Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wszystkim obecnym i nieobecnym :loveu::loveu::loveu:
chyba wszyscy jakoś nieobecni ostatnio tu są :shake: :roll: :roll:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']Dzień dobry :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wszystkim obecnym i nieobecnym :loveu::loveu::loveu:
chyba wszyscy jakoś nieobecni ostatnio tu są :shake: :roll: :roll:[/quote]
A bry, bry :multi::loveu:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaaaaaa co to tutaj takie zaległości w odpisywaniu....Menrzusiu ty kaca nadal leczysz czy co?:roll:

Aaaaaaaaaaa tak se przyszłam bo się stęskniłam:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Tak w ogóle to czeeeeeść Jabłuszkowa :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No własnie....bo już miałam strzelic focha:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No własnie....bo już miałam strzelic focha:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Znowu? :crazyeye:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Znowu? :crazyeye:

:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja focham tylko w stanie wyższej koniecznosci:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja focham tylko w stanie wyższej koniecznosci:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Taaaaaaaaaaaaaa :roll::evil_lol:

Dzień dobry kochani! Pięknie u nas słonko świeci :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaaaa :roll::evil_lol:

Dzień dobry kochani! Pięknie u nas słonko świeci :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no taaaaaa:evil_lol:

cześć Cioteczko...tobie tez tak Dogo muli.......ja nie mam nerwów:angryy:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no taaaaaa:evil_lol:

cześć Cioteczko...tobie tez tak Dogo muli.......ja nie mam nerwów:angryy:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrasznie!

Posted

Nie wiem czy u mnie to tylko dogo muli masakrycznie, czy cały komp :shake: :roll:
bo jak się do banku zalogowałam to mnie parę razy wywalilo, zanim zrobiłam przelew, bo za dlugo wszystko się ładowało :mad:

Posted

Słoneczko u mnie dzisiaj takie, że poszłam do ogródka szukac oznak wiosny i................znalazłam :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
:cool1: zrobiłam foty, bo ktoś mi kazał :cool3: i wstawiam :diabloti:

[B]Przebiśniegi[/B]......wprawdzie jeszcze pączki, ale .............prawie prawie.....kwiat :diabloti:

[IMG]http://i43.tinypic.com/iz1h21.jpg[/IMG]

[B]Ciemierniki[/B]........też pąki, ale jakie duże za to :crazyeye: no no.............:diabloti:

[IMG]http://i41.tinypic.com/2a6850j.jpg[/IMG]

więcej oznak nie znalazłam, bo śnieg jeszcze leży :niewiem: :roll:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja też dzisiaj czuuuję wiosnę....aż mnie energia rozpiera.....komu okna opitolić?:evil_lol:

Aaaaaaaaaa i pralka mnie dzisiaj wylała na całą łazienkę i teraz siedzę i się zastanawiam czy wieczorem usłyszę: "puk puk...tu sąsiadka z dołu, proszę otworzyć":evil_lol:

Ups...to nie jest fcale śmieszne:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja też dzisiaj czuuuję wiosnę....aż mnie energia rozpiera.....komu okna opitolić?:evil_lol:

Aaaaaaaaaa i pralka mnie dzisiaj wylała na całą łazienkę i teraz siedzę i się zastanawiam czy wieczorem usłyszę: "puk puk...tu sąsiadka z dołu, proszę otworzyć":evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A może jej sufit na głowę upadł? :cool1:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja też dzisiaj czuuuję wiosnę....aż mnie energia rozpiera.....komu okna opitolić?:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pukała ????

wpadnij balkonowe ogarnąć :p[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bry wieczorek wszystkim :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']Słoneczko u mnie dzisiaj takie, że poszłam do ogródka szukac oznak wiosny i................znalazłam :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
:cool1: zrobiłam foty, bo ktoś mi kazał :cool3: i wstawiam :diabloti:

[B]Przebiśniegi[/B]......wprawdzie jeszcze pączki, ale .............prawie prawie.....kwiat :diabloti:

[B]Ciemierniki[/B]........też pąki, ale jakie duże za to :crazyeye: no no.............:diabloti:

więcej oznak nie znalazłam, bo śnieg jeszcze leży :niewiem: :roll:[/quote]
U mnie przebiśniegi juz kwitną :p

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja też dzisiaj czuuuję wiosnę....aż mnie energia rozpiera.....komu okna opitolić?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aaaaaaaaaa i pralka mnie dzisiaj wylała na całą łazienkę i teraz siedzę i się zastanawiam czy wieczorem usłyszę: "puk puk...tu sąsiadka z dołu, proszę otworzyć":evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ups...to nie jest fcale śmieszne:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To trzeba było dzwonić :evil_lol: (Pewnie Calgonu nie używasz :eviltong:)

Posted

witajcie! i u nas już przebiły sie przez śnieg te pączki zapowiedzi wiosny...
ale błoto też (nic tylko kręcić "Przedwiośnie" Żeromskiego - scene kiedy Cezary przekroczył granicę i ujrzał prawdę o "szklanych domach")...
ale wiatr już szepcze, że wiosna nadchodzi... umyłąm okno i chyba sie przeziębiłam z tej poezji... :roll:

Posted

[quote name='halbina']witajcie! i u nas już przebiły sie przez śnieg te pączki zapowiedzi wiosny...
ale błoto też (nic tylko kręcić "Przedwiośnie" Żeromskiego - scene kiedy Cezary przekroczył granicę i ujrzał prawdę o "szklanych domach")...
ale wiatr już szepcze, że wiosna nadchodzi... umyłąm okno i chyba sie przeziębiłam z tej poezji... :roll:[/quote]
Z błotem to jeszcze tak źle u nas nie jest.
Idzie, idzie - niech to już rozkwitnie, bo juz się nudzi ta monotonność krajobrazu ;)
Czymnij się i nie choruj przypadkiem ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Bo mnie wykończył ten kompecek - jakoś wystartowac mu sie nie chciało, ale jakoś go zmusiłem :cool3:

A co napisać? :razz:[/quote]
masz tą siłę perswazji :mad: :diabloti:
przecież to nie dyknando i nie będę Ci mówić co pisać :p :roll:

.....................jak ci minął dzień.......o czym był wczorajszy sen............ mów o czym tylko chcesz..........:siara: :siara:

:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']jak na "manie kompecka" to coś mało pisaty jesteś :eviltong: :roll: :cool3: nie ma co poczytać :niewiem:[/quote]
Bo mnie wykończył ten kompecek - jakoś wystartowac mu sie nie chciało, ale jakoś go zmusiłem :cool3:

A co napisać? :razz: