Bila Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_']e tam :razz: ten obraz jaki tu roztaczasz brzmi bardzo interesująco :cool1: gdybym była facetem to koniecznie chciałabym Cię obejrzeć :diabloti:[/quote] Poza tym wiesz, mam wszystkie palce:evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Selket']NU, ale Wy tyle pypłacie, że ja nie nadążam czytać i musiałam przeoczyć :niewiem: Poza tym ja się boję widoku krwi:oops:[/quote] to przyśpiesz :diabloti: boisz? :mdleje: ooojcccccccccć Pani Dochtor masz być przeca :niewiem: :roll: Quote
Selket Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_']u mnie też wieki trwa zanim je zauważe w poście i w dodatku avatarkow nie widać tylko Selketowej widzę, reszty nie durne dogo jak zwykle [/quote] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Mój, mój, mój!!!!!!!!!! MÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AVATAREK JEST WIDOCZNY!!!!!!!!!!!!! MÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Bila']Poza tym wiesz, mam wszystkie palce:evil_lol:[/quote] bo Twój Bilbuś daje bezkolizyjnie grzebać sobie w pysku przy wyrywaniu zdobyczy:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Selket Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_']to przyśpiesz :diabloti: boisz? :mdleje: ooojcccccccccć Pani Dochtor masz być przeca :niewiem: :roll:[/quote] Śpieszę się najszybciej jak się da:diabloti: No boję....zwłaszcza takiej pulsującej z rany tzw krwi tętniczej:crazyeye: jasnoczerwonej i tryskającej:crazyeye: Ale zanim ja się panią Dochtor ostanę to się zjedzie jesscze 6 lat:placz: A poza tym nie mam zamiaru być panią Dochtor od krwi:cool3: Quote
Bila Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_']bo Twój Bilbuś daje bezkolizyjnie grzebać sobie w pysku przy wyrywaniu zdobyczy:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] No fakt, on przyzwyczajony, że mu w ryju mieszam:evil_lol::evil_lol:. Iv, Ty zawsze tak wszystko zawsze z korzyścią dla mnie wytłumaczysz. Uwielbiam to:lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bila Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Selket']Śpieszę się najszybciej jak się da:diabloti: No boję....zwłaszcza takiej pulsującej z rany tzw krwi tętniczej:crazyeye: jasnoczerwonej i tryskającej:crazyeye: Ale zanim ja się panią Dochtor ostanę to się zjedzie jesscze 6 lat:placz: A poza tym nie mam zamiaru być panią Dochtor od krwi:cool3:[/quote] Ale Menrzuś tu nie krwią tylko mięchem epatował:diabloti: Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Bila']No fakt, on przyzwyczajony, że mu w ryju mieszam:evil_lol::evil_lol:. Iv, Ty zawsze tak wszystko zawsze z korzyścią dla mnie wytłumaczysz. Uwielbiam to:lol::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif[/IMG] bo bo ja eeeeeeee no bo ja yhy noooooooo eeeee Cię lubiam :oops: :loveu: Quote
Selket Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Bila']Ale Menrzuś tu nie krwią tylko mięchem epatował:diabloti:[/quote] Aha..... To ja muszę się zastanowić czy mięcha również się bojam czy nie:roll: Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Bila']Ale Menrzuś tu nie krwią tylko mięchem epatował:diabloti:[/quote] :cool3: taaaaa ponoć mięcho mu od kości odstawało, czy też odpadało :hmmmm: a co to za różnica w końcu :diabloti: i tak ranny i tak :evil_lol: Quote
Selket Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_'][IMG]http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif[/IMG] bo bo ja eeeeeeee no bo ja yhy noooooooo eeeee Cię lubiam :oops: :loveu:[/quote] Mhm, mhm, mhm :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Selket']A poza tym nie mam zamiaru być panią Dochtor od krwi:cool3:[/quote] [quote name='Selket']Aha..... To ja muszę się zastanowić czy mięcha również się bojam czy nie:roll:[/quote] hmmmmmmmmmmmm :roll: to od czego będziesz panią Dochtor? :roll: od kup czy co? :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Selket']Mhm, mhm, mhm :obrazic: :obrazic: :obrazic:[/quote] :crazyeye: oooooooooo :roll: Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 :roll: następne tak gwałtownie wcięło :roll: tu naprawdę coś porywa i pożera :placz: :placz: :placz: Quote
Bila Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_'][IMG]http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif[/IMG] bo bo ja eeeeeeee no bo ja yhy noooooooo eeeee Cię lubiam :oops: :loveu:[/quote] Ja Ciebie też:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bila Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_']:roll: następne tak gwałtownie wcięło :roll: tu naprawdę coś porywa i pożera :placz: :placz: :placz:[/quote] Mię obowiązki zawezwały nagle:roll::mad: Quote
Selket Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_']hmmmmmmmmmmmm :roll: to od czego będziesz panią Dochtor? :roll: od kup czy co? :diabloti:[/quote] Od kup zdecydowanie nie:shake: Będę.... będę, będę.... panią Dochtor od...........:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:nie widzę avatara Selkecika ...i dziś nie miałam dogo :angryy: komu świecidłka [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekne-dla-pieknej-_-agat-mszysty-tez-_pierscionki-dla-rocznej-gabi-do-16-lutego-131338/#post11774799[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Cześć Menrzusiu! :loveu: A cóż tu taka cisza??? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Witam wszystkie :multi::loveu: Wczoraj zabrali mi dogo :shake: I tak sobie myślę - czy "Ci na wysokościach" coś robią, czy może to wszystko w chorerkę się sypie? :roll: Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Menrzuś']Witam wszystkie :multi::loveu: Wczoraj zabrali mi dogo :shake: I tak sobie myślę - czy "Ci na wysokościach" coś robią, czy może to wszystko w chorerkę się sypie? :roll:[/quote] Cześć Menrzuś :cool1: :loveu: Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Witam nieobecne Cioteczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Menrzuś :cool1: :loveu:[/quote] Cześć Iv :cool1::loveu: Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Menrzuś']Cześć Iv :cool1::loveu:[/quote] Jesteś zadowolony? :razz: Quote
Alicja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Menrzuś']Witam wszystkie :multi::loveu: Wczoraj zabrali mi dogo :shake: I tak sobie myślę - czy "Ci na wysokościach" coś robią, czy może to wszystko w chorerkę się sypie? :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też nie miałam jakieś 3-4 godziny dogo ....dziś nie ma Klockowa :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witam :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts