Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 AgaiTheta napisał(a):aaa Bóstwo, jeszcze lepiej! ubóstwo :evil_lol: :evil_lol: :lol: Już Ty nie bądź taka skromna - boksiowa mamuśko :loveu: Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Asior napisał(a):a Asiorowi padł net i dopiero teraz mi włączyli :angryy: czesc Asior! wiedzialam, ze kolo 12- tej przylecisz:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 szyszka.fr napisał(a):ani mowy nie ma, zgoda byla, i juz nie ma odwrotu pewnie dlatego tak dlugo musialam sie nameczyc oj napewno troche sie przestraszyl.... jak zobaczyl wymachiwanie palami i niech sie boi:diabloti: musi wiedziec, ze nie tylko serce mi wtedy zlamie, ale i jemu ktos cos moze polamac:diabloti: Nie uwierzę, puki nie zobaczę. Na boczku obiecuje, a na forumnie się boi? :mad: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 szyszka.fr napisał(a):czesc Asior! wiedzialam, ze kolo 12- tej przylecisz:evil_lol: Ja się do tego już przyzwyczaiłem. Godzina duchów - Asiorka puk, puk :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Danusia12 napisał(a):Już Ty nie bądź taka skromna - boksiowa mamuśko :loveu: Dobra Dobra, pitolicie hipolicie! Ale mam, UWAŻAJ mam tytuł! prawda Imbirka? Naczelna Czarownica Stowarzyszenia Bokserowego :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 AgaiTheta napisał(a):Dobra Dobra, pitolicie hipolicie! Ale mam, UWAŻAJ mam tytuł! prawda Imbirka? Naczelna Czarownica Stowarzyszenia Bokserowego :evil_lol: Czy Ty mówisz o Asiorce??? Tylko Ona i ja mamy miotły :evil_lol: :cool3: Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 aaaa tam dupa a nie godzina duchów:mad: czeeee szyszunia :loveu: gdzie byłas jak Cie nie było ??? gdzie moja Imbirka :placz: ??????? uczennice mi wywiało:placz: Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Danusia12 napisał(a):Nie uwierzę, puki nie zobaczę. Na boczku obiecuje, a na forumnie się boi? :mad: poczekaj, postaram sie i o to:diabloti: juz zaczyna sie dogomania interesowac i jak tylko zagladnie to go LUP! i od razu do przysiegi:diabloti: ps. jeszcze przed wyjazdem:evil_lol: Danusia12 napisał(a):Ja się do tego już przyzwyczaiłem. Godzina duchów - Asiorka puk, puk :evil_lol: :diabloti: :diabloti: moze straszyc lubi? Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Asior napisał(a):aaaa tam dupa a nie godzina duchów:mad: czeeee szyszunia :loveu: gdzie byłas jak Cie nie było ??? gdzie moja Imbirka :placz: ??????? uczennice mi wywiało:placz: wszedzie po trochu:lol: a imbirka sztafete se wymyslila i ledwo zakukam a ona w sina dal, ze niby zmiana:mad: Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 szyszka.fr napisał(a): :diabloti: :diabloti: moze straszyc lubi? swoim wyglądem:roll: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 szyszka.fr napisał(a):poczekaj, postaram sie i o to:diabloti: juz zaczyna sie dogomania interesowac i jak tylko zagladnie to go LUP! i od razu do przysiegi:diabloti: ps. jeszcze przed wyjazdem:evil_lol: :diabloti: :diabloti: moze straszyc lubi? Już ja dopilnuję jego przysięgi :diabloti: Czym? Toż to extra babka jest. A jakie tatuaże :evil_lol: :evil_lol: Tylko ta brodawka na nosie wskazuje na Jej profesję :diabloti: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Asior napisał(a):swoim wyglądem:roll: mialam namysli niesamowite fretki:diabloti: Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Danusia12 napisał(a): Czym? Toż to extra babka jest. A jakie tatuaże :evil_lol: :evil_lol: Tylko ta brodawka na nosie wskazuje na Jej profesję :diabloti: :diabloti: tyyy bym Ci powiedziała gdzie mam brodawki, ale tu nieprzyzwoicie.....:cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 musze juz konczyc zaraz trzeba wstawac:( "budzikom smierc" :) milej nocki zycze Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 szyszka.fr napisał(a):mialam namysli niesamowite fretki:diabloti: Wiesz, One już tak mają - jedne lubią czarne koty, a inne, te z południa, to lubią fretki. Ale to i tak na jedno wychodzi :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 szyszka.fr napisał(a):musze juz konczyc zaraz trzeba wstawac:( "budzikom smierc" :) milej nocki zycze Śpij dobrze :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Asior napisał(a):aaaa tam dupa a nie godzina duchów:mad: czeeee szyszunia :loveu: gdzie byłas jak Cie nie było ??? gdzie moja Imbirka :placz: ??????? uczennice mi wywiało:placz: Uczennica czekała, czekała, aż ją zmorzyło :lol: Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Danusia12 napisał(a):Już ja dopilnuję jego przysięgi :diabloti: na to licze hihi biedak nawet nie wie, ze nie ma szans:diabloti: Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Danusia12 napisał(a):Wiesz, One już tak mają - jedne lubią czarne koty, a inne, te z południa, to lubią fretki. Ale to i tak na jedno wychodzi :evil_lol: :diabloti: menrzuś:cool3: bym Ci jeszcze powiedziała co lubię, ale to wiesz :razz: na osobności :loveu: Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']Czy Ty mówisz o Asiorce??? Tylko Ona i ja mamy miotły :evil_lol: :cool3: o nie nie, ja mam wypożyczalnie miotłów! Proszę: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Asior napisał(a):tyyy bym Ci powiedziała gdzie mam brodawki, ale tu nieprzyzwoicie.....:cool3: To daj na PW, bom ciekawy :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 szyszka.fr napisał(a):na to licze hihi biedak nawet nie wie, ze nie ma szans:diabloti: O to, to :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Asior napisał(a):menrzuś:cool3: bym Ci jeszcze powiedziała co lubię, ale to wiesz :razz: na osobności :loveu: Na PW mam pełno wolnego miejsca na wyznania :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='AgaiTheta']o nie nie, ja mam wypożyczalnie miotłów! Proszę: No nie, a ja Ciebie za Bóstwo brałem :loveu: Quote
Recommended Posts