Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]I nie zapomnij o dedykacji:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
że niby Gacek podgryza Sylwę w miejsca intymne dla Ciebie? :crazyeye:

:diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to po co tytasz ja wiesz?:evil_lol:

Przegladam filmiki na youtoube i szukam tego z Gackiem jak wpada do kuchni i robi hałas.....który to ?Bo nie mogę znaleźć:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Myślisz, że ja pamiętam? Tam jest ponad 200 filmików :roll:
Ale to gdzies tam z przodu

To nr 022 :multi:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahaha z głosem jest o niebo lepsze:evil_lol:

BOMBA!!!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']:evil_lol::evil_lol:
Mówiłem Ci ;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem dlaczego ciagle zapominam że u ciebie słowo droższe od pieniędzy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to po co tytasz ja wiesz?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przegladam filmiki na youtoube i szukam tego z Gackiem jak wpada do kuchni i robi hałas.....który to ?Bo nie mogę znaleźć:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Myślisz, że ja pamiętam? Tam jest ponad 200 filmików :roll:
Ale to gdzies tam z przodu

To nr 022 :multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahaha z głosem jest o niebo lepsze:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]BOMBA!!!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
:evil_lol::evil_lol:
Mówiłem Ci ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Bo tak zabrzmiało jakbyś była jakąś latawicą :diabloti:[/quote]
no wiesz :roll: :roll: :roll:

przed chwilą mnie wylottało :roll: ale latawicą nie jestem :shake: :mad: :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']To jeszcze 188 zobacz :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahaha Argon miał dość:evil_lol:

Ale jakoś nr 109 to mój numer jeden:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Wiem przecież.....i dlatego takie miny zrobiłem :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Brawo! Mnie też....chyba mamy jakieś wtyki:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']no wiesz :roll: :roll: :roll:

przed chwilą mnie wylottało :roll: ale latawicą nie jestem :shake: :mad: :eviltong:[/quote]
Wiem przecież.....i dlatego takie miny zrobiłem :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wiem dlaczego ciagle zapominam że u ciebie słowo droższe od pieniędzy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
To jeszcze 188 zobacz :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to zobacz "Przed spacerkiem" - 065[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To widziałam......Gacek zamyka stawkę.........rewelacja!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kochani smigam spać bo jutro nie wstanę.........mam nadzieje że rano Dogo będzie równie łaskawe jak dzisiaj...a jak nie to będę dręczyć przez gg:evil_lol:

Dobrej nocki:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaa......109 to moje arcydzieło :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Baaardzo spokojny jestes jak na taka akcję:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahaha Argon miał dość:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale jakoś nr 109 to mój numer jeden:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
No to zobacz "Przed spacerkiem" - 065

Posted

[quote name='Bila']Patrzcie - weszłam:crazyeye: i jeszcze mnie nie wylottało:crazyeye::crazyeye:[/quote]
:cool3: poczekaj jeszcze wylotto :evil_lol:

Cześć Biluś :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Bila']Patrzcie - weszłam:crazyeye: i jeszcze mnie nie wylottało:crazyeye::crazyeye:[/quote]
:roll: no i wylottało ją :roll:

Posted

Widzę, że wszystkich wylottało :roll: to mnie nie pozostaje nic innego jak samej się wylottać tym razem :cool3:

Dobrej nocki Wsiem :loveu: :multi: :loveu: