Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asior']nooo Imbirka pewnie że tak.... to ja dziś biorę od pasa w dół, a jutro zamianka:diabloti: sameś jest pazerny :mad: pfffffffffffffffffff[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='AgaiTheta']Ok ja już zasiadam z druga kawką pozjadam okruszki![/quote] Gdzie się to wszystko w Tobie mieści??:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asior']nooo Imbirka pewnie że tak.... to ja dziś biorę od pasa w dół, a jutro zamianka:diabloti: a tak wogóle Imbirka, to co my se zamówimy od menrzusia na walem tynki ????[/quote] No Menrzuś uważaj, zaczynamy robić podział:diabloti: No właśnie nie wiem, misie czy słonie? Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']No Menrzuś uważaj, zaczynamy robić podział:diabloti: No właśnie nie wiem, misie czy słonie?[/quote] Ale ostrożnie z tym rżnięciem :diabloti: To się wreszcie zdecyduj :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 eeeee, tylko na pół narazie, to tak na pół gwizdka to chyba wytrzynasz?:diabloti: chyba misie są mi bliższe:p Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']eeeee, tylko na pół narazie, to tak na pół gwizdka to chyba wytrzynasz?:diabloti: chyba misie są mi bliższe:p[/quote] Tylko potem odwrotnie nie złóżcie!! :mad: Dobra - misie Twoje, słonie moje :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='evaxon']:mdleje: czesc Menrzus:p[/quote] Ja już też ledwo daję radę :razz: Cześć Evaxonko ;) Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']Tylko potem odwrotnie nie złóżcie!! :mad: Dobra - misie Twoje, słonie moje :cool3:[/quote] postaramy się dobrzec cię poskładać:cool3::diabloti: o jaki naturalny podział nastąpił:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']postaramy się dobrzec cię poskładać:cool3::diabloti: o jaki naturalny podział nastąpił:diabloti:[/quote] Żebym swoich łopatek nie widział!!! :shake: No widzisz :eviltong: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asior']a ja chcę kotecki :)[/quote] Asiorku, hmmmmmm, ale z ciebie kocica:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asior']a ja chcę kotecki :)[/quote] Cytuję - zbok!!!! Quote
Agniest Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 w mordę jeża ! Człowiek się na chwilę wyłączy (bo do ZUS-u mnie wygnali, nawet kawki nie dokończyłam, nie mówiąc o czekoladce :-( ) i znowu pół dnia czytania. I to o czym ! jakieś rżnięcie, łączenie, misie i słonie :evil_lol: :evil_lol: ..... Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Wiesz, chyba jakiś nowy wątek założę, albo zmienię nicka :evil_lol: Quote
Agniest Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']Wiesz, chyba jakiś nowy wątek założę, albo zmienię nicka :evil_lol:[/quote] ależ czemu? czyżbyś się obawiał moderatora ? :diabloti: A może to od nas chcesz uciec ? :mad: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Agniest']ależ czemu? czyżbyś się obawiał moderatora ? :diabloti: A może to od nas chcesz uciec ? :mad:[/quote] Moderator to teraz mały pikuś - czy widzisz co One ze mną robią?:placz: Quote
Agniest Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Menrzuś, nie bój nic. To takie babskie gadanie, One ci krzywdy nie zrobią, zbyt cenny jesteś :) no bo jakby to było bez Menrzusia ?....... lub z połową Menrzusia ? Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Agniest']Menrzuś, nie bój nic. To takie babskie gadanie, One ci krzywdy nie zrobią, zbyt cenny jesteś :) no bo jakby to było bez Menrzusia ?....... lub z połową Menrzusia ?[/quote] Może coś w tym jest - zobaczymy :lol: Quote
Agniest Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 to ja uciekam :) miłego wieczorka życzę i żebyś mi jutro był cały jak na kawkę wpadnę :) i czekoladę kup, tym razem może uda mi się zjeść :) Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']Asiorku, hmmmmmm, ale z ciebie kocica:cool3::diabloti:[/QUOTE] mmmmmrraaaUUUUUUUUUU :cool3: [IMG]http://img395.imageshack.us/img395/7033/kotekbp5.gif[/IMG] Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 speecjalnie dla menrzusia :loveu: usuniety :( Quote
e.v.a Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']Czuję kocicę, czuję kocicę :Dog_run:[/quote] ach ty psie na koty!:evil_lol: sliczny avek:cool3: Quote
Recommended Posts