Iv_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Dzień dobry :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wszystkim obecnym i nieobecnym :loveu::loveu::loveu: chyba wszyscy jakoś nieobecni ostatnio tu są :shake: :roll: :roll: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Iv_']Dzień dobry :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wszystkim obecnym i nieobecnym :loveu::loveu::loveu: chyba wszyscy jakoś nieobecni ostatnio tu są :shake: :roll: :roll:[/quote] A bry, bry :multi::loveu: Quote
apple Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaaaaaa co to tutaj takie zaległości w odpisywaniu....Menrzusiu ty kaca nadal leczysz czy co?:roll: Aaaaaaaaaaa tak se przyszłam bo się stęskniłam:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 A mam, mam - wczoraj strzeliłem formata kompkowi i niezabardzo mi się udało. Piszę teraz z rezerwowego kompka :shake: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Tak w ogóle to czeeeeeść Jabłuszkowa :multi::loveu: Quote
apple Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Tak w ogóle to czeeeeeść Jabłuszkowa :multi::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No własnie....bo już miałam strzelic focha:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No własnie....bo już miałam strzelic focha:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Znowu? :crazyeye: :evil_lol: Quote
apple Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Znowu? :crazyeye: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja focham tylko w stanie wyższej koniecznosci:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja focham tylko w stanie wyższej koniecznosci:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Taaaaaaaaaaaaaa :roll::evil_lol: Dzień dobry kochani! Pięknie u nas słonko świeci :loveu: Quote
apple Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaaaa :roll::evil_lol: Dzień dobry kochani! Pięknie u nas słonko świeci :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no taaaaaa:evil_lol: cześć Cioteczko...tobie tez tak Dogo muli.......ja nie mam nerwów:angryy: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no taaaaaa:evil_lol: cześć Cioteczko...tobie tez tak Dogo muli.......ja nie mam nerwów:angryy: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrasznie! Quote
Iv_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Nie wiem czy u mnie to tylko dogo muli masakrycznie, czy cały komp :shake: :roll: bo jak się do banku zalogowałam to mnie parę razy wywalilo, zanim zrobiłam przelew, bo za dlugo wszystko się ładowało :mad: Quote
Iv_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Słoneczko u mnie dzisiaj takie, że poszłam do ogródka szukac oznak wiosny i................znalazłam :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cool1: zrobiłam foty, bo ktoś mi kazał :cool3: i wstawiam :diabloti: [B]Przebiśniegi[/B]......wprawdzie jeszcze pączki, ale .............prawie prawie.....kwiat :diabloti: [IMG]http://i43.tinypic.com/iz1h21.jpg[/IMG] [B]Ciemierniki[/B]........też pąki, ale jakie duże za to :crazyeye: no no.............:diabloti: [IMG]http://i41.tinypic.com/2a6850j.jpg[/IMG] więcej oznak nie znalazłam, bo śnieg jeszcze leży :niewiem: :roll: Quote
apple Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja też dzisiaj czuuuję wiosnę....aż mnie energia rozpiera.....komu okna opitolić?:evil_lol: Aaaaaaaaaa i pralka mnie dzisiaj wylała na całą łazienkę i teraz siedzę i się zastanawiam czy wieczorem usłyszę: "puk puk...tu sąsiadka z dołu, proszę otworzyć":evil_lol: Ups...to nie jest fcale śmieszne:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja też dzisiaj czuuuję wiosnę....aż mnie energia rozpiera.....komu okna opitolić?:evil_lol: Aaaaaaaaaa i pralka mnie dzisiaj wylała na całą łazienkę i teraz siedzę i się zastanawiam czy wieczorem usłyszę: "puk puk...tu sąsiadka z dołu, proszę otworzyć":evil_lol: Ups...to nie jest fcale śmieszne:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A może jej sufit na głowę upadł? :cool1: Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja też dzisiaj czuuuję wiosnę....aż mnie energia rozpiera.....komu okna opitolić?:evil_lol: Aaaaaaaaaa i pralka mnie dzisiaj wylała na całą łazienkę i teraz siedzę i się zastanawiam czy wieczorem usłyszę: "puk puk...tu sąsiadka z dołu, proszę otworzyć":evil_lol: Ups...to nie jest fcale śmieszne:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pukała ???? wpadnij balkonowe ogarnąć :p[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bry wieczorek wszystkim :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Noooooo....już piszę z mojego kompecka :multi: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Iv_']Słoneczko u mnie dzisiaj takie, że poszłam do ogródka szukac oznak wiosny i................znalazłam :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cool1: zrobiłam foty, bo ktoś mi kazał :cool3: i wstawiam :diabloti: [B]Przebiśniegi[/B]......wprawdzie jeszcze pączki, ale .............prawie prawie.....kwiat :diabloti: [B]Ciemierniki[/B]........też pąki, ale jakie duże za to :crazyeye: no no.............:diabloti: więcej oznak nie znalazłam, bo śnieg jeszcze leży :niewiem: :roll:[/quote] U mnie przebiśniegi juz kwitną :p Quote
Menrzuś Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja też dzisiaj czuuuję wiosnę....aż mnie energia rozpiera.....komu okna opitolić?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aaaaaaaaaa i pralka mnie dzisiaj wylała na całą łazienkę i teraz siedzę i się zastanawiam czy wieczorem usłyszę: "puk puk...tu sąsiadka z dołu, proszę otworzyć":evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ups...to nie jest fcale śmieszne:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To trzeba było dzwonić :evil_lol: (Pewnie Calgonu nie używasz :eviltong:) Quote
Menrzuś Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]Bry wieczorek wszystkim :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wieczorek Tobie :multi::loveu: Quote
halbina Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 witajcie! i u nas już przebiły sie przez śnieg te pączki zapowiedzi wiosny... ale błoto też (nic tylko kręcić "Przedwiośnie" Żeromskiego - scene kiedy Cezary przekroczył granicę i ujrzał prawdę o "szklanych domach")... ale wiatr już szepcze, że wiosna nadchodzi... umyłąm okno i chyba sie przeziębiłam z tej poezji... :roll: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='halbina']witajcie! i u nas już przebiły sie przez śnieg te pączki zapowiedzi wiosny... ale błoto też (nic tylko kręcić "Przedwiośnie" Żeromskiego - scene kiedy Cezary przekroczył granicę i ujrzał prawdę o "szklanych domach")... ale wiatr już szepcze, że wiosna nadchodzi... umyłąm okno i chyba sie przeziębiłam z tej poezji... :roll:[/quote] Z błotem to jeszcze tak źle u nas nie jest. Idzie, idzie - niech to już rozkwitnie, bo juz się nudzi ta monotonność krajobrazu ;) Czymnij się i nie choruj przypadkiem ;) Quote
Iv_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jak na "manie kompecka" to coś mało pisaty jesteś :eviltong: :roll: :cool3: nie ma co poczytać :niewiem: Quote
Iv_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Bo mnie wykończył ten kompecek - jakoś wystartowac mu sie nie chciało, ale jakoś go zmusiłem :cool3: A co napisać? :razz:[/quote] masz tą siłę perswazji :mad: :diabloti: przecież to nie dyknando i nie będę Ci mówić co pisać :p :roll: .....................jak ci minął dzień.......o czym był wczorajszy sen............ mów o czym tylko chcesz..........:siara: :siara: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Iv_']jak na "manie kompecka" to coś mało pisaty jesteś :eviltong: :roll: :cool3: nie ma co poczytać :niewiem:[/quote] Bo mnie wykończył ten kompecek - jakoś wystartowac mu sie nie chciało, ale jakoś go zmusiłem :cool3: A co napisać? :razz: Quote
Recommended Posts