Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]I nie zapomnij o dedykacji:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] że niby Gacek podgryza Sylwę w miejsca intymne dla Ciebie? :crazyeye: :diabloti: Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to po co tytasz ja wiesz?:evil_lol: Przegladam filmiki na youtoube i szukam tego z Gackiem jak wpada do kuchni i robi hałas.....który to ?Bo nie mogę znaleźć:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No co.....każda dedykacja jest dobra:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Mało Ci filmiku pazeroto? :evil_lol: Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Myślisz, że ja pamiętam? Tam jest ponad 200 filmików :roll: Ale to gdzies tam z przodu To nr 022 :multi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahaha z głosem jest o niebo lepsze:evil_lol: BOMBA!!!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='apple']:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']:evil_lol::evil_lol: Mówiłem Ci ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem dlaczego ciagle zapominam że u ciebie słowo droższe od pieniędzy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to po co tytasz ja wiesz?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przegladam filmiki na youtoube i szukam tego z Gackiem jak wpada do kuchni i robi hałas.....który to ?Bo nie mogę znaleźć:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Myślisz, że ja pamiętam? Tam jest ponad 200 filmików :roll: Ale to gdzies tam z przodu To nr 022 :multi: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahaha z głosem jest o niebo lepsze:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]BOMBA!!!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :evil_lol::evil_lol: Mówiłem Ci ;) Quote
Iv_ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Bo tak zabrzmiało jakbyś była jakąś latawicą :diabloti:[/quote] no wiesz :roll: :roll: :roll: przed chwilą mnie wylottało :roll: ale latawicą nie jestem :shake: :mad: :eviltong: Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']To jeszcze 188 zobacz :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahaha Argon miał dość:evil_lol: Ale jakoś nr 109 to mój numer jeden:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Patrzcie - weszłam:crazyeye: i jeszcze mnie nie wylottało:crazyeye::crazyeye: Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Wiem przecież.....i dlatego takie miny zrobiłem :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Brawo! Mnie też....chyba mamy jakieś wtyki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Iv_']no wiesz :roll: :roll: :roll: przed chwilą mnie wylottało :roll: ale latawicą nie jestem :shake: :mad: :eviltong:[/quote] Wiem przecież.....i dlatego takie miny zrobiłem :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wiem dlaczego ciagle zapominam że u ciebie słowo droższe od pieniędzy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To jeszcze 188 zobacz :evil_lol: Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']No to zobacz "Przed spacerkiem" - 065[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To widziałam......Gacek zamyka stawkę.........rewelacja!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kochani smigam spać bo jutro nie wstanę.........mam nadzieje że rano Dogo będzie równie łaskawe jak dzisiaj...a jak nie to będę dręczyć przez gg:evil_lol: Dobrej nocki:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaa......109 to moje arcydzieło :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Baaardzo spokojny jestes jak na taka akcję:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Bila']Patrzcie - weszłam:crazyeye: i jeszcze mnie nie wylottało:crazyeye::crazyeye:[/quote] Szczęściara :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahaha Argon miał dość:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale jakoś nr 109 to mój numer jeden:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No to zobacz "Przed spacerkiem" - 065 Quote
Iv_ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Bila']Patrzcie - weszłam:crazyeye: i jeszcze mnie nie wylottało:crazyeye::crazyeye:[/quote] :cool3: poczekaj jeszcze wylotto :evil_lol: Cześć Biluś :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Taaaa......109 to moje arcydzieło :diabloti: Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Iv_']:roll: no i wylottało ją :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Menrzusia też:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Bila']Patrzcie - weszłam:crazyeye: i jeszcze mnie nie wylottało:crazyeye::crazyeye:[/quote] :roll: no i wylottało ją :roll: Quote
Iv_ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Widzę, że wszystkich wylottało :roll: to mnie nie pozostaje nic innego jak samej się wylottać tym razem :cool3: Dobrej nocki Wsiem :loveu: :multi: :loveu: Quote
e.v.a Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 czesc misie pysie :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts