Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']Już Ty mnie nie rozpieszczaj, bo zaraz Asior przyleci :evil_lol: :cool3:[/QUOTE] zostawcie menrzusia...mój ci on, mój!!!!!! Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 dooobra spadam..co tu będe tak sama siedzieć:shake: dobranoc wszystkim :* Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Dzień dobry :) Mam już kawke, czekam na serniczek :multi: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 cześć Aguś, cześć Menrzuś ja też na kawusię przyszłam:multi: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Asior']zostawcie menrzusia...mój ci on, mój!!!!!![/quote] Wiedziałem, że nie pozostawisz bez echa tego postu :evil_lol: :loveu: Dzieńdoberek Asiorku :multi: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='AgaiTheta']Dzień dobry :) Mam już kawke, czekam na serniczek :multi:[/quote] Tadaaaaaam - wjeżdża na stół :multi: :multi: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']cześć Aguś, cześć Menrzuś ja też na kawusię przyszłam:multi:[/quote] Jak Ci Aga pozwoli, to się częstuj, albo zostaniemy przy ptasim mleczku. No i jak tam po nocce?:cool3: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 różowo i pluszowo:diabloti: może być ptasie mleczko albo to drugie (i nie mówię o piffku) Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']różowo i pluszowo:diabloti: może być ptasie mleczko albo to drugie (i nie mówię o piffku)[/quote] Hehehe, rozumuję :evil_lol: :cool3: Czekoladka gorzka bez nadzienia? :evil_lol: Leży od wczoraj :p Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 z orzechami też może być:p, fajni, w takim razie zasiadam do kawki:lol: a co ta nasza Asiorka nic się nie chce podzielić, tylko mój ci i mój ci:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']z orzechami też może być:p, fajni, w takim razie zasiadam do kawki:lol: a co ta nasza Asiorka nic się nie chce podzielić, tylko mój ci i mój ci:cool3:[/quote] Cosik mi posty zżera:-( Dogadajcie się same w jakim procencie się podzielicie, czy na godziny cycuś takiego :p :diabloti: Quote
Agniest Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 cześć dziabągi :) a dla mnie jest czekoladka do kawy? Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ja się wymieniam, przyszła szyszka to ja sobie poszłam spać:p a ty co tak dzisiaj z tym "cycuś"?:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Agniest']cześć dziabągi :) a dla mnie jest czekoladka do kawy?[/quote] Witaj Agniest :multi: Pewnie, że jest. Sernika już prawie nie ma (ale Aga ma spust - siedzi cicho i sie tylko opycha:evil_lol: ), ale czekolada jeszcze jest:cool3: Ciągle mam problemy z netem:angryy: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']ja się wymieniam, przyszła szyszka to ja sobie poszłam spać:p a ty co tak dzisiaj z tym "cycuś"?:cool3::diabloti:[/quote] Aaaaa, to Wy w sztafecie robicie :evil_lol: A ja tu samiusieńki :shake: Jakiś chochlik mi podmienia literki "czy coś" ma być oczywiście:diabloti: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 oczywiście "czy coś":diabloti: a sztafety są fajne:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']oczywiście "czy coś":diabloti: a sztafety są fajne:evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: I ciągle się dziwisz Asiorce??:razz: Dwie na jedną??:shake: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [B]Agniest[/B] - a Ty się tak nie opychaj, tylko powiedz coś :razz: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']:evil_lol: :evil_lol: I ciągle się dziwisz Asiorce??:razz: Dwie na jedną??:shake:[/quote] my z Asiorką się jakoś dogadamy:diabloti:, ona tylko wpada, albo przeleci z prędkością swiatła i już:diabloti:;) Agniest pewnie nadrabia zaległości:p Ps, chyba sobie muszę zmienić banerek:razz: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']my z Asiorką się jakoś dogadamy:diabloti:, ona tylko wpada, albo przeleci z prędkością swiatła i już:diabloti:;) Agniest pewnie nadrabia zaległości:p Ps, chyba sobie muszę zmienić banerek:razz:[/quote] Asiorka jest pazerna :evil_lol: Biedna ta Agniest :p Na jaki? Z pluszakami?? :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 tylko nie wiem czy z misiem czy ze słoniem:p:diabloti: ja na jakiś czas spadam, mam informatyka na komputerze:cool3: Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Ok ja już zasiadam z druga kawką pozjadam okruszki! Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 ooooooooooooooo wyszły łabedzie na brzeg nad kanałem, lece dac chlebek :loveu: będę zaraz! Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']Jak Ci Aga pozwoli, to się częstuj, albo zostaniemy przy ptasim mleczku. No i jak tam po nocce?:cool3:[/quote] czy ktos coś wspomniał o ptasim mleczku ????:cool3: bo tak siakoś mi cos zadźwięczało..... Quote
Asior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']my z Asiorką się jakoś dogadamy:diabloti:, ona tylko wpada, albo przeleci z prędkością swiatła i już:diabloti:;)[/quote] nooo Imbirka pewnie że tak.... to ja dziś biorę od pasa w dół, a jutro zamianka:diabloti: [quote name='Danusia12']Asiorka jest pazerna :evil_lol: Biedna ta Agniest :p [/quote] sameś jest pazerny :mad: pfffffffffffffffffff a tak wogóle Imbirka, to co my se zamówimy od menrzusia na walem tynki ???? Quote
Recommended Posts