Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 jestem, jestem, już tak nie musisz bronić ptasiego mleczka:cool3: ja od rana tylko na chwilkę bo robora czeka:cool3: miłego dnia życzę:lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pracuj, pracuj - na karmę zarabiaj :cool3: A już przestałaś lubić to ptasie mleczko? Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 no jak Argon tak patrzy, to ja nie mogę mu zabrać:cool3::evil_lol: a żbyś wiedział, że na Royalka pracuję:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']no jak Argon tak patrzy, to ja nie mogę mu zabrać:cool3::evil_lol: a żbyś wiedział, że na Royalka pracuję:cool3:[/quote] I na nowe baterie do aparatu :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Witajcie łobuziaki :loveu: U mnie też nawał od rana, a kombinowałam żeby wymigac sie dzisiaj od robotki. Dobrze, że ja nie lubie ptasiego mleczka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cześć Aga - nie przemęczaj się :cool3: A co lubisz? Quote
AgaiTheta Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Ja do kawki to babeczkę lub jabłecznik, ewentualnie serniczek :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Babeczkę ?? :diabloti: Jutro będzie serniczek. I czekolada z orzechami dla Imbirki. Jeszcze nie wiem co Agniest lubi :razz: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ale gorzka z orzechami:p a tak wogóle to noc miałam spokojną po tej mieszance wybuchowej:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A nie goniło Ciebie w śnie nic różowego?? :evil_lol: Będzie gorzka - a co, taka słodka jesteś, że nie musisz sie dosładzać?? :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 tiaaaaaaaaa, różowy miś mnie po nocy gania:p:eviltong: a bo ja nie lubię mlecznej czekolady, za słodka jest dla mnie, byćmoże ja taka słodka jestem:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']tiaaaaaaaaa, różowy miś mnie po nocy gania:p:eviltong: a bo ja nie lubię mlecznej czekolady, za słodka jest dla mnie, byćmoże ja taka słodka jestem:roll::evil_lol:[/quote] Ale to różowy pluszak zapewne był, a nie czarny baribal z otwartą mordą :eviltong: Być może :p Bo jeżeli Imbir Ciebie liże, to na pewno :evil_lol: :razz: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ale baribal to chyba nie u nas:cool3:, chociaz Bodziulka moze go spotka:evil_lol: a Imbir to mi tylko buzi daje:eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 We śnie wszystko jest możliwe:evil_lol: :cool3: Biedna Bodziulka - może siedzi gdzieś tam w zaspie otoczona przez wilki. Trzeba by może podesłać Jej jakiegoś misia do obrony :razz: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']We śnie wszystko jest możliwe:evil_lol: :cool3: Biedna Bodziulka - może siedzi gdzieś tam w zaspie otoczona przez wilki. Trzeba by może podesłać Jej jakiegoś misia do obrony :razz:[/quote] różowgo?????????:cool3: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 moż być odważny i różowy:p idę popracować, bo coś mam różowo na kontach, a bilans trzeba robić:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Tak, do roboty. Imbirowi by zaszkodziła różowa karma :diabloti: Quote
Agniest Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']Babeczkę ?? :diabloti: Jutro będzie serniczek. I czekolada z orzechami dla Imbirki. Jeszcze nie wiem co Agniest lubi :razz:[/quote] Agniest lubi wszelkie słodkości - najbardziej czekoladę :cool3: I jak ja mam przez to wszystko przebrnąć ????? Chyba rzeczywiście urlopik by się przydał żeby nadrobić zaległości :evil_lol: a tu szef za plecami co chwila przechodzi i tak ukradkiem przeglądam te wasze wypociny weekendowe :mad: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Agniest']Agniest lubi wszelkie słodkości - najbardziej czekoladę :cool3: I jak ja mam przez to wszystko przebrnąć ????? Chyba rzeczywiście urlopik by się przydał żeby nadrobić zaległości :evil_lol: a tu szef za plecami co chwila przechodzi i tak ukradkiem przeglądam te wasze wypociny weekendowe :mad:[/quote] Dobra - będzie i czekolada :evil_lol: To Ci mogę streścić: Szyszka jest nie do zdarcia, Imbirka molestuje psychicznie, Bodziulka siedzi w zaspie, Asiorka sie zakochała, a Aga to nie żadna Aga, tylko Marianek :evil_lol: :cool3: Już widzę jakiego szoka Ci zadałem :crazyeye: Quote
Agniest Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']Dla [B]Imbirki[/B] i [B]Szyszki[/B] [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/7370/p1010006ast9.jpg[/IMG] [IMG]http://img520.imageshack.us/img520/6682/p1010013aob1.jpg[/IMG] [/quote] Maleństwo śliczne, a o podusi pańciowie zapomnieli ? kruszynka na wiklinie musiała spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PS: Beta miała taki sam koszyk, ale szybko go zjadła i została sama poduszka :lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Agniest']Maleństwo śliczne, a o podusi pańciowie zapomnieli ? kruszynka na wiklinie musiała spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PS: Beta miała taki sam koszyk, ale szybko go zjadła i została sama poduszka :lol:[/quote] Tutaj podusia już była zżarta, a i koszyk długo nie wytrzymał. Miało być ładnie - ale to był głupi pomysł. I do tego niebezpieczny. Jak tylko zobaczyliśmy odryzione kawałki wikliny - koszyk poszedł na śmietnik :shake: Quote
Asior Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']Pracuj, pracuj - na karmę zarabiaj :cool3: A już przestałaś lubić to ptasie mleczko?[/quote] łooooooo jezu jezu jak ja lubię ptasie mleczko :roll: to niebieskie wedlowskie -smietankowe :loveu: łoj pokapałam sobie spodenki :) slinka tak mi cieknie :) Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12'] To Ci mogę streścić: Szyszka jest nie do zdarcia, Imbirka molestuje psychicznie, Bodziulka siedzi w zaspie, Asiorka sie zakochała, a Aga to nie żadna Aga, tylko Marianek :evil_lol: :cool3: Już widzę jakiego szoka Ci zadałem :crazyeye:[/quote] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: no i poplułam monitor ze śmiechu:cool3:, Menrzuś nie odwalaj mi takich numerów jak siedze w pracy, bo się wszyscy na mnie głupio patrzą:evil_lol: A tak wogóle to nie wiem kto tu kogo molestuje, ja i tak już wszystko na różowo widze:cool3: hehe, wyobraziłam sobie Bodziulkę w zaspie:p Quote
Agniest Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 streszczenie REWELACJA :-D :-D też się uśmiałam. Fotki też super, a mój faworyt to cykl "sesja na kanapie" :lol: Ekstra fotki i podpisy. Menrzuś, ty to se jesteś.... :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts