apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']hahahahahahahahahaaa! :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a co nie?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a co nie?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie no tak... A nie? :cool3: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Nie no tak... A nie? :cool3:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to przeca oczywiste że tak.....dlatego nie rozumiem tego hihotu:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pogadali i poszli :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon']:loveu:witaneczko[/quote] bry wieczorek :loveu: [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]pogadali i poszli :hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] ja sem jest tu :roll:......czeeeeeść :multi: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Spieszę donieść niektóry zniecierpliwionym i tęskniącym, że u mnie wiosna już nie kica na horyzoncie, tylko wali drzwiami i oknami :evil_lol: Wczoraj taka fotkę cyknąłem (jest złej jakości, bo robiona z dużej odległości, ale do celów informacyjnych się nadaje ;)) [IMG]http://img11.imageshack.us/img11/2106/obraz619a.jpg[/IMG] Przebiśniegi już mają białe główki :multi: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:u nas jeszcze nie widać wiosny :shake: chociaż coś zaczyna się dziać bo pada deszcz:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:cool1:u nas jeszcze nie widać wiosny :shake: chociaż coś zaczyna się dziać bo pada deszcz:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Za to u nas zawsze trochę wcześniej to wszystko sie rozpuszcza. Jeszcze parę dni :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iv_']Sześć :multi: :loveu::loveu: te przebiśniegi to chyba dla mnie :multi: :multi: no bo ile można czekać i czekać na tą wiosnę :roll: U mnie jeszcze nie widać żadnych kfiatuszków, bo jest śnieg, a dzisiaj cały dzień padał deszcz :roll: do kitu taka pogoda :shake: wszystkie kości mnie rwą :roll:[/quote] Nie patrz tak pesymistycznie - pomyśl sobie raczej, że dobrze że pada - w lecie będzie co pić :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Sześć :multi: :loveu::loveu: te przebiśniegi to chyba dla mnie :multi: :multi: no bo ile można czekać i czekać na tą wiosnę :roll: U mnie jeszcze nie widać żadnych kfiatuszków, bo jest śnieg, a dzisiaj cały dzień padał deszcz :roll: do kitu taka pogoda :shake: wszystkie kości mnie rwą :roll: Quote
shirrrapeira Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Znowu miałam problem z podpisem, ale mam nadzieję, że teraz już jest regulaminowy... Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='shirrrapeira']Znowu miałam problem z podpisem, ale mam nadzieję, że teraz już jest regulaminowy...[/quote] Niestety, ale wciąż nie jest :shake: - albo jedno, albo drugie....albo coś na linka zamienić Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iv_']jak patrzeć optymistycznie, jak wszystko boli :crazyeye: od takiej pogody :eviltong:[/quote] Chciałaś wiosny? To musisz jakoś to przeżyć :p :glaszcze: Quote
Iv_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie patrz tak pesymistycznie - pomyśl sobie raczej, że dobrze że pada - w lecie będzie co pić :evil_lol:[/quote] jak patrzeć optymistycznie, jak wszystko boli :crazyeye: od takiej pogody :eviltong: Quote
shirrrapeira Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Wiecie co normalnie zaraz mnie coś trafi nie mogę skopiować nazwy swojego tematu, bo pisze, że mam niecenzuralne słowo. Kochane, piękne. Jakie to jest niecenzuralne słowo. A i do tego nie mogę zmienić tytułu wątku, pomocy. Quote
shirrrapeira Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/oskar-axel-dwa-piekne-kochan*****-26761/#post1780456"]:angryy: [/URL] Quote
Bila Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ha:multi:, jestem pierwsza:multi:. dzień doberek wszystkim, którzy przyjdą:loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Siem druga melduję! Dooooberek :loveu: Quote
Iv_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jestem trzecia :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Sześć Kochani :cool1::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']A co to za konkurs o którym nic nie wiem? :razz: Witanko poranne dziewczęta :multi::loveu::loveu::loveu:[/quote] A czy Ty musisz wiedzieć o wszystkich konkursach, które odbywają się w Twojej galerii? :evil_lol: Buziol na doberek! :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 A co to za konkurs o którym nic nie wiem? :razz: Witanko poranne dziewczęta :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']No właśnie dlatego powinienem mieć chociaż mgliste pojęcie o co chodzi :evil_lol: Cmokas na dobry :loveu:[/quote] Mgliste pojęcie..... Hmmmm... To mgliście mówię Ci, że nie musisz mieć mglistego pojęcia :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='shirrrapeira'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/oskar-axel-dwa-piekne-kochan*****-26761/#post1780456"]:angryy: [/URL][/quote] Nie złość się - złość piękności szkodzi :lol:......napisz do którejś modki ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']To chociaż powiedz jaka jest klasyfikacja medalowa :evil_lol:[/quote] hmmmmm... Niech no pomyślę... Miejsce 1- Bila- * Miejsce 2- Iza- * Miejsce 3- Iv- * *- dopisać wg uznania :evil_lol: Quote
Recommended Posts