Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czyli jednak coś oni zwężyli....ufff a już myslałam ze mi doopa urosła:roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Rodzyneczku:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
A co ma wymiar Twojego odwłoka do działania forum? :crazyeye:

Witaj Renetko :loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']A co ma wymiar Twojego odwłoka do działania forum? :crazyeye:

Witaj Renetko :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bo jakoś tak ciasno sie zrobiło jak wlazłam i siem ocieram to tu to tam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Śmi zasłodził tera:oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo jakoś tak ciasno sie zrobiło jak wlazłam i siem ocieram to tu to tam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Śmi zasłodził tera:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Musi przecież być miejsce na reklamy :shake:

.....a co będziesz kawkę gorzką piła :razz::razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Musi przecież być miejsce na reklamy :shake:

.....a co będziesz kawkę gorzką piła :razz::razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]niestety...atakuja z każdej strony:shake:

Zawsze gorzką piję -zapomniałeś?:eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]niestety...atakuja z każdej strony:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zawsze gorzką piję -zapomniałeś?:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Przynajmniej tych latających nie ma.....na razie ;)

:mdleje:.......przecież nasłodziłem, a nie nacukrzyłem :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przynajmniej tych latających nie ma.....na razie ;)

:mdleje:.......przecież nasłodziłem, a nie nacukrzyłem :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Moze odleciały:razz:

A to jest jakaś różnica?:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bo jakoś tak ciasno sie zrobiło jak wlazłam i siem ocieram to tu to tam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Śmi zasłodził tera:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:evil_lol::evil_lol:
czyli ze wzrokiem u mnie też OK :evil_lol: .....bo przez chwilę miałam wątpliwości :roll:

CZEEEEEEŚŚŚŚĆĆĆĆĆ KOOOOOOCHANIIIIII :multi: :multi:

ale nas zasypało..;)

Posted

[quote name='Agniest']:evil_lol::evil_lol:
czyli ze wzrokiem u mnie też OK :evil_lol: .....bo przez chwilę miałam wątpliwości :roll:

ale nas zasypało..;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No u mnie normalnie zaspy jak w górach:crazyeye: Cztery dni bez przerwy sypało:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Moze odleciały:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A to jest jakaś różnica?:roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Może Ci "mądrzejsi od reszty" zrozumieli, że te latające bardziej wkurzają niż reklamują? :roll:

Ranek to nie jest Twoja najlepsza pora :glaszcze:........................:diabloti:

Posted

[quote name='Agniest']:evil_lol::evil_lol:

ale nas zasypało..;)[/quote]
To tak, żebyśmy się nie nudzili - zmiany, zmiany, zmiany :evil_lol:

Czeeeeeeeeść Kochanaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='Menrzuś']Może Ci "mądrzejsi od reszty" zrozumieli, że te latające bardziej wkurzają niż reklamują? :roll:

Ranek to nie jest Twoja najlepsza pora :glaszcze:........................:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeeeee chyba nie.....ja jednak po dłuzszym zastanowieniu stwierdzam, że ich ponowne pojawienie się jest tylko kwestią czasu:roll:

Ehhhhhh no zważywszy że wczoraj padłam przed Monkiem to powinnam wymiatać dzisiaj...............a jednak:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeeeee chyba nie.....ja jednak po dłuzszym zastanowieniu stwierdzam, że ich ponowne pojawienie się jest tylko kwestią czasu:roll:

Ehhhhhh no zważywszy że wczoraj padłam przed Monkiem to powinnam wymiatać dzisiaj...............a jednak:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

już się pojawiły !!!!!

u mnie latają.....:roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeeeee chyba nie.....ja jednak po dłuzszym zastanowieniu stwierdzam, że ich ponowne pojawienie się jest tylko kwestią czasu:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ehhhhhh no zważywszy że wczoraj padłam przed Monkiem to powinnam wymiatać dzisiaj...............a jednak:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To wystarczy taki mały programik i już ich nie ma :diabloti:

To ten brak słonka :glaszcze:......ale jeszcze miesiąc, może półtora i wiosna będzie :razz::razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']To wystarczy taki mały programik i już ich nie ma :diabloti:

To ten brak słonka :glaszcze:......ale jeszcze miesiąc, może półtora i wiosna będzie :razz::razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaaaaaaaaaak?:diabloti:

Noooo ja juz bym chciała..............:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaaaaaaaaaaaaak?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooo ja juz bym chciała..............:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Nooooooooooo :diabloti:

"Chciałabym.....chciaaaaała....." lalalllaa :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nooooooooooo :diabloti:

"Chciałabym.....chciaaaaała....." lalalllaa :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooooo:razz::diabloti:

Idź na całość! Idź na całość!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooooo:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Idź na całość! Idź na całość!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Tzn co? Mam okno otworzyć? :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tzn co? Mam okno otworzyć? :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co sąsiadom żałujesz?[/B][B]
No spiewaj! NOOOO!:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No co sąsiadom żałujesz?[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No spiewaj! NOOOO!:roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
A co to - Eurowizja...cycUś takiego? :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A co to - Eurowizja...cycUś takiego? :eviltong::evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj nie bądź taki skromny.......nic tylko ten talent w domu ukrywasz.....UJAWNIJ SIĘ:evil_lol:

No nic muszę spadać bo u mnie zaczęło sypać tak ze świata nie widać. Więc czas by było iśc do sklepu póki trasy przejezdne są:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj nie bądź taki skromny.......nic tylko ten talent w domu ukrywasz.....UJAWNIJ SIĘ:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic muszę spadać bo u mnie zaczęło sypać tak ze świata nie widać. Więc czas by było iśc do sklepu póki trasy przejezdne są:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A tam - wstydam się :oops:;)

U mnie też w nocy były największe tej zimy opady śniegu. Psy rano szalały i napewno zaraz mnie do lasu zaciągną :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A tam - wstydam się :oops:;)

U mnie też w nocy były największe tej zimy opady śniegu. Psy rano szalały i napewno zaraz mnie do lasu zaciągną :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj przestań z tym stydaniem....tutaj sami swoi:evil_lol:

No to smigaj.....niech się psy pocieszą;)
Tylko na paluchy uważaj:razz::diabloti:

A ja klikne wieczorkiem w wiadomej sprawie;)
[/B][/COLOR][/FONT]