Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv, wklej Menrzusiowi piórko, bo spać nie będzie mógł:diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Iv_']:roll: ale to jest tylko zwykłe czarno - białe zdjęcia piórka, więc nic takiego :shake: a poza tym nie wiem jak mam go tu wkleić, żeby się nie spracować zbytnio :roll:[/quote] wrzuć w Imageshack i wklej bezpośrednio to posta "link dla forum"..... wszycho :p Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Bila']Iv, wklej Menrzusiowi piórko, bo spać nie będzie mógł:diabloti:[/quote] No właśnie :diabloti: [SIZE=1]skąd wiesz? :razz:[/SIZE] Quote
Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Menrzuś']No właśnie :diabloti: [SIZE=1]skąd wiesz? :razz:[/SIZE][/quote] A ta jakoś przypuszczałam:razz:, że będziesz zaciekawiony:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: gadają , trzepią ...a Mnie z okazji święta 4 razy zerwał się net dzisiaj :angryy: a teraz pomykam spać :hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:splat: gadają , trzepią ...a Mnie z okazji święta 4 razy zerwał się net dzisiaj :angryy: a teraz pomykam spać :hand:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja w tym palców nie maczałem - słowo :shake: :evil_lol: Spokojnej :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Menrzuś']wrzuć w Imageshack i wklej bezpośrednio to posta "link dla forum"..... wszycho :p[/quote] tyle to ja wiem :roll: Quote
agata-air Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dziękuję bardzo :lol: Menrzusiu wejdzi czasem na adopcjebuldozkow :eviltong: min. do działu spotkania :diabloti: chcemy zorganizowac zlot adoptowanych buldozków i miło by nam było jakbyscie się z Gackiem pojawili. Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Bila']Iv, wklej Menrzusiowi piórko, bo spać nie będzie mógł:diabloti:[/quote] wklejam, niech śpi spokojnie :evil_lol: :cool3: [IMG]http://i40.tinypic.com/3502m2d.jpg[/IMG] mówiłam, że zwykłe piórko przecież :roll: ;) Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Bila']A ta jakoś przypuszczałam:razz:, że będziesz zaciekawiony:evil_lol:[/quote] a faceci mówią, że to niby kobiety są ciekawe pfyyyyyyyyyyyy :eviltong: :cool3: :p Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Iv_']tyle to ja wiem :roll:[/quote] no to czemu jeszcze nie widzę? :p:razz: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='agata-air']Dziękuję bardzo :lol: Menrzusiu wejdzi czasem na adopcjebuldozkow :eviltong: min. do działu spotkania :diabloti: chcemy zorganizowac zlot adoptowanych buldozków i miło by nam było jakbyscie się z Gackiem pojawili.[/quote] Wejdę..... ;) :thumbs: Quote
Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Iv_']a faceci mówią, że to niby kobiety są ciekawe pfyyyyyyyyyyyy :eviltong: :cool3: :p[/quote] Wiesz on nam zawsze może powiedzieć, że kto z kim przestaje, to...:evil_lol:. Lecę spać, buziole na dobranoc :buzi::buzi: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Iv_']wklejam, niech śpi spokojnie :evil_lol: :cool3: [IMG]http://i40.tinypic.com/3502m2d.jpg[/IMG] mówiłam, że zwykłe piórko przecież :roll: ;)[/quote] [quote name='Menrzuś']no to czemu jeszcze nie widzę? :p:razz:[/quote] ślepyś? czy co :roll: :roll: :roll: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Iv_']wklejam, niech śpi spokojnie :evil_lol: :cool3: [IMG]http://i40.tinypic.com/3502m2d.jpg[/IMG] mówiłam, że zwykłe piórko przecież :roll: ;)[/quote] Nie no......Ptasiorka dla mnie się oskubała :crazyeye:........ :placz: :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie no......Ptasiorka dla mnie się oskubała :crazyeye:........ :placz: :diabloti:[/quote] ale fantazja :mdleje: :mdleje: :roll: :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Bila']Wiesz on nam zawsze może powiedzieć, że kto z kim przestaje, to...:evil_lol:. Lecę spać, buziole na dobranoc :buzi::buzi:[/quote] taaaaa bo On jest znany z .............nadinterpretacji :mad: :diabloti: :diabloti: Śpij Bilusia i śnij kolorowo :loveu: :loveu: :calus: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Bila']Wiesz on nam zawsze może powiedzieć, że kto z kim przestaje, to...:evil_lol:. Lecę spać, buziole na dobranoc :buzi::buzi:[/quote] Doooobrej :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Iv_']ale fantazja :mdleje: :mdleje: :roll: :diabloti:[/quote] ....imaginacja :razz::razz: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Menrzuś']....imaginacja :razz::razz:[/quote] ....marzenie ściętej głowy :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Iv_']taaaaa bo On jest znany z .............nadinterpretacji :mad: :diabloti: :diabloti: Śpij Bilusia i śnij kolorowo :loveu: :loveu: :calus:[/quote] Bez komentarza :eviltong: .... i ciekawieeeee :multi::multi::razz: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Iv_']....marzenie ściętej głowy :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti:[/quote] jeżeli ktoś coś sobie odjął, to ta od piórka :diabloti::diabloti: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Menrzuś']jeżeli ktoś coś sobie odjął, to ta od piórka :diabloti::diabloti:[/quote] bez komentarza :p Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Iv_']bez komentarza :p[/quote] Wiedziałem :evil_lol:........:cunao: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Wiedziałem :evil_lol:........:cunao:[/quote] nie widzę powodu do tego..............baletu :eviltong: i coś się tak przytaśtał do tego mojego piórka? :mad: zazdrościsz czy jak :roll: bo chyba się nie wyśmiewasz z niego :crazyeye: Quote
Recommended Posts