Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):hmmmmmm, nie wiem:roll: ja na dogo też nie słusznie dostałam bana:p:evil_lol: A za co, żebym nie powielał błędów ? Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):były Mikołajki i rano chciałam rano przywitać znajomych w ich galeryjkach mikołajkiem, no i zostało to uznane za spam:cool3: AgaiTheta też wtedy dostała bana i jeszcze kilka osób:cool3:, na całe szczęście po chyba 24 godzinach nas odbanowano:cool3: Moderator miał zły dzień - nic w bucie nie znalazł :evil_lol: :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Danusia12 napisał(a):Głośno tego nie mów - Danusia jest bardziej zazdrosna o niego niż o mnie :shake: :cool3: o takiego faflaka tez bym na jej miejscu byla zazdrosna:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):o takiego faflaka tez bym na jej miejscu byla zazdrosna:evil_lol: Ona go mizia, a ja faflami do ściany :placz: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Danusia12 napisał(a):Moderator miał zły dzień - nic w bucie nie znalazł :evil_lol: :evil_lol: to nie powielaj bledow:evil_lol: i dbaj o swojego Moderatora:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Danusia12 napisał(a):Ona go mizia, a ja faflami do ściany :placz: bo siersciaki sa do miziania, a Menrzusiowie nie:diabloti: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 mój TZ stwierdzi też, że bardziej dbam o psa niż o niego i ma focha:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):to nie powielaj bledow:evil_lol: i dbaj o swojego Moderatora:evil_lol: No, niedługo ma urodziny :p Trzeba coś wymyśleć :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):bo siersciaki sa do miziania, a Menrzusiowie nie:diabloti: Ale Menrzusiowie to też takie sierściaki gdzieniegdzie :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Danusia12 napisał(a):Ale Menrzusiowie to też takie sierściaki gdzieniegdzie :evil_lol: ale tylko gdzieniegdzie:p Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):mój TZ stwierdzi też, że bardziej dbam o psa niż o niego i ma focha:cool3::evil_lol: Trzymam jego stronę. Wszystko dla piesków, lodówka pełna psiego żarcia, ciasno w łóżku. Nawet mi ptasie mleczko zabierają, bo on taki biedny :angryy: :p Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):ale tylko gdzieniegdzie:p No ale za to, to można chyba ich czasami podrapać po plecach, no nie?? :cool3: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 teraz siedzi u mamusi i mi truje na gg jaki to on jest nieszczęśliwy:cool3::evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):ale tylko gdzieniegdzie:p i w tym sek:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):teraz siedzi u mamusi i mi truje na gg jaki to on jest nieszczęśliwy:cool3::evil_lol: Ale truje przynajmniej Tobie - toż to krystaliczne miłowanie :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Danusia12 napisał(a):No ale za to, to można chyba ich czasami podrapać po plecach, no nie?? :cool3: po plecach to ja lubię jak się mnie drapie i nie koniecznie 4 łapami naraz:evil_lol::cool3: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):i w tym sek:diabloti: Proszę tu bez żaluzji :evil_lol: Tam gdzie ma być, to jest :cool1: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Danusia12 napisał(a):Ale truje przynajmniej Tobie - toż to krystaliczne miłowanie :evil_lol: czasami jest fajnie od siebie odpocząć:cool3::roll: a zwraca się do mnie na gg "cześć ropucho", ja mam obiekcje, czy to jest krystaliczne miłowanie:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):po plecach to ja lubię jak się mnie drapie i nie koniecznie 4 łapami naraz:evil_lol::cool3: Dobra, zmieńmy temat, bo się ślisko robi :cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 do mnie tz zwraca sie per "kaktusie" tez nie lepiej:lol: musze znikac postaram sie wieczorkiem zagladnac pa:lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):do mnie tz zwraca sie per "kaktusie" tez nie lepiej:lol: musze znikac postaram sie wieczorkiem zagladnac pa:lol: To przecież słodkie :lol: Ja wołam na moją panią - Gruba, choć waży 48kg :evil_lol: Spróbuj nie przyjść :) Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 sam zaczynasz, a później mówisz, że ślisko:evil_lol:;) kaktusie? hmmmmm a dlaczego? Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Szyszka jak sie nastroszy to kłuje jak kaktus - nie wiedziałaś?:evil_lol: :razz: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 kazalam mowic "kwiatuszku"- tlumaczy, ze kaktus tez kwiat i, ze bardzie do mnie pasuje:mad: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 hehehe, nie wiedziałam:evil_lol: mnie się nie zwierzała:p Quote
Recommended Posts