Asior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 noo fakt!!! Tylko on w tym towarzystwie ma kijaszka ;) :) Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Asior']nie mogę :shake: jak wypiję będę łatwa :cool3: i co wtedy :roll:[/quote] Nawet po jednym małym pifku?? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='evaxon']ale ja nie wiem na co sie zdecydowac:shake:[/quote] Czekoladę :evil_lol: z wisienkami :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']Czekoladę :evil_lol: z wisienkami :diabloti:[/quote] haha a co 2 łatwe to za duzo:niewiem::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Asior']Imbirkaa niee no teraz zagramy se w bilarda kijaszkiem menrzusia:turn-l: :diabloti:[/quote] :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
Asior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']Nawet po jednym małym pifku?? :evil_lol:[/QUOTE] noooooo ja ogólnie nie pijąca jestem,więc po piffku jestem uchachana na cacy :) Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Asior']noo nie mów??? pałą????? aaale masz fajnie..mnie zawsze to najfajniejsze musi ominąć:obrazic:[/quote] Koniec z lataniem :shake: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='evaxon']:roll: nie tylko ciebie:roll: Menrzus machnij no jeszcze raz :)[/quote] Proszę :mad: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A Asiorka, mówiła, ze pić nie może:evil_lol::lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']eeeeeee, no właśnie nie w tym sęsie, tylko mi groził:cool3::evil_lol: i boję się, że dziś mogę mieć karę:evil_lol: i już wogóle mnie przegoni;)[/quote] Otwórz proszę pifko, bo mnie nosi :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']Menrzuś się chyba obraził :hmmmm::hmmmm::hmmmm: za Nękanie Menrzusia?[/quote] A, badało się :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='evaxon']haha a co 2 łatwe to za duzo:niewiem::evil_lol:[/quote] Ciiiiiiii - to wątek Danusi :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']Otwórz proszę pifko, bo mnie nosi :diabloti:[/quote] ja mam otwarte, życzysz sobie:p? [quote name='Danusia12']A, badało się :cool3:[/quote] przecież wiesz, że ja lubię wiedzieć;) Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Asior']noooooo ja ogólnie nie pijąca jestem,więc po piffku jestem uchachana na cacy :)[/quote] I wtedy nie ma jak w bilarda grać? :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']ja mam otwarte, życzysz sobie:p? przecież wiesz, że ja lubię wiedzieć;)[/quote] Dziękuję - jesteście....... no nie , gościom nie można komplementów zasuwać :razz: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']I wtedy nie ma jak w bilarda grać? :diabloti:[/quote] ja się zowu uplułam przez was:evil_lol::diabloti: a wogóle czekoladka gorzka z wisienkami od nestle, poprostu bowska:loveu: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']Dziękuję - jesteście....... no nie , gościom nie można komplementów zasuwać :razz:[/quote] jak już powiedziałeś A to powiedz B:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']ja się zowu uplułam przez was:evil_lol::diabloti: a wogóle czekoladka gorzka z wisienkami od nestle, poprostu bowska:loveu:[/quote] Tą czekoladką upstrzyłaś monitor? :evil_lol: :cool3: Fajną masz teraz tapetę Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Marnotrawstwo:shake: [/SIZE][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']jak już powiedziałeś A to powiedz B:cool3:[/quote] ....cudowne :razz: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='evaxon'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Marnotrawstwo:shake: [/SIZE][/FONT][/quote] Własnie - tyle dobra niszczyć :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']Własnie - tyle dobra niszczyć :evil_lol:[/quote] :evil_lol: i narazac mnie na takie trudne do napisania slowo:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 no właśnie się opychałam czekoladą wynalazłam dzisiaj taką nowość i się zajadam,:cool3: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']no właśnie się opychałam czekoladą wynalazłam dzisiaj taką nowość i się zajadam,:cool3:[/quote] a wiosna tuż tuż:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']no właśnie się opychałam czekoladą wynalazłam dzisiaj taką nowość i się zajadam,:cool3:[/quote] Boczki Ci urosną, a wiosna idzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts