Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uuuuuuuu dojrzewa Ci chłopak:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img15.imageshack.us/img15/7615/obraz496alc5.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Gacek uwielbia wkurzać Sylwę - dziabnie ją tam z tyłu i zaczyna się gonitwa :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Widzę właśnie....wszędzie wlezie i kazdego zaczepia...a jak zacznie to nie popuści:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
.....normalny Sajgon :shake::evil_lol: Taka mała pchła, a przewraca wszystko do góry nogami :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Gacek uwielbia wkurzać Sylwę - dziabnie ją tam z tyłu i zaczyna się gonitwa :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz żadna porządna dziewczyna nie pozwoli się tam dziabać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś'].....normalny Sajgon :shake::evil_lol: Taka mała pchła, a przewraca wszystko do góry nogami :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No pchły mają już to do siebie że wszędzie włażą:evil_lol:[/B]
[/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:wow ...brawa dla Alfy ...fotasy dynamiczne
[url]http://img6.imageshack.us/img6/5694/obraz482axm2.jpg[/url]

a TŁA tysz pikna :loveu:

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']i dlatego wybuchają afery :evil_lol:

A skąd Ty to wiesz? :razz::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjjj chciała bym to zobaczyć na żywo:loveu:

Noooo kiedyś mnie oblazły:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Spróbuję Ci to nagrać :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale wszystko...od poczatku....z grą wstępną włącznie:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz żadna porządna dziewczyna nie pozwoli się tam dziabać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
i dlatego wybuchają afery :evil_lol:
[quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000]No pchły mają już to do siebie że wszędzie włażą[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:[/quote]
A skąd Ty to wiesz? :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']I cóż tu rzec - tylko sie podpisać.
Ja nic takiego nie mam.[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
;) dużo ludków tu czyta ...więc moze akurat komuś w oczko wpadnie ... ja też nie mam nic z tych ustrojstw ... nawet te z akupunktury mi zabieraja :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']Ja tylko przejazdem.......[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/n055.gif[/IMG] :diabloti:

Dobry wieczorek :loveu: :multi: :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Iv.....ale masz czaderski motor.....mrrr:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']z grą wstępną to może trochę potrwać :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Spoko nie spieszy mi się. Dla takiego widoku mogę poczekać:razz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:wow ...brawa dla Alfy ...fotasy dynamiczne a TŁA tysz pikna :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Mogę :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[SIZE=4][COLOR=green][B][B]RUDA ŚLĄSKA,Pozwólmy im normalnie leczyć zwierzęta-PODARUJ IGŁE,STRZYK.WENFLON[/B][/B][/COLOR][/SIZE] [CENTER][SIZE=4]Jak wiecie są Schroniska,którym nigdy nic nie brakuje i to mnie zadziwia...są też takie,które otwarcie mówią, że brakuje coś konkretnego i potrafią prosić o pomoc...[/SIZE][/CENTER]

[CENTER][SIZE=4]Jest między nimi jedna różnica-Ci ,którzy proszą-[COLOR=red] [COLOR=green]leczą psy i dbają o ich zdrowie.[/COLOR][/COLOR]Wydają niesamowite pokłady pieniędzy na leki,strzykawki,igły i wenflony[/SIZE][/CENTER]

[CENTER][SIZE=4]SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ I WOLONTARIUSZE zwracają się z prośbą o darowizne w postaci strzykawek,igieł,wenflonów,opatrunków i żeli....To wszystkie idzie jak woda i ciagle tego brakuje.Może ktoś ma jakieś znajomości w przychodniach itd...liczą się nawet przeterminowane...[/SIZE][/CENTER]

[CENTER][SIZE=4]Wydaje się, że to nie jest drogie,jednak po przeliczeniu ilości trafiających psów i kotów,to bajońskie sumy...[/SIZE][/CENTER]

[CENTER][SIZE=4]każdy potrafi odmówić sobie batonika,czekolady i zasponsorować choć 1 przydatną w leczeniu "rzecz"[/SIZE][/CENTER]

[CENTER][SIZE=4][COLOR=green][B]NIE WE WSZYSTKICH SCHRONISKACH ZWIERZĘTA SĄ LECZONĄ, W TYM ZAWSZE- NAWET NAJTRUDNIEJSZE PRZYPADKI,JAK NP.OSKALPOWANA SUNIA.WESPRZYJMY ICH W TYM I [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=green][B]POZWÓLMY NORMALNIE LECZYĆ PSY I KOTY ...[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=4][COLOR=black]POTRZEBNE:[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=green][B][SIZE=4]IGŁY[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][SIZE=4]STRZYKAWKI[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][SIZE=4]WENFLONY[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][SIZE=4]KOŁNIERZE[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][SIZE=4]ŚRODKI NA PCHŁY[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][SIZE=4]WITAMINY[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][SIZE=4]ŚRODKI na kleszcze[/SIZE][/B][/COLOR] [/CENTER]

[CENTER]aktualne bazarki
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekne-kocyki-na-schronisko-w-rudzie-slaskiej-do-17-02-2009-a-131400/#post11777529"][COLOR=#000000]Piekne KOCYKI na schronisko w Rudzie Śląskiej do 17.02.2009[/COLOR][/URL][/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/obrozki-smycz-halter-na-schronisko-w-rudzie-slaskiej-do-17-02-2009-a-131401/#post11777622"][COLOR=#000000]OBRÓŻKI, SMYCZ, HALTER na schronisko w Rudzie Śląskiej do 17.02.2009[/COLOR][/URL][/CENTER]
[/quote]
I cóż tu rzec - tylko sie podpisać.
Ja nic takiego nie mam.

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjjj chciała bym to zobaczyć na żywo:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooo kiedyś mnie oblazły:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Spróbuję Ci to nagrać :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie przesadzaj - aż tak dużo to ich nie ma :shake:....może w podpis włóż - Ty wszędzie wchodzisz ;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:shake:...teraz mało wchodzę ...czasa za mało , dogo nie wpuszcza ... [/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B] usunę bo mnie o spam posądzą :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ja tylko przejazdem.......[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/n055.gif[/IMG] :diabloti:

Dobry wieczorek :loveu: :multi: :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale wszystko...od poczatku....z grą wstępną włącznie:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
z grą wstępną to może trochę potrwać :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ok....będę polował na tą scenkę ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I nie zapomnij o dedykacji:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red];) dużo ludków tu czyta ...więc moze akurat komuś w oczko wpadnie ... ja też nie mam nic z tych ustrojstw ... nawet te z akupunktury mi zabieraja :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Nie przesadzaj - aż tak dużo to ich nie ma :shake:....może w podpis włóż - Ty wszędzie wchodzisz ;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Spoko nie spieszy mi się. Dla takiego widoku mogę poczekać:razz:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
Ok....będę polował na tą scenkę ;)

Posted

[quote name='Iv_']Ja tylko przejazdem.......[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/n055.gif[/IMG] :diabloti:

Dobry wieczorek :loveu: :multi: :loveu:[/quote]
Jak tylko przejazdem, to trudno :roll:

Bryyyyyyyy :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']że niby Gacek podgryza Sylwę w miejsca intymne dla Ciebie? :crazyeye:

:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co.....każda dedykacja jest dobra:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak tylko przejazdem, to trudno :roll:

Bryyyyyyyy :multi::loveu:[/quote]
:roll: co za miny mi stroisz :roll: przecież każdy wie, że ostatnio na Dogo nie zna się ani dnia ani godziny kiedy weźmie za fraka i wywali stąd :roll: :eviltong:
więc często jestem tylko przelotem, albo przejazdem jak tam mi wypada :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:shake:...teraz mało wchodzę ...czasa za mało , dogo nie wpuszcza ... [/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]usunę bo mnie o spam posądzą :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nie usuwaj - karoryferkiem Ciebie zasłonię :p

Posted

[quote name='Iv_']:roll: co za miny mi stroisz :roll: przecież każdy wie, że ostatnio na Dogo nie zna się ani dnia ani godziny kiedy weźmie za fraka i wywali stąd :roll: :eviltong:
więc często jestem tylko przelotem, albo przejazdem jak tam mi wypada :diabloti:[/quote]
Bo tak zabrzmiało jakbyś była jakąś latawicą :diabloti: