Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Sem wypraszam! Ja nie paraduję wpół goła po ulicy! :evil_lol:[/quote] No dobra - na wpół ubrana :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B].....no wiesz a po co.........się wykruszy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja tez nie :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :mdleje::mdleje: No popatrz - jest następna rzecz co nas łączy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaaaaa... Piknie! :roll:[/quote] Nooooooo.....ten morderczy wzrok powala :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='apple'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Kochani muszę śmigać..........całuję was mocno i lece..... paaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Czymnij się ciepłoooooooo :multi::loveu:.......i uważaj na spadające sople:roll: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iv_']:cool3: skoro świt mi sie udało :evil_lol: zastałam jeszcze Was tu trzeszczących jak radyjka :eviltong: :multi: :loveu:[/quote] A przypadkiem nie zachorzałaś, że tak spać nie mogłaś? :crazyeye: Ustaw inaczej antenkę, to nie będzie trzeszczało :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty? Tajemnice przede mną masz?:motz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooo gapciu:loveu:........wszystko trzeba Ci przypominać...ehhhh:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To już zahacza o masochizm:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No muszę jakoweś mieć, bo przecież "na golasa" nie będę paradował :evil_lol: Z rana słabo mi się kumka :oops: Ale z czyjej strony? :razz: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]NIE PLOTY TYLKO MOJE WŁASNE OBSERWACJE BADAWCZE! WYPRASZAM SOBIE!:obrazic::obrazic::obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jesssoooo lece już....nie zagadujcie mnie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jakie to są obserwacje.....przecież tu same Lelyje są :evil_lol: A śmigaj już :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Menrzuś']A przypadkiem nie zachorzałaś, że tak spać nie mogłaś? :crazyeye: Ustaw inaczej antenkę, to nie będzie trzeszczało :eviltong::evil_lol:[/quote] kpij sobie kpij :mad: bycie przy kompie nie jest równoznaczne z tym, że się dopiero wstało :eviltong: wstałam rano :roll: ale musiałam zajmować się takimi domowymi głupotami :roll: Na to "trzeszczenie" żadne ustawianie antenek nie pomoże :shake:, bo i tak będzie trzeszczeć, tak już macie - trzeszczycie :p :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iv_']kpij sobie kpij :mad: bycie przy kompie nie jest równoznaczne z tym, że się dopiero wstało :eviltong: wstałam rano :roll: ale musiałam zajmować się takimi domowymi głupotami :roll: Na to "trzeszczenie" żadne ustawianie antenek nie pomoże :shake:, bo i tak będzie trzeszczeć, tak już macie - trzeszczycie :p :diabloti:[/quote] A ja myślałem, że pierwsze co po powstaniu z łóżka robisz, to wchodzisz tutaj :-(:-( W tym trzeszczeniu to ostatnia nie jesteś :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Korzystanie z serwisu charakteryzującego sie prostotą obsługi nie jest objawem "blondynizmu" :eviltong:[/quote] to ja nie mam "blondynizmu" w sobie wg Ciebie? huraaaaaaaaaaaaaa:multi: :multi: :multi: :multi::multi: :p Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iv_']to ja nie mam "blondynizmu" w sobie wg Ciebie? huraaaaaaaaaaaaaa:multi: :multi: :multi: :multi::multi: :p[/quote] A czy ja kiedykolwiek takie cUś stwierdziłem?:crazyeye: Quote
Iv_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Menrzuś']A czy ja kiedykolwiek takie cUś stwierdziłem?:crazyeye:[/quote] nigdy :p [SIZE=1]ja tylko pytałam o ten konkretny przypadek[/SIZE] :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iv_']nigdy :p [SIZE=1]ja tylko pytałam o ten konkretny przypadek[/SIZE] :eviltong:[/quote] Jakbym nawet tak myslał w tym konkretnym przypadku, to sam bym wyszedł na "blondyniarza" :evil_lol: Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Jakbym nawet tak myslał w tym konkretnym przypadku, to sam bym wyszedł na "blondyniarza" :evil_lol:[/quote] Nie dość, że babiarz, to jeszcze blondyniarz? Ups ;) Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']Nie dość, że babiarz, to jeszcze blondyniarz? Ups ;)[/quote] Ależ Ty jesteś czujna :evil_lol: [SIZE=4]Czuję się podglądaaaaaaanyyyyyy :placz::placz:[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']Nie dość, że babiarz, to jeszcze blondyniarz? Ups ;)[/quote] :crazyeye: ale teraz pojechałaś :p babiarz :diabloti: blondyniarz :diabloti: uuuuuu :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :roll: [SIZE=1]ale ja nie zgadzam się z tym stwierdzeniem [/SIZE]:eviltong: [SIZE=1]mam inne zdanie :p[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye: ale teraz pojechałaś :p babiarz :diabloti: blondyniarz :diabloti: uuuuuu :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :roll: [SIZE=1]ale ja nie zgadzam się z tym stwierdzeniem [/SIZE]:eviltong: [SIZE=1]mam inne zdanie :p[/SIZE][/quote] Sama widzisz jakie tutaj mają o mnie zdanie :placz::placz::placz: Idę se na spacerki :placz: Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Sama widzisz jakie tutaj mają o mnie zdanie :placz::placz::placz: Idę se na spacerki :placz:[/quote] Nie oszukujmy się, zobacz, jak baby ciągną do Ciebie, pełna bab galeria ;) To chyba dobrze? :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Sama widzisz jakie tutaj mają o mnie zdanie :placz::placz::placz: Idę se na spacerki :placz:[/quote] nie mają, a ma :p jesteś naszym kochanym Rodzyneczkiem :loveu: i nie beksaj mi się tutaj :glaszcze: :razz: Miłego spacerkowania :loveu: :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']Nie oszukujmy się, zobacz, jak baby ciągną do Ciebie, pełna bab galeria ;) To chyba dobrze? :diabloti:[/quote] A co ja na to poradzę, że to "babskie" forum i facetów jest jak na lekarstwo :roll: A nie narzekam ;):evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']Nie oszukujmy się, zobacz, jak [B]baby[/B] ciągną do Ciebie, pełna [B]bab[/B] galeria ;) To chyba dobrze? :diabloti:[/quote] nie jestem[B] babą[/B] :roll: jestem [B][SIZE=3]kobietą[/SIZE][/B] :p Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iv_']nie mają, a ma :p jesteś naszym kochanym Rodzyneczkiem :loveu: i nie beksaj mi się tutaj :glaszcze: :razz: Miłego spacerkowania :loveu: :multi: :loveu:[/quote] Aaaaaa......czyli mówisz, że ta ONA, to jest ta jeNdza? :evil_lol: Lecę.....paaaaaaaaaaaaaa :loveu::hand: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iv_']nie jestem[B] babą[/B] :roll: jestem [B][SIZE=3]kobietą[/SIZE][/B] :p[/quote] .....a kobieta, to brzmi dumnie :razz::p Quote
Iv_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Aaaaaa......czyli mówisz, że ta ONA, to jest ta jeNdza? :evil_lol: Lecę.....paaaaaaaaaaaaaa :loveu::hand:[/quote] :roll: no wiesz, w zasadzie to wszystkie tutaj z nas są jeNdze :evil_lol: tylko jednego dnia w tym przoduje ta, albo ta :razz: dzisiaj jest jeNdzą nr 1 jbk :p :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Menrzuś'].....a kobieta, to brzmi dumnie :razz::p[/quote] nigdy nie pozwalam mówić na kobiety "baby" :p ani w świecie realnym, ani virtualnym :mad: Jestem kobietą w pełnym tego słowa znaczeniu :multi: :razz: Quote
Recommended Posts