Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B].....no wiesz a po co.........się wykruszy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja tez nie :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
:mdleje::mdleje:

No popatrz - jest następna rzecz co nas łączy :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Kochani muszę śmigać..........całuję was mocno i lece..... paaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Czymnij się ciepłoooooooo :multi::loveu:.......i uważaj na spadające sople:roll:

Posted

[quote name='Iv_']:cool3: skoro świt mi sie udało :evil_lol:
zastałam jeszcze Was tu trzeszczących jak radyjka :eviltong: :multi: :loveu:[/quote]
A przypadkiem nie zachorzałaś, że tak spać nie mogłaś? :crazyeye:

Ustaw inaczej antenkę, to nie będzie trzeszczało :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty? Tajemnice przede mną masz?:motz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooo gapciu:loveu:........wszystko trzeba Ci przypominać...ehhhh:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To już zahacza o masochizm:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No muszę jakoweś mieć, bo przecież "na golasa" nie będę paradował :evil_lol:

Z rana słabo mi się kumka :oops:

Ale z czyjej strony? :razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]NIE PLOTY TYLKO MOJE WŁASNE OBSERWACJE BADAWCZE! WYPRASZAM SOBIE!:obrazic::obrazic::obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jesssoooo lece już....nie zagadujcie mnie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Jakie to są obserwacje.....przecież tu same Lelyje są :evil_lol:

A śmigaj już :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']A przypadkiem nie zachorzałaś, że tak spać nie mogłaś? :crazyeye:

Ustaw inaczej antenkę, to nie będzie trzeszczało :eviltong::evil_lol:[/quote]
kpij sobie kpij :mad: bycie przy kompie nie jest równoznaczne z tym, że się dopiero wstało :eviltong:
wstałam rano :roll: ale musiałam zajmować się takimi domowymi głupotami :roll:
Na to "trzeszczenie" żadne ustawianie antenek nie pomoże :shake:, bo i tak będzie trzeszczeć, tak już macie - trzeszczycie :p :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']kpij sobie kpij :mad: bycie przy kompie nie jest równoznaczne z tym, że się dopiero wstało :eviltong:
wstałam rano :roll: ale musiałam zajmować się takimi domowymi głupotami :roll:
Na to "trzeszczenie" żadne ustawianie antenek nie pomoże :shake:, bo i tak będzie trzeszczeć, tak już macie - trzeszczycie :p :diabloti:[/quote]
A ja myślałem, że pierwsze co po powstaniu z łóżka robisz, to wchodzisz tutaj :-(:-(

W tym trzeszczeniu to ostatnia nie jesteś :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Korzystanie z serwisu charakteryzującego sie prostotą obsługi nie jest objawem "blondynizmu" :eviltong:[/quote]
to ja nie mam "blondynizmu" w sobie wg Ciebie? huraaaaaaaaaaaaaa:multi: :multi: :multi: :multi::multi: :p

Posted

[quote name='Iv_']to ja nie mam "blondynizmu" w sobie wg Ciebie? huraaaaaaaaaaaaaa:multi: :multi: :multi: :multi::multi: :p[/quote]
A czy ja kiedykolwiek takie cUś stwierdziłem?:crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']A czy ja kiedykolwiek takie cUś stwierdziłem?:crazyeye:[/quote]
nigdy :p
[SIZE=1]ja tylko pytałam o ten konkretny przypadek[/SIZE] :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']nigdy :p
[SIZE=1]ja tylko pytałam o ten konkretny przypadek[/SIZE] :eviltong:[/quote]
Jakbym nawet tak myslał w tym konkretnym przypadku, to sam bym wyszedł na "blondyniarza" :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jakbym nawet tak myslał w tym konkretnym przypadku, to sam bym wyszedł na "blondyniarza" :evil_lol:[/quote]

Nie dość, że babiarz, to jeszcze blondyniarz? Ups ;)

Posted

[quote name='jbk']Nie dość, że babiarz, to jeszcze blondyniarz? Ups ;)[/quote]
Ależ Ty jesteś czujna :evil_lol:

[SIZE=4]Czuję się podglądaaaaaaanyyyyyy :placz::placz:[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
:evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Nie dość, że babiarz, to jeszcze blondyniarz? Ups ;)[/quote]
:crazyeye: ale teraz pojechałaś :p
babiarz :diabloti:
blondyniarz :diabloti:
uuuuuu :cool3: :evil_lol: :evil_lol:
:roll:

[SIZE=1]ale ja nie zgadzam się z tym stwierdzeniem [/SIZE]:eviltong:
[SIZE=1]mam inne zdanie :p[/SIZE]

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: ale teraz pojechałaś :p
babiarz :diabloti:
blondyniarz :diabloti:
uuuuuu :cool3: :evil_lol: :evil_lol:
:roll:

[SIZE=1]ale ja nie zgadzam się z tym stwierdzeniem [/SIZE]:eviltong:
[SIZE=1]mam inne zdanie :p[/SIZE][/quote]
Sama widzisz jakie tutaj mają o mnie zdanie :placz::placz::placz:

Idę se na spacerki :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Sama widzisz jakie tutaj mają o mnie zdanie :placz::placz::placz:

Idę se na spacerki :placz:[/quote]

Nie oszukujmy się, zobacz, jak baby ciągną do Ciebie, pełna bab galeria ;) To chyba dobrze? :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Sama widzisz jakie tutaj mają o mnie zdanie :placz::placz::placz:

Idę se na spacerki :placz:[/quote]
nie mają, a ma :p
jesteś naszym kochanym Rodzyneczkiem :loveu: i nie beksaj mi się tutaj :glaszcze: :razz:

Miłego spacerkowania :loveu: :multi: :loveu:

Posted

[quote name='jbk']Nie oszukujmy się, zobacz, jak baby ciągną do Ciebie, pełna bab galeria ;) To chyba dobrze? :diabloti:[/quote]
A co ja na to poradzę, że to "babskie" forum i facetów jest jak na lekarstwo :roll:

A nie narzekam ;):evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Nie oszukujmy się, zobacz, jak [B]baby[/B] ciągną do Ciebie, pełna [B]bab[/B] galeria ;) To chyba dobrze? :diabloti:[/quote]
nie jestem[B] babą[/B] :roll: jestem [B][SIZE=3]kobietą[/SIZE][/B] :p

Posted

[quote name='Iv_']nie mają, a ma :p
jesteś naszym kochanym Rodzyneczkiem :loveu: i nie beksaj mi się tutaj :glaszcze: :razz:

Miłego spacerkowania :loveu: :multi: :loveu:[/quote]
Aaaaaa......czyli mówisz, że ta ONA, to jest ta jeNdza? :evil_lol:

Lecę.....paaaaaaaaaaaaaa :loveu::hand:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaaaa......czyli mówisz, że ta ONA, to jest ta jeNdza? :evil_lol:

Lecę.....paaaaaaaaaaaaaa :loveu::hand:[/quote]
:roll: no wiesz, w zasadzie to wszystkie tutaj z nas są jeNdze :evil_lol: tylko jednego dnia w tym przoduje ta, albo ta :razz: dzisiaj jest jeNdzą nr 1 jbk :p :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś'].....a kobieta, to brzmi dumnie :razz::p[/quote]
nigdy nie pozwalam mówić na kobiety "baby" :p ani w świecie realnym, ani virtualnym :mad:
Jestem kobietą w pełnym tego słowa znaczeniu :multi: :razz: