyzjak na nią zadziałał :cool1: a tym samym ocenić, czy danie było dobre czy nie :razz: :diabloti:[/quote] Chyba było dobre, bo od razu na melodramat przełączyła :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Menrzuś']W 99% mój przepis, więc tak od razu wszystkiego tu napisać nie mogę :shake: Ale podstawą jest "miłosna gruszka" :razz::razz: :evil_lol:[/quote] czyli oberżyna :razz: no dalej............co? Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Menrzuś']A może być postny afrodyzjaczek? :razz::razz: Ostatnio Alfie zrobiłem i stwierdziła, że bardzo dobre było :p[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co to takiego??? Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Iv_']czyli oberżyna :razz: no dalej............co?[/quote] Oberżyna to brzmi tak jakoś antyafrodyzjakowato :shake:.....powiedzmy, że to bakłażan :razz: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Menrzuś']Chyba było dobre, bo od razu na melodramat przełączyła :diabloti:[/quote] o matko :mdleje: ja myślałam, że inny finał był :evil_lol: a nie oglądanie tv :roll: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Menrzuś']Oberżyna to brzmi tak jakoś antyafrodyzjakowato :shake:.....powiedzmy, że to bakłażan :razz:[/quote] ale oberżyna to jest polska nazwa :eviltong: a potoczna to "gruszka milości" a bakłażan to botaniczna :cool3: i tak ten afrodyzjak nie zadziałał, jak widać po tym co pisałeś :shake: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Iv_']o matko :mdleje: ja myślałam, że inny finał był :evil_lol: a nie oglądanie tv :roll:[/quote] Kurcze - film był długi :-? Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Menrzuś']Kurcze - film był długi :-?[/quote] łłłłłłłłłłłłłłłłłleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :roll: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Iv_']ale oberżyna to jest polska nazwa :eviltong: a potoczna to "gruszka milości" a bakłażan to botaniczna :cool3: i tak ten afrodyzjak nie zadziałał, jak widać po tym co pisałeś :shake: :diabloti:[/quote] Jak zwał, tak zwał - najważniejsze są czary.......bakłażan ma być i już!!! :eviltong: Dawkowania jeszcze nie rozpracowałem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Bila']No ale to chyba nie telewizję się po afrodyzjaku ogląda:shake::eviltong:[/quote] No mówię przecież, że chyba dawka była za mała :mdleje: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Bila']No ale to chyba nie telewizję się po afrodyzjaku ogląda:shake::eviltong:[/quote] i tu się Ciotka zgadzamy :multi: jaki film boszszszsz co tu grane w tym kinie :hmmmm: kiepskie to danie :roll: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Iv_']i tu się Ciotka zgadzamy :multi: jaki film boszszszsz co tu grane w tym kinie :hmmmm: kiepskie to danie :roll:[/quote] pppppppppppffffffffffffffffffff......to już Ci nic nie powiem :obrazic: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Bila']Trzeba było korki wykręcić:diabloti:[/quote] :crazyeye:......nie wpadłem na to :placz::placz: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak zwał, tak zwał - najważniejsze są czary.......bakłażan ma być i już!!! :eviltong: Dawkowania jeszcze nie rozpracowałem :evil_lol:[/quote] słabe te czary jakieś miałeś :shake: albo bakłażan made in Chiny :roll: [quote name='Menrzuś']No mówię przecież, że chyba dawka była za mała :mdleje: :evil_lol:[/quote] to w naparstku jej tego ugotowałeś? :crazyeye: :-o :crazyeye: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Bila']To już chyba lepiej jakąś naleweczkę zapodać:roll:[/quote] W tym to się Iv specjalizuje :p Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Menrzuś']pppppppppppffffffffffffffffffff......to już Ci nic nie powiem :obrazic:[/quote] ładnie ten nosek zadzierasz :razz: powiesz powiesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz :eviltong: :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Menrzuś']W tym to się Iv specjalizuje :p[/quote] oooo tak :multi: moje naleweczki mają w sobie i czar i magię :razz: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Bila']Mogłeś się mnie poradzić:razz::diabloti:[/quote] właśnie :p Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Menrzuś']Chyba było dobre, bo od razu na melodramat przełączyła :diabloti:[/quote] No ale to chyba nie telewizję się po afrodyzjaku ogląda:shake::eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Bila']Mogłeś się mnie poradzić:razz::diabloti:[/quote] Ty właśnie chałturzyłas :placz: Muszę już lecieć - dooooobrej Wam :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts