Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie no tak... A nie? :cool3:[/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to przeca oczywiste że tak.....dlatego nie rozumiem tego hihotu:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']:loveu:witaneczko[/quote]
bry wieczorek :loveu:
[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]pogadali i poszli :hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote]

ja sem jest tu :roll:......czeeeeeść :multi:

Posted

Spieszę donieść niektóry zniecierpliwionym i tęskniącym, że u mnie wiosna już nie kica na horyzoncie, tylko wali drzwiami i oknami :evil_lol:
Wczoraj taka fotkę cyknąłem (jest złej jakości, bo robiona z dużej odległości, ale do celów informacyjnych się nadaje ;))

[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/2106/obraz619a.jpg[/IMG]

Przebiśniegi już mają białe główki :multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:cool1:u nas jeszcze nie widać wiosny :shake: chociaż coś zaczyna się dziać bo pada deszcz:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Za to u nas zawsze trochę wcześniej to wszystko sie rozpuszcza. Jeszcze parę dni :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']Sześć :multi: :loveu::loveu:

te przebiśniegi to chyba dla mnie :multi: :multi: no bo ile można czekać i czekać na tą wiosnę :roll: U mnie jeszcze nie widać żadnych kfiatuszków, bo jest śnieg, a dzisiaj cały dzień padał deszcz :roll: do kitu taka pogoda :shake: wszystkie kości mnie rwą :roll:[/quote]
Nie patrz tak pesymistycznie - pomyśl sobie raczej, że dobrze że pada - w lecie będzie co pić :evil_lol:

Posted

Sześć :multi: :loveu::loveu:

te przebiśniegi to chyba dla mnie :multi: :multi: no bo ile można czekać i czekać na tą wiosnę :roll: U mnie jeszcze nie widać żadnych kfiatuszków, bo jest śnieg, a dzisiaj cały dzień padał deszcz :roll: do kitu taka pogoda :shake: wszystkie kości mnie rwą :roll:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Znowu miałam problem z podpisem, ale mam nadzieję, że teraz już jest regulaminowy...[/quote]
Niestety, ale wciąż nie jest :shake: - albo jedno, albo drugie....albo coś na linka zamienić

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie patrz tak pesymistycznie - pomyśl sobie raczej, że dobrze że pada - w lecie będzie co pić :evil_lol:[/quote]
jak patrzeć optymistycznie, jak wszystko boli :crazyeye: od takiej pogody :eviltong:

Posted

Wiecie co normalnie zaraz mnie coś trafi nie mogę skopiować nazwy swojego tematu, bo pisze, że mam niecenzuralne słowo. Kochane, piękne. Jakie to jest niecenzuralne słowo. A i do tego nie mogę zmienić tytułu wątku, pomocy.

Posted

[quote name='Menrzuś']A co to za konkurs o którym nic nie wiem? :razz:

Witanko poranne dziewczęta :multi::loveu::loveu::loveu:[/quote]

A czy Ty musisz wiedzieć o wszystkich konkursach, które odbywają się w Twojej galerii? :evil_lol:

Buziol na doberek! :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']No właśnie dlatego powinienem mieć chociaż mgliste pojęcie o co chodzi :evil_lol:

Cmokas na dobry :loveu:[/quote]

Mgliste pojęcie..... Hmmmm... To mgliście mówię Ci, że nie musisz mieć mglistego pojęcia :diabloti:

Posted

[quote name='shirrrapeira'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/oskar-axel-dwa-piekne-kochan*****-26761/#post1780456"]:angryy:
[/URL][/quote]
Nie złość się - złość piękności szkodzi :lol:......napisz do którejś modki ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']To chociaż powiedz jaka jest klasyfikacja medalowa :evil_lol:[/quote]

hmmmmm... Niech no pomyślę...

Miejsce 1- Bila- *
Miejsce 2- Iza- *
Miejsce 3- Iv- *

*- dopisać wg uznania

:evil_lol: