Alicja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wymiana zdań [url]http://img15.imageshack.us/img15/3076/obraz506aqw0.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [url]http://img13.imageshack.us/img13/4615/obraz497aqf5.jpg[/url] błehehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:on jest uroczy :loveu::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Tym chytem za łapę? :razz:[/quote] noooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='evaxon'][URL]http://img13.imageshack.us/img13/4615/obraz497aqf5.jpg[/URL] błehehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:on jest uroczy :loveu::evil_lol:[/quote] Tym chytem za łapę? :razz: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wymiana zdań[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://img15.imageshack.us/img15/3076/obraz506aqw0.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Straszliwie Gacor wygląda....nieprawdaż? :evil_lol: Normalnie jakby jatka w domu była :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Zadziora z niego straszliwy......ciągle jakieś zaczepki szuka:evil_lol:[/quote] młody glupi nie wie co go czeka jak wqrzy Sylwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='evaxon']noooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Zadziora z niego straszliwy......ciągle jakieś zaczepki szuka:evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale Sylwa go gryzie ile wlezie, a on niczym sie nie przejmuje i dalej napiera :evil_lol:[/quote] taki wojownik mały :loveu::loveu::loveu:kuci kuci hahahaha Quote
Menrzuś Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='evaxon']młody glupi nie wie co go czeka jak wqrzy Sylwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ale Sylwa go gryzie ile wlezie, a on niczym sie nie przejmuje i dalej napiera :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale śmieszne :eviltong:......gorzej jest jak sobie za cel zabawy wybierze moją stopę :shake::evil_lol:[/quote] :grin: Tigra czasami tez ma takie odchyły :evil_lol: i łapie za nogawki jak sie idzie.... i musze przyznac ze nie jest to miłe :lol::lol::lol: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='evaxon']taki wojownik mały :loveu::loveu::loveu:kuci kuci hahahaha[/quote] Ale śmieszne :eviltong:......gorzej jest jak sobie za cel zabawy wybierze moją stopę :shake::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='evaxon']:grin: Tigra czasami tez ma takie odchyły :evil_lol: i łapie za nogawki jak sie idzie.... i musze przyznac ze nie jest to miłe :lol::lol::lol:[/quote] Nogawki to małe miki - ja mam łaskotki w stopach :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Nogawki to małe miki - ja mam łaskotki w stopach :diabloti:[/quote] hahaha kiedy Tigra robi to tak malo delikatnie ze od spotkania z podłoga dziala mnie milimetry Quote
e.v.a Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale Tigra to ma masę przynajmniej, a Gacor to taka mała pchła :evil_lol:[/quote] no to fakt :evil_lol: dobrze ze ucha ma duze to go widac :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='evaxon']hahaha kiedy Tigra robi to tak malo delikatnie ze od spotkania z podłoga dziala mnie milimetry[/quote] Ale Tigra to ma masę przynajmniej, a Gacor to taka mała pchła :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Menrzuś']To fakt - nawet jak próbuje podglądać to uszyska go zdradzają :diabloti: Śmigam już - ciekawych snów :hand::loveu:[/quote] :grin: tobie tez:loveu::hand: Quote
Menrzuś Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='evaxon']no to fakt :evil_lol: dobrze ze ucha ma duze to go widac :diabloti:[/quote] To fakt - nawet jak próbuje podglądać to uszyska go zdradzają :diabloti: Śmigam już - ciekawych snów :hand::loveu: Quote
Iv_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']Witam dziewczęta :multi::loveu: Nie dane mi było wejśc rano :shake:[/quote] Witaj Chłopczyku :cool1: :multi: :loveu: :razz: Quote
Iv_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cześć Dziewczynki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Menrzusiu! :p Chciałam się zapytać, dlaczego Sylwa taka GRUBA?! :mad: Buziol. Iza Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Iv_']Witaj Chłopczyku :cool1: :multi: :loveu: :razz:[/quote] ....chłopczę byłoby bardziej na miejscu :evil_lol: Witanko :multi::loveu: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem! o dziwo wszystko wygląda normalnie....podpucha jakaś czy cooo:roll: Hmmmmmm myślicie że jak ja za to złapie to się bardzo zdenerwuje:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [url]http://img17.imageshack.us/img17/2259/obraz498aww4.jpg[/url] Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! :p Chciałam się zapytać, dlaczego Sylwa taka GRUBA?! :mad: Buziol. Iza[/quote] Izuniu :multi: To wynika z przerysowania perspektywy :eviltong:....zresztą każda dziewczynka powinna miec tu i ówdzie jakiś wałeczek, a nie być zasuszonym patykiem :p Cmokas Menrzuś Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jestem! o dziwo wszystko wygląda normalnie....podpucha jakaś czy cooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmmmmm myślicie że jak ja za to złapie to się bardzo zdenerwuje:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B] [URL]http://img17.imageshack.us/img17/2259/obraz498aww4.jpg[/URL][/quote] Wygląda na to, że jednak jakoś to działa. Wąsko tylko się teraz tu zrobiło. Zobaczymy co jeszcze wymyślą :shake: Dzieńdoberek :loveu::multi: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']Wygląda na to, że jednak jakoś to działa. Wąsko tylko się teraz tu zrobiło. Zobaczymy co jeszcze wymyślą :shake: Dzieńdoberek :loveu::multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czyli jednak coś oni zwężyli....ufff a już myslałam ze mi doopa urosła:roll::oops: Witaj Rodzyneczku:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts