Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia12']To koło kościoła nie przechodź - tam teraz pewnie duża kałuża:eviltong:[/QUOTE]

phiii coooty sucho jak pieprz :evil_lol:
a o kościele to TY mi nawet nie wspominaj...:angryy: wkur...ł mnie tak ksiądz że chyba zrobię mu krzywde :mad:

Posted

[quote name='Asior']phiii coooty sucho jak pieprz :evil_lol:
a o kościele to TY mi nawet nie wspominaj...:angryy: wkur...ł mnie tak ksiądz że chyba zrobię mu krzywde :mad:[/quote]

Przeleć się, to sie uspokoisz :eviltong:

Posted

[quote name='Danusia12']W domowym slangu, to Sylwa jest gremliną-terrorystką:razz:[/quote]
wiedzialam wiedzialam ze cos z gremlinkiem jest w tej galerii:evil_lol: ach ta moja telepatia:cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']wiedzialam wiedzialam ze cos z gremlinkiem jest w tej galerii:evil_lol: ach ta moja telepatia:cool1: :evil_lol:[/quote]

No, następna z kobiecą intuicją :cool1: Jeszcze jak Imbirka z tym misiem dołączy, to przyjdzie :scared:

Posted

[quote name='Danusia12']No, następna z kobiecą intuicją :cool1: Jeszcze jak Imbirka z tym misiem dołączy, to przyjdzie :scared:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Już Ty sie tak nie śmiej - jak w weekend trzy ciotki siadły mi na gardło..... to duszno sie zrobiło. I TO W MOIM POKOIKU, kurcze:shake: :diabloti:

Posted

[quote name='Danusia12']Już Ty sie tak nie śmiej - jak w weekend trzy ciotki siadły mi na gardło..... to duszno sie zrobiło. I TO W MOIM POKOIKU, kurcze:shake: :diabloti:[/quote]
biedaczek:shake: :shake: :shake: ciocia ewa cie obroni nastepnym razem:evil_lol: i przegonie cioteczki:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']biedaczek:shake: :shake: :shake: ciocia ewa cie obroni nastepnym razem:evil_lol: i przegonie cioteczki:evil_lol:[/quote]

Taaaaaa..... przodami osłoni.....pewnie:diabloti:

Posted

[quote name='Danusia12']No ale dobrze chyba streściłem?? Sama kwintesensja :evil_lol: :diabloti:[/quote]
mam pewne zastrzeżenia:cool3:, bo ja nie wiem kto zaczyna:cool3::evil_lol:
[quote name='Asior']TYYY nie gadaj :crazyeye: a w kim??????:cool3:
:mad:[/quote]
widzisz, Asiorka też ma zastrzeżenia:evil_lol:
Asiorku musimy się razem trzmać:lol:
[quote name='Danusia12']Jeszcze jak Imbirka z tym misiem dołączy, to przyjdzie :scared:[/quote]
no i kto zaczyna, od samego rana czytam o misiach:cool3: a później jest na mnie:evil_lol:

Widzę, że Ewcia tutaj dotarła, jak przeczyta wszystkie posty to może będzie wkońcu w temacie:p:evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']
Widzę, że Ewcia tutaj dotarła, jak przeczyta wszystkie posty to może będzie wkońcu w temacie:p:evil_lol:[/quote]
haha a moze jest jakas skrócona wersja??:lol:

Posted

mam już dziś dość, w pracy kocioł, Imbir żyga, wrrrrrr:angryy:

otworzyłam sobie piffko napije się ktoś ze mną?
mam jeszcze ptasie mleczko (dla wszystkich wystarczy, bo Imbir ma głodówkę), a i kupiłam pyszną gorzką czekoladkę z wiśniami:p

Posted

[quote name='Imbir1']mam już dziś dość, w pracy kocioł, Imbir żyga, wrrrrrr:angryy:

otworzyłam sobie piffko napije się ktoś ze mną?
mam jeszcze ptasie mleczko (dla wszystkich wystarczy, bo Imbir ma głodówkę), a i kupiłam pyszną gorzką czekoladkę z wiśniami:p[/quote]

Mi starczy tylko pifko :loveu: Ja nie uskuteczniam mieszanek wybuchowych. Resztę zostaw na poranną kawkę :p