Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon'][URL]http://img13.imageshack.us/img13/4615/obraz497aqf5.jpg[/URL]
błehehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:on jest uroczy :loveu::evil_lol:[/quote]
Tym chytem za łapę? :razz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wymiana zdań[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://img15.imageshack.us/img15/3076/obraz506aqw0.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Straszliwie Gacor wygląda....nieprawdaż? :evil_lol: Normalnie jakby jatka w domu była :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zadziora z niego straszliwy......ciągle jakieś zaczepki szuka:evil_lol:[/quote]
młody glupi nie wie co go czeka jak wqrzy Sylwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']noooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Zadziora z niego straszliwy......ciągle jakieś zaczepki szuka:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale Sylwa go gryzie ile wlezie, a on niczym sie nie przejmuje i dalej napiera :evil_lol:[/quote]
taki wojownik mały :loveu::loveu::loveu:kuci kuci hahahaha

Posted

[quote name='evaxon']młody glupi nie wie co go czeka jak wqrzy Sylwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ale Sylwa go gryzie ile wlezie, a on niczym sie nie przejmuje i dalej napiera :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale śmieszne :eviltong:......gorzej jest jak sobie za cel zabawy wybierze moją stopę :shake::evil_lol:[/quote]
:grin: Tigra czasami tez ma takie odchyły :evil_lol: i łapie za nogawki jak sie idzie.... i musze przyznac ze nie jest to miłe :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='evaxon']taki wojownik mały :loveu::loveu::loveu:kuci kuci hahahaha[/quote]
Ale śmieszne :eviltong:......gorzej jest jak sobie za cel zabawy wybierze moją stopę :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:grin: Tigra czasami tez ma takie odchyły :evil_lol: i łapie za nogawki jak sie idzie.... i musze przyznac ze nie jest to miłe :lol::lol::lol:[/quote]
Nogawki to małe miki - ja mam łaskotki w stopach :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nogawki to małe miki - ja mam łaskotki w stopach :diabloti:[/quote]
hahaha kiedy Tigra robi to tak malo delikatnie ze od spotkania z podłoga dziala mnie milimetry

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale Tigra to ma masę przynajmniej, a Gacor to taka mała pchła :evil_lol:[/quote]
no to fakt :evil_lol: dobrze ze ucha ma duze to go widac :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']hahaha kiedy Tigra robi to tak malo delikatnie ze od spotkania z podłoga dziala mnie milimetry[/quote]
Ale Tigra to ma masę przynajmniej, a Gacor to taka mała pchła :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To fakt - nawet jak próbuje podglądać to uszyska go zdradzają :diabloti:

Śmigam już - ciekawych snów :hand::loveu:[/quote]
:grin:

tobie tez:loveu::hand:

Posted

[quote name='evaxon']no to fakt :evil_lol: dobrze ze ucha ma duze to go widac :diabloti:[/quote]
To fakt - nawet jak próbuje podglądać to uszyska go zdradzają :diabloti:

Śmigam już - ciekawych snów :hand::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Witam dziewczęta :multi::loveu:
Nie dane mi było wejśc rano :shake:[/quote]

Witaj Chłopczyku :cool1: :multi: :loveu: :razz:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem! o dziwo wszystko wygląda normalnie....podpucha jakaś czy cooo:roll:

Hmmmmmm myślicie że jak ja za to złapie to się bardzo zdenerwuje:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]
[url]http://img17.imageshack.us/img17/2259/obraz498aww4.jpg[/url]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! :p

Chciałam się zapytać, dlaczego Sylwa taka GRUBA?! :mad:

Buziol.

Iza[/quote]

Izuniu :multi:

To wynika z przerysowania perspektywy :eviltong:....zresztą każda dziewczynka powinna miec tu i ówdzie jakiś wałeczek, a nie być zasuszonym patykiem :p

Cmokas

Menrzuś

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jestem! o dziwo wszystko wygląda normalnie....podpucha jakaś czy cooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmmmmm myślicie że jak ja za to złapie to się bardzo zdenerwuje:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B]
[URL]http://img17.imageshack.us/img17/2259/obraz498aww4.jpg[/URL][/quote]
Wygląda na to, że jednak jakoś to działa. Wąsko tylko się teraz tu zrobiło. Zobaczymy co jeszcze wymyślą :shake:

Dzieńdoberek :loveu::multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wygląda na to, że jednak jakoś to działa. Wąsko tylko się teraz tu zrobiło. Zobaczymy co jeszcze wymyślą :shake:

Dzieńdoberek :loveu::multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czyli jednak coś oni zwężyli....ufff a już myslałam ze mi doopa urosła:roll::oops:

Witaj Rodzyneczku:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]