Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czyli jednak coś oni zwężyli....ufff a już myslałam ze mi doopa urosła:roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Rodzyneczku:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A co ma wymiar Twojego odwłoka do działania forum? :crazyeye: Witaj Renetko :loveu: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']A co ma wymiar Twojego odwłoka do działania forum? :crazyeye: Witaj Renetko :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bo jakoś tak ciasno sie zrobiło jak wlazłam i siem ocieram to tu to tam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Śmi zasłodził tera:oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo jakoś tak ciasno sie zrobiło jak wlazłam i siem ocieram to tu to tam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Śmi zasłodził tera:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Musi przecież być miejsce na reklamy :shake: .....a co będziesz kawkę gorzką piła :razz::razz: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']Musi przecież być miejsce na reklamy :shake: .....a co będziesz kawkę gorzką piła :razz::razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]niestety...atakuja z każdej strony:shake: Zawsze gorzką piję -zapomniałeś?:eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]niestety...atakuja z każdej strony:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zawsze gorzką piję -zapomniałeś?:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Przynajmniej tych latających nie ma.....na razie ;) :mdleje:.......przecież nasłodziłem, a nie nacukrzyłem :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']Przynajmniej tych latających nie ma.....na razie ;) :mdleje:.......przecież nasłodziłem, a nie nacukrzyłem :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Moze odleciały:razz: A to jest jakaś różnica?:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bo jakoś tak ciasno sie zrobiło jak wlazłam i siem ocieram to tu to tam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Śmi zasłodził tera:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol: czyli ze wzrokiem u mnie też OK :evil_lol: .....bo przez chwilę miałam wątpliwości :roll: CZEEEEEEŚŚŚŚĆĆĆĆĆ KOOOOOOCHANIIIIII :multi: :multi: ale nas zasypało..;) Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Agniest']:evil_lol::evil_lol: czyli ze wzrokiem u mnie też OK :evil_lol: .....bo przez chwilę miałam wątpliwości :roll: CZEEEEEEŚŚŚŚĆĆĆĆĆ KOOOOOOCHANIIIIII :multi: :multi: ale nas zasypało..;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No u mnie normalnie zaspy jak w górach:crazyeye: Cztery dni bez przerwy sypało:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Moze odleciały:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A to jest jakaś różnica?:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Może Ci "mądrzejsi od reszty" zrozumieli, że te latające bardziej wkurzają niż reklamują? :roll: Ranek to nie jest Twoja najlepsza pora :glaszcze:........................:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Agniest']:evil_lol::evil_lol: czyli ze wzrokiem u mnie też OK :evil_lol: .....bo przez chwilę miałam wątpliwości :roll: CZEEEEEEŚŚŚŚĆĆĆĆĆ KOOOOOOCHANIIIIII :multi: :multi: ale nas zasypało..;)[/quote] To tak, żebyśmy się nie nudzili - zmiany, zmiany, zmiany :evil_lol: Czeeeeeeeeść Kochanaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::sweetCyb::sweetCyb: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']Może Ci "mądrzejsi od reszty" zrozumieli, że te latające bardziej wkurzają niż reklamują? :roll: Ranek to nie jest Twoja najlepsza pora :glaszcze:........................:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeeeee chyba nie.....ja jednak po dłuzszym zastanowieniu stwierdzam, że ich ponowne pojawienie się jest tylko kwestią czasu:roll: Ehhhhhh no zważywszy że wczoraj padłam przed Monkiem to powinnam wymiatać dzisiaj...............a jednak:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeeeee chyba nie.....ja jednak po dłuzszym zastanowieniu stwierdzam, że ich ponowne pojawienie się jest tylko kwestią czasu:roll: Ehhhhhh no zważywszy że wczoraj padłam przed Monkiem to powinnam wymiatać dzisiaj...............a jednak:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] już się pojawiły !!!!! u mnie latają.....:roll: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeeeee chyba nie.....ja jednak po dłuzszym zastanowieniu stwierdzam, że ich ponowne pojawienie się jest tylko kwestią czasu:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ehhhhhh no zważywszy że wczoraj padłam przed Monkiem to powinnam wymiatać dzisiaj...............a jednak:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To wystarczy taki mały programik i już ich nie ma :diabloti: To ten brak słonka :glaszcze:......ale jeszcze miesiąc, może półtora i wiosna będzie :razz::razz: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Agniest']już się pojawiły !!!!! u mnie latają.....:roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]U mnie nie ma:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Agniest']już się pojawiły !!!!! u mnie latają.....:roll:[/quote] Tobie latają tak za karę.......musisz swoją zaległą porcję zobaczyć :evil_lol: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']To wystarczy taki mały programik i już ich nie ma :diabloti: To ten brak słonka :glaszcze:......ale jeszcze miesiąc, może półtora i wiosna będzie :razz::razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaaaaaaaaaak?:diabloti: Noooo ja juz bym chciała..............:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']Tobie latają tak za karę.......musisz swoją zaległą porcję zobaczyć :evil_lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaaaaaaaaaaaaak?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooo ja juz bym chciała..............:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nooooooooooo :diabloti: "Chciałabym.....chciaaaaała....." lalalllaa :evil_lol: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']Nooooooooooo :diabloti: "Chciałabym.....chciaaaaała....." lalalllaa :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooooo:razz::diabloti: Idź na całość! Idź na całość!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooooo:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Idź na całość! Idź na całość!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Tzn co? Mam okno otworzyć? :evil_lol: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']Tzn co? Mam okno otworzyć? :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co sąsiadom żałujesz?[/B][B] No spiewaj! NOOOO!:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No co sąsiadom żałujesz?[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No spiewaj! NOOOO!:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A co to - Eurowizja...cycUś takiego? :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']A co to - Eurowizja...cycUś takiego? :eviltong::evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj nie bądź taki skromny.......nic tylko ten talent w domu ukrywasz.....UJAWNIJ SIĘ:evil_lol: No nic muszę spadać bo u mnie zaczęło sypać tak ze świata nie widać. Więc czas by było iśc do sklepu póki trasy przejezdne są:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj nie bądź taki skromny.......nic tylko ten talent w domu ukrywasz.....UJAWNIJ SIĘ:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic muszę spadać bo u mnie zaczęło sypać tak ze świata nie widać. Więc czas by było iśc do sklepu póki trasy przejezdne są:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A tam - wstydam się :oops:;) U mnie też w nocy były największe tej zimy opady śniegu. Psy rano szalały i napewno zaraz mnie do lasu zaciągną :evil_lol: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']A tam - wstydam się :oops:;) U mnie też w nocy były największe tej zimy opady śniegu. Psy rano szalały i napewno zaraz mnie do lasu zaciągną :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj przestań z tym stydaniem....tutaj sami swoi:evil_lol: No to smigaj.....niech się psy pocieszą;) Tylko na paluchy uważaj:razz::diabloti: A ja klikne wieczorkiem w wiadomej sprawie;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts