Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']no jak Argon tak patrzy, to ja nie mogę mu zabrać:cool3::evil_lol:

a żbyś wiedział, że na Royalka pracuję:cool3:[/quote]

I na nowe baterie do aparatu :evil_lol:

Posted

tiaaaaaaaaa, różowy miś mnie po nocy gania:p:eviltong:

a bo ja nie lubię mlecznej czekolady, za słodka jest dla mnie, byćmoże ja taka słodka jestem:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']tiaaaaaaaaa, różowy miś mnie po nocy gania:p:eviltong:

a bo ja nie lubię mlecznej czekolady, za słodka jest dla mnie, byćmoże ja taka słodka jestem:roll::evil_lol:[/quote]

Ale to różowy pluszak zapewne był, a nie czarny baribal z otwartą mordą :eviltong:
Być może :p Bo jeżeli Imbir Ciebie liże, to na pewno :evil_lol: :razz:

Posted

We śnie wszystko jest możliwe:evil_lol: :cool3:

Biedna Bodziulka - może siedzi gdzieś tam w zaspie otoczona przez wilki. Trzeba by może podesłać Jej jakiegoś misia do obrony :razz:

Posted

[quote name='Danusia12']We śnie wszystko jest możliwe:evil_lol: :cool3:

Biedna Bodziulka - może siedzi gdzieś tam w zaspie otoczona przez wilki. Trzeba by może podesłać Jej jakiegoś misia do obrony :razz:[/quote]
różowgo?????????:cool3:

Posted

[quote name='Danusia12']Babeczkę ?? :diabloti:

Jutro będzie serniczek. I czekolada z orzechami dla Imbirki. Jeszcze nie wiem co Agniest lubi :razz:[/quote]

Agniest lubi wszelkie słodkości - najbardziej czekoladę :cool3:
I jak ja mam przez to wszystko przebrnąć ????? Chyba rzeczywiście urlopik by się przydał żeby nadrobić zaległości :evil_lol: a tu szef za plecami co chwila przechodzi i tak ukradkiem przeglądam te wasze wypociny weekendowe :mad:

Posted

[quote name='Agniest']Agniest lubi wszelkie słodkości - najbardziej czekoladę :cool3:
I jak ja mam przez to wszystko przebrnąć ????? Chyba rzeczywiście urlopik by się przydał żeby nadrobić zaległości :evil_lol: a tu szef za plecami co chwila przechodzi i tak ukradkiem przeglądam te wasze wypociny weekendowe :mad:[/quote]

Dobra - będzie i czekolada :evil_lol:

To Ci mogę streścić: Szyszka jest nie do zdarcia, Imbirka molestuje psychicznie, Bodziulka siedzi w zaspie, Asiorka sie zakochała, a Aga to nie żadna Aga, tylko Marianek :evil_lol: :cool3: Już widzę jakiego szoka Ci zadałem :crazyeye:

Posted

[quote name='Danusia12']Dla [B]Imbirki[/B] i [B]Szyszki[/B]

[IMG]http://img168.imageshack.us/img168/7370/p1010006ast9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img520.imageshack.us/img520/6682/p1010013aob1.jpg[/IMG]

[/quote]

Maleństwo śliczne, a o podusi pańciowie zapomnieli ? kruszynka na wiklinie musiała spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PS: Beta miała taki sam koszyk, ale szybko go zjadła i została sama poduszka :lol:

Posted

[quote name='Agniest']Maleństwo śliczne, a o podusi pańciowie zapomnieli ? kruszynka na wiklinie musiała spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PS: Beta miała taki sam koszyk, ale szybko go zjadła i została sama poduszka :lol:[/quote]

Tutaj podusia już była zżarta, a i koszyk długo nie wytrzymał. Miało być ładnie - ale to był głupi pomysł. I do tego niebezpieczny. Jak tylko zobaczyliśmy odryzione kawałki wikliny - koszyk poszedł na śmietnik :shake:

Posted

[quote name='Danusia12']Pracuj, pracuj - na karmę zarabiaj :cool3:

A już przestałaś lubić to ptasie mleczko?[/quote]
łooooooo jezu jezu jak ja lubię ptasie mleczko :roll: to niebieskie wedlowskie -smietankowe :loveu:
łoj pokapałam sobie spodenki :) slinka tak mi cieknie :)

Posted

[quote name='Danusia12']
To Ci mogę streścić: Szyszka jest nie do zdarcia, Imbirka molestuje psychicznie, Bodziulka siedzi w zaspie, Asiorka sie zakochała, a Aga to nie żadna Aga, tylko Marianek :evil_lol: :cool3: Już widzę jakiego szoka Ci zadałem :crazyeye:[/quote]
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
no i poplułam monitor ze śmiechu:cool3:, Menrzuś nie odwalaj mi takich numerów jak siedze w pracy, bo się wszyscy na mnie głupio patrzą:evil_lol:

A tak wogóle to nie wiem kto tu kogo molestuje, ja i tak już wszystko na różowo widze:cool3:
hehe, wyobraziłam sobie Bodziulkę w zaspie:p

Posted

streszczenie REWELACJA :-D :-D też się uśmiałam.
Fotki też super, a mój faworyt to cykl "sesja na kanapie" :lol: Ekstra fotki i podpisy. Menrzuś, ty to se jesteś.... :lol: :lol: :lol: