e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/9802/a05hb6.jpg[/IMG] mina jak u gremlina:evil_lol: :loveu: Quote
Asior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']To koło kościoła nie przechodź - tam teraz pewnie duża kałuża:eviltong:[/QUOTE] phiii coooty sucho jak pieprz :evil_lol: a o kościele to TY mi nawet nie wspominaj...:angryy: wkur...ł mnie tak ksiądz że chyba zrobię mu krzywde :mad: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Asior']phiii coooty sucho jak pieprz :evil_lol: a o kościele to TY mi nawet nie wspominaj...:angryy: wkur...ł mnie tak ksiądz że chyba zrobię mu krzywde :mad:[/quote] Przeleć się, to sie uspokoisz :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='evaxon'] mina jak u gremlina:evil_lol: :loveu:[/quote] W domowym slangu, to Sylwa jest gremliną-terrorystką:razz: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']W domowym slangu, to Sylwa jest gremliną-terrorystką:razz:[/quote] wiedzialam wiedzialam ze cos z gremlinkiem jest w tej galerii:evil_lol: ach ta moja telepatia:cool1: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='evaxon']wiedzialam wiedzialam ze cos z gremlinkiem jest w tej galerii:evil_lol: ach ta moja telepatia:cool1: :evil_lol:[/quote] No, następna z kobiecą intuicją :cool1: Jeszcze jak Imbirka z tym misiem dołączy, to przyjdzie :scared: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']No, następna z kobiecą intuicją :cool1: Jeszcze jak Imbirka z tym misiem dołączy, to przyjdzie :scared:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Już Ty sie tak nie śmiej - jak w weekend trzy ciotki siadły mi na gardło..... to duszno sie zrobiło. I TO W MOIM POKOIKU, kurcze:shake: :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']Już Ty sie tak nie śmiej - jak w weekend trzy ciotki siadły mi na gardło..... to duszno sie zrobiło. I TO W MOIM POKOIKU, kurcze:shake: :diabloti:[/quote] biedaczek:shake: :shake: :shake: ciocia ewa cie obroni nastepnym razem:evil_lol: i przegonie cioteczki:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='evaxon']biedaczek:shake: :shake: :shake: ciocia ewa cie obroni nastepnym razem:evil_lol: i przegonie cioteczki:evil_lol:[/quote] Taaaaaa..... przodami osłoni.....pewnie:diabloti: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']Taaaaaa..... przodami osłoni.....pewnie:diabloti:[/quote] hahaha oooo moje przody sporo moga oslonic:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Asior']zbok!!!!:roll:[/quote] :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']:placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] :hmmmm::niewiem:czemu płacze? Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']No ale dobrze chyba streściłem?? Sama kwintesensja :evil_lol: :diabloti:[/quote] mam pewne zastrzeżenia:cool3:, bo ja nie wiem kto zaczyna:cool3::evil_lol: [quote name='Asior']TYYY nie gadaj :crazyeye: a w kim??????:cool3: :mad:[/quote] widzisz, Asiorka też ma zastrzeżenia:evil_lol: Asiorku musimy się razem trzmać:lol: [quote name='Danusia12']Jeszcze jak Imbirka z tym misiem dołączy, to przyjdzie :scared:[/quote] no i kto zaczyna, od samego rana czytam o misiach:cool3: a później jest na mnie:evil_lol: Widzę, że Ewcia tutaj dotarła, jak przeczyta wszystkie posty to może będzie wkońcu w temacie:p:evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1'] Widzę, że Ewcia tutaj dotarła, jak przeczyta wszystkie posty to może będzie wkońcu w temacie:p:evil_lol:[/quote] haha a moze jest jakas skrócona wersja??:lol: Quote
Asior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1'] widzisz, Asiorka też ma zastrzeżenia:evil_lol: Asiorku musimy się razem trzmać:lol:[/QUOTE] noo bo nas tu stłamszą :roll: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='evaxon']haha a moze jest jakas skrócona wersja??:lol:[/quote] Ja już raz skracałem :mad: :mad: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Asior']noo bo nas tu stłamszą :roll:[/quote] Jaaaa? WAS? :crazyeye: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']Ja już raz skracałem :mad: :mad:[/quote] haha cholera to musze tego poszukac:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 mam już dziś dość, w pracy kocioł, Imbir żyga, wrrrrrr:angryy: otworzyłam sobie piffko napije się ktoś ze mną? mam jeszcze ptasie mleczko (dla wszystkich wystarczy, bo Imbir ma głodówkę), a i kupiłam pyszną gorzką czekoladkę z wiśniami:p Quote
Asior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']Jaaaa? WAS? :crazyeye:[/QUOTE] nieee tyyy inni :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']mam już dziś dość, w pracy kocioł, Imbir żyga, wrrrrrr:angryy: otworzyłam sobie piffko napije się ktoś ze mną? mam jeszcze ptasie mleczko (dla wszystkich wystarczy, bo Imbir ma głodówkę), a i kupiłam pyszną gorzką czekoladkę z wiśniami:p[/quote] Mi starczy tylko pifko :loveu: Ja nie uskuteczniam mieszanek wybuchowych. Resztę zostaw na poranną kawkę :p Quote
Recommended Posts